Keresem volt osztálytársaimat,akik 1971 ben végeztek Tápiószecsőn!Palotai Ági.iviven
Oldal 1 / 1
Régi iskolatársak keresése
Elküldve: 2009. január 02. - 15:53:00
Keresem osztalytarsaimat akik 1950ben a Kölcsey gimnaziumba Budapesten eretsegiztek
Elküldve: 2007. február 09. - 16:41:10
Keresem az osztálytársaimat,akik 1971-ben végeztek az ercsi Eötvös József gimnáziumban.Kérlek jelentkezzetek,vagy itt,vagy az iwiw-en.Köszi Fülöp Olga
Elküldve: 2007. január 11. - 10:39:39
Szép napot mindenkinek! Szeretném a segítséget kérni régi osztálytársam megtalálásában. Pécsett jártunk a gyors és gépíró suliba 1989-ben végeztünk, Sándor Gabriellának hívták nagyon jó barátnők voltunk. Elsodort egy kicsit az élet Pécsről és megszakadt a kapcsolat köztünk. Ha valaki tudja hol érhetem el jelentkezzen. Köszi előre is
Angelo Gyöngyi
Angelo Gyöngyi
Elküldve: 2006. szeptember 19. - 21:21:59
Szervuszok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pénteken ellűtogatok Testvéremmel Ercsibe,ezért szeretném meglátogatni,volt tanítomat. Pacolai I.Angyalka tanítónőt. Tudnátok-e segíteni,hogy Valaki megírná,a tanárnő telefonszámát?
Előre is köszönöm: Üdvözlettel: Erla
Martina-50@míilbox.hu
A segítségeteket szeretném kérni. Pénteken ellűtogatok Testvéremmel Ercsibe,ezért szeretném meglátogatni,volt tanítomat. Pacolai I.Angyalka tanítónőt. Tudnátok-e segíteni,hogy Valaki megírná,a tanárnő telefonszámát?
Előre is köszönöm: Üdvözlettel: Erla
Martina-50@míilbox.hu
Elküldve: 2006. június 12. - 21:35:52
Szeretném megtalálni azon társaimat,akik,1954.-ben Pacolai Irma tanítő osztályába jártak. Én,még 1954.-ben elköltöztem B.P.re,vissza szüleimhez. Szinte,senkit nem ismerek már ott. Bár,a régi Barátnőm, Sch. Terike,aki ott kint a 6-os műutnál lévő gyógyszertárban dolgozik. Az,elmúlt évben sikerült megtalálnom,egy kedves hölgytől,aki a Polgármesteri Hivatalban dolgozik. Telefonon adta meg az elérhetőséget. Kérem,aki még emlékszik az osztály adataira és közelebb van mint én,jó lenne,ha valahogy össze tudnánk jönni. Üdvözlök mindenkit : Erla
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó