Startlap fórum:: Fogászati problémák - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Fogászati problémák

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 17. - 08:07:15

Szia!

Amiket ide irtál, azt személyesen a doki nönek kellett volna elmondani, az az jól leb@szni, a primitive üzleti fogásaiért.

Tudod, a mondott szóbol ért az ember, tehát a néma gyereknek, az annya sem érti a szavát!
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 12. - 18:16:19

Sziasztok!
Egy mai élményemet írnám le. Elmentem ma Béres doktornő fogászati rendelésére. Összesen 4-en várakoztunk, míg 1 valakivel foglalkozott, jó hosszú ideig. Közben azt meséltük egymásnak, hogy hányszor esettek már ki azok a tömések amit a doktornő csinált. Amíg az előbb elmített beteg bent volt, közben kijött a doktornő, morgott eggyett majd visszament. Végül eljöttem és holnap majd kénytelen leszek elmenni egy pesti fogászatra.

Ezen kívül néhány plussz tapasztalat.
1. Rendszeresen más kezelést ír be a számítógépbe, mint amit valójában kaptam.
2. Sokszor nincs aszisztensnő, így nem csinál semmit, vagy csak nagyon selejtesen.
(amúgy mesélte, hogy a régi aszisztensét azért küldte el, mert a hölgynek nem tetszett, hogy nincs 8 órás munkaidőre bejelentve)
3. Minden hülyeségről mesél, és nem dolgozik, gyakran előfordul hogy 30-60 percet is bent kell lenni egy egyszerű tömés miatt.

Kérek mindenkit, hogy a tapasztalait ossza meg velünk és közösen lépjünk fel, hogy keressenek Ercsibe egy normális fogorvost.

Üdv.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó