Startlap fórum:: szeméthegyek ercsiben - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

szeméthegyek ercsiben

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. június 18. - 15:48:37

Már elvitték az illegálisan lerakott szemetet a környékről ,legalábbis úgy hallottam !
A Kispusztai út környéke ,és részben a Kápolna felé vezető út megtisztítása "fért bele"a négy millióba !!!!
A Pidó Kft végezte el a munkát !
Miért nem lepődök meg ?
0

Elküldve: 2009. április 24. - 07:37:01

Ejnye, ejnye Polgármester Úr! Láttam, pályázatot nyert Ercsi város az illegális szemétlerakóhelyek felszámolására. Az állomás környéke már megint nem tartozik Ercsi városhoz, ide nem jut semmi??? Se út, se közvilágítás, se közbiztonság, maradnak a szemétkupacok,a rossz út, és közvilágítás hiányában a sötétben hazabotorkálás az állomásról. Hát szégyellem magam Ön helyett is!!!Tudja pár éve villanyszerelőt hívtam húsvét környékén, de mikor meglátta, milyen "út" vezet hozzánk, inkább visszafordult, mert meg akarta kímélni az autóját egy tengelytöréstől. Vajon a mentő betud jönni az utcánkba? A Kispusztai útról, a Nyár utcáról és Akácfa utcáról beszélek.
0

Elküldve: 2009. január 21. - 16:13:49

Világos,és még világosabb lenne ,ha a képviselőtestület minden tagja ,külön képviselne egy körzetet a városon belül ,valamínt nem lehetne kollektív felelősségre hivatkozni !
Ha egy képviselőnek nem tetszik valami ,álljon fel a testületből ,szavazzon nemmel ,vagy tegyen feljelentést ,illetve hívjon össze lakossági fórumot és számoljon be a dologról ,kérje a ki a képviselt lakosok véleményét !
De hát az ilyesmit demokráciának hívják ,és van ahol ez még ismeretlen fogalom !
Miért nem követi Ercsi a monoki példát ?

Lásd a rossz példát,az Andrássy úti palotákkal kapcsolatban !
0

Elküldve: 2009. január 20. - 13:47:42

Megfelelő embert a megfelelő helyre!!!!
Ja bocs,- ha ez az elvárás vele szembe- az már ezt a "bagázst " megválasztók felelőssége
0

Elküldve: 2009. január 19. - 01:45:15

A Nagyhíd és környéke szemétteleppé változott !
0

Elküldve: 2009. január 19. - 01:42:45

Van "látható közterület felügyelő"!
Ha meg akarod csodálni azt az egy szem embert ,akire ezt a feladatot "rálőcsölték "menj be a "Városüzemeltetési Osztályra ",és ugyan nem ketrecben,-("majmot" csinál belőle az "igen tisztelt"hivatal, az Ő dolga ,hogy ebbe belemegy ) -de megcsodálhatod ha szerencséd van és éppen nem bújdokol valahol !
0

Elküldve: 2009. január 16. - 13:48:23

"látható közterület felügyelő" kellene, de ne úgy mint a látható rendőrség-csak szlógenbe.
0

Elküldve: 2009. január 13. - 18:01:32

Az illegálisan lerakott szemét elszállítására ,majd megínt pályáznak,most nyertek erre a feladatra 4-milliót a Környezetvédelmi és Vizügyi Minisztériumtól!
Vajon elkezdték már ennek a pénznek a felhasználását
:-----))))))) ?
Persze nem a szemét elszállítására gondoltam ,mert lehet,hogy az lesz az egészben a "huszadrendű feladat" !
:-((
0

Elküldve: 2009. január 08. - 15:09:08

DE mennyi lesz az illegálisan lerakott szemét a 2009 évi szemétszállítási díj után!!!!
Aki eddig illegálisan lerakta, mikor hetente ugyanannyiért elvitték, akkor most ha meg akarja " úszni" 5%-os emeléssel akkor több mint a fele szemetét így fogja lerakni! Ámbár megérdemelne egy próba pert a relatíve-több mint 100%-os szemétszállítási díjemelés.
0

Elküldve: 2009. január 08. - 07:00:26

A Nagyhíd és környéke szemétteleppé változott !
0

Elküldve: 2008. szeptember 26. - 14:41:40

link
0

Elküldve: 2008. szeptember 19. - 10:50:57

Megértem ,valóban ott tartunk lassan ,hogy behúzott nyakkal ,meg kell süvegelni a drága jó kisebbséget,de a szeméthegyek tekíntetében ,nem csak Ők a hibásak !

Az előzőt ,majd megoldjuk ,ha normális ,nem a romákat hatalma érdekében felhasználó vezetése lesz az országnak, és szűkebb környezetünknek itt Ercsiben !

Addíg is legalább minden fórumon emeljünk szót a tisztaság érdekében ,és kérdezzük meg miért nincs pénz közterületfelügyeletre !
0

Elküldve: 2008. szeptember 18. - 13:50:16

Évekkel ezelőtt, még volt egy cola automata az állomáson.Egy jól öltözött kisebbségi vásárolt, majd beleivott, letette a földre és bele rúgott. Ellehet képzelni hogy a lukon fröcsögött amerre repült. oda szóltam: Otthon is ezt csinálja? A válasz az volt: Mi az valami nem tetszik? Persze bandába voltak és láttam hogy az utazóközönség igyekszik elhatárolódni. Egy idő után belefásul az ember, még ha nem is fél.
0

Elküldve: 2008. szeptember 18. - 10:37:22

Miért nincs senkinek véleménye ?

Mindenki szeret koszban ,mocsokban élni ,vagy csak gyáva nyúl ?
0

Elküldve: 2008. szeptember 16. - 13:37:31

Most,hogy a Nagyhíd mellett,a Rába Petőfi S.u-Híd u.-i oldalán, valamelyest kiírtották a "csihatagot"kiderűlt,titkos szemétlerakó lapul a híd mindkét oldalán,de távolabb is zsákokban, ki tudja mik vannak ledobva az árokba !
Gusztustalan,csúnya ,undorító, és fertőzésveszély is lehetséges !
Vajon ,mikor lesz rendbetéve a környék "titkos szemétlerakója ,és van e közterületfelügyelet ,mely ellenőriz és a szemetelőket feljelentheti ?
0

Elküldve: 2008. szeptember 03. - 15:01:12

Ma olvastam, valaki a Nyár utcából írt még 2003-ban az illegális szemétlerakásról a vasútállomás és a két utca a Nyár és az Akácfa utca, valamint az állomás között. Ma ugyanúgy szemétlerakónak használják ezt a helyet. Mi már a vonatról is szégyellünk itt leszállni, egyrészt, amilyen lepusztult az állomás, másrészt az utak járhatatlansága miatt, arról nem is beszélve, hogy újabban a mezőgazdasági gépek is erre közlekednek. Persze az illetékesek magasan tesznek rá.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó