Startlap fórum:: Ismeretlen tehetségek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Ismeretlen tehetségek

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 17:50:47

Hát Steve Vai-t nem ismerem. Azt tudom, hogy valami gitáros. Ennyi.
0

#42 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 17:49:32

Hát én megnéztem. Nem semmi. Bár zárójelben hozzáteszem, hogy ennyi erővel játszhatna sticken vagy csembalón is.... :)
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 14:18:21

Ezesetben a Crossroads c. filmet tudom ajnálani. Steve Vai is bennevan :)
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 14:11:39

Én nem tudtam letölteni, vmiért nem indult el.
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 14:11:07

Azért mert az ujjai alig bírják lenyomni a húrt, olyan fiatal:) De neked megvan az a rész amikor a kiscsávó klasszikus gitáron nyom vmi klasszius zenei darabot nem? Na én azon elfeküdtem:)
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 13:46:45

A videóról mi a véleményetek?
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 13:46:31

Ki beszélt Jazzről?
0

Elküldve: 2005. szeptember 29. - 08:36:02

Menymá a 'csába, a Rocksuli egy krva jó film :-) A filmen persze vannak playback részek, de az akkordokat meg a hangokat lefogják, szóval valamennyire tudnak zenélni. Több fórumon hiányolták, hogy Katie miért nem tolt basszszólót.
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 23:40:16

Ha télleg láttad a filmet nemtom miért kérded ezt. Van a rész amikor a kissrác klasszikus gitáron tol egy darabot. Figyeld az akkordozó kezét...bárki zenél a képernyőn, figyeld mit csinál, és rájössz, hogy ők játszák, elég egyértelmű módszer. Aki zenél már egy ideje biztos látni fogja.
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 22:48:10

Énis láttam de, honnét tod h ők jáccák és nem plééhback??? :O amúgy xerintem kellemes kikapcsolódás ez a film :)
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 21:47:03

Mindenkinek ajánlom a Rocksuli c. rettenetesen bugyuta amerikai filmet...dióhéjban: egy szerencsétlen csávó helyettesíti az iskolában egy tanár haverját ahol a gyerekek klasszikus zenét tanulnak - ő meg nem tud beilleszkedni egy zenekarba se annyira elmebeteg és különc - és akkora tehetségeket talál ott, hogy mindenkinek a kezébe nyomja a tanult klasszikus hangszer elektromos változatát és a film végén a katartikus jelenetben egy hatalmasjót zenélnek. Egy szar film, viszont minden 8-10 éves színészgyerek télleg sajátkezűleg játsza benne a zenét, és van egy gitáros kissrác, aki valami eszméletlen. Nincs több 10nél de k*jól nyomja. A dobos se semmi. Na szal csak ezért érdemes megnézni:)
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 21:24:47

Mivel a jazzben minimális financiális érdekek vannak, ezért általában aki abban nagyon jó, az ismertté válik előbb-utóbb.
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 20:16:29

rögtön elsőként ittvan egy lengyel gitáros srác... ezen a helyen van több videó is érdemes megnézni hogyan játszik Bach ot gitáron :)

link
0

Elküldve: 2005. szeptember 28. - 20:14:55

Nemtudom hogy van e igény ilyen topicra, de engem nagyon foglalkoztat ez a téma.
Az egyik topicban már volt nagyvonalakban szó a hírnévről és tudásról, és ami a legfontosabb hogy mennyire függ össze a kettő.

Ugyanis sokat beszélünk Victor Wootenről, Garry Willisről, Petrucciról és hasonló kaliberű zenészekről, de annyi mindenki van aki lehet ugyanolyan jó ( vagy talán még jobb is ) és nem kapja meg valamilyen okokból azt az elismerést...

Nos szivesen vitatkoznék ilyesmiről, valamint szivesen várok olyan linkeket videókról ahol a nagytöbbség számára ismeretlen mégis zseniális zenészek vannak, nemcsak basszusgitár lehet bármi, akár ukulele is :))
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó