Startlap fórum:: Helyi buszjárat - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Helyi buszjárat

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. január 24. - 16:17:26

Ember,és "ember"között,lehet,hogy nagyobb különbség van ,mínt ember és a többi főemlős között ?:-))
0

Elküldve: 2009. január 21. - 19:22:27

Dehogynem tud - a kisebbségünk tud és élvezik is.
0

Elküldve: 2009. január 21. - 16:21:23

Szóval ,a sofőrön kívül ,"ember"nem tud normálisan utazni a helyi járaton ?
Akkor ez egy "antiapartheid"járat ?:--))
0

Elküldve: 2009. január 21. - 06:27:38

Többször tapasztaltam, hogy a 11:45-kor induló járatra felszállnak a cigány gyerekek - ingyen utaznak, végig üvöltik az utat, cigiznek (10 évesen) stb.stb. "Ugye Józsi bácsi nem baj, hogy rágyújtottunk?" Szegény sofőr már beletörődött. Válasza: "akár fel is gyújthatjátok". Mit csináljon? Guruljon be a rendőrségre? Kopogjon be, hátha valaki ajtót nyit? A múltkor azt javasolták neki, hogy ne a vonatállomásnál várja az utasokat, akkor nem fogják megtámadni.
0

Elküldve: 2009. január 21. - 06:24:19

A helyi buszjáratot többször megtámadta a kisebbség, ezért kellett berácsozni.
Na igen: márciusban megszünik ez a jellegű szolgáltatás - legalábbis nem ebben a formában megy tovább, ha jól tudom lejár a koncessziós szerződés. Elvileg az önkormányzatnak kutyakötelessége biztosítani a helyi közlekedést, bízzunk benne, hogy javulni fog a szolgáltatás ;).
0

Elküldve: 2008. december 11. - 10:09:05

No, ezt megnézem !
Ha tényleg így van ,készítek róla képet a hálás utókornak !
0

Elküldve: 2008. december 02. - 23:06:56

Hogy néz ki a helyi busz?
Berácsozták az ablakait.

Fegyencjárat???
0

Elküldve: 2008. október 22. - 17:27:13

Naponta felemelem a szavam ,és már kezdek "lumbágót" kapni ,hogy jöjjön rá a hasmars a Polgármester úrra ott,ahol nincs illemhely !
0

Elküldve: 2008. október 08. - 11:59:38

Ezen a tényen kellene változtatni nekünk is,naponta emeljük fel szavunkat,hátha valamikor meghallják.
Változás várható hamarossan/legkorábban a választásokon/,és akkor olyan képviselöket kell választanunk aki akar tenni a városárt.MI LESSZ VELED SZÉP HAZÁM,E R C S I.
A buszjárat katasztrofa,talán jobban oda kellene figyelni
annak a vállalkozonak aki ezt csinálja,hogy ne igy menjenek a dolgok,na és persze az önkormányzatnak jobban a zsebbe kellene nyulni.
Ha az a söför fél kimenni az állomásra,a környéken lakoktól,miért nem megy vele egy szolgálatos rendör,biztos,hogy hamar leszoknának a randarirozásról.
Véleményem szerint megoldható lenne,és nem kerülne nagy áldozatba sem
0

Elküldve: 2008. október 06. - 07:42:10

Az önkormányzat a hozzájuk intézett levelekre, bejelentésekre(természetesen mindig közérdekű problémákat vetünk fel)általában nem reagál. Mi az állomásra az utat csak derékig érő gazban, bokáig érő sárban tudtuk megközelíteni. Kértem, hátha lehetne tenni valamit, legalább sóderral leszórni. Három hónapos várakozási idő után írtam a Fejér megyei közigazgatási hivatalnak, aki a kérelmemet illetékességből visszarakta helybe. Aztán kaptam választ, ha lesz pénz, természetesen majd szerepelni fog a költségvetésben egy út, egy másik levélben azt a választ kaptam egy későbbi kérelmemre, ez az út igazából nem létezik a térképen, mi csak úgy járunk rajta. Ez hazugság, a földhivatalnál rajta van a térképen. A szemét miatt a múltkor írtam E-mailban, hát persze, válaszra sem méltattak, ugyanúgy mint korábban. Azt tapasztaltátok, hogy az utasok 80 %-a ad valamennyi pénzt a helyijárat sofőrjének, aki persze jegyet nem ad, így mindenki "jól jár". Ebben a városban fejlesztés soha nem lesz, legalábbis a "külvárosi" részekről teljesen megfeledkeznek, mintha ott már nem is emberek laknának. Egyébként én kihagyom a kiszámíthatatlanul közlekedő helyijáratot, és bringával közlekedek inkább, az a biztos.
0

Elküldve: 2008. október 04. - 18:47:14

Jó neked, hogy csak 2-3 km-t :). Különben nem is a távolság a legnagyobb baj hanem, hogy hol kell, kik között kell végig menni. Veszélyes.
Írtam az Önkormányzatnak, de sajnos választ nem kaptam - kértem, hogy sűrűbben és nagyobb útvonalon közlekedjen, és arra is kértem őket, hogy az Interneten javítsák ki a hibás menetrendet. Sajnos még erre sem képesek.
0

Elküldve: 2008. október 04. - 13:52:36

Megdöbbentem,ez nem közlekedés/reggel még valahogy döcög,de 7-8 körül mintha nem is lenne.Éjszakai munkábol fáradtan még legyalogolni 2-3 Km-ért jó friss dolog.Megin az szivja meg ki dolgozik.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó