Startlap fórum:: Bass Pick-up - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 58 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Bass Pick-up

#1 Felhasználó nem aktív   Ernőke 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 25
  • HelységBudapest

Elküldve: 2011. március 12. - 08:58:05

Üzenet megtekintéseIdézés: Atish - Dátum: 2011. március 10. - 20:49:25

Sziasztok!Szerintetek egy Bartolini mk1-es pickup szetthez és elektronikához reális 38 ezer forint?

Emlékezetem szerint ezek vannak a cort Artist A és B szériáiban. Mondjuk egy B5 130 rongy, nem hiszem, hogy a hangszedői ennyit érnek, meg egyébként az MK1 nem a barto csúcsszériája...

Használtan sztem sok érte 38...
0

#2 Felhasználó nem aktív   Atish 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. március 10. - 20:49:25

Sziasztok!Szerintetek egy Bartolini mk1-es pickup szetthez és elektronikához reális 38 ezer forint?
0

#3 Felhasználó nem aktív   Sokse 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 26. - 20:04:39

link
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 08. - 16:51:44

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2010. június 03. - 14:29:27

Sziasztok!

Van egy nagyon jó játék, olyan mint a valódi élet, böngészős formában. Egy próbát megér ez a játék, ami sokakat tett függővé :)
Regeljetek Central Hungaryba, ott a legjobb.
Itt a link: link
Jelöljétek be barátnak őt és akkor kaptok mentort, aki segít ha kérdésetek lenne:
link
0

Elküldve: 2010. június 03. - 13:26:51

volt, aki érdeklődött a Kent Armstrong aktív elektronikákról.
na, a KSBT (ez kétsávos - 40Hz és 6Khz) -vel már van hangmintám.
asszem nem kell magyarázni, elég jól hallani, mikor van bekapcsolva, mikor nem.
az eleje natúrban indul, majd be, aztán megint ki, stb.

link
természetesen a már megszokott riffet játszom, most már talán jó hangokkal, dinamikátlanul, és közepesen csattogva :)
0

Elküldve: 2010. május 11. - 18:22:21

Biztosan van vám, de csak az első EU országba belépéskor. A szállítási útvonalba is tudtommal bele lehet szólni (a FedEx et vagy UPS-t kell felhívni akik szokták) mert hallottam már olyat, hogy ezzel szivatják az embereket.

A vám nagysága a termék árától függ elsősorban.
0

#8 Felhasználó nem aktív   cola 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2010. május 11. - 16:14:15

Sok sikert! Most jut eszembe, hogy egy dolgot elfelejtettem megemlíteni és az pedig a vám. Előfordulhat, hogy fizetned kell, mivel az EU-n kívülről történik a vásárlás… de az is lehet hogy mégse, vagy csak egy bizonyos érték fölött… nem tudom hogy pontosan Magyarországon ez hogy működik, én máshol élek… Talán van itt valaki aki rendelt már USA-ból Mo-ra…
0

Elküldve: 2010. május 10. - 09:18:30

Köszi szépen az eligazítást.Szerintem belevágok.Egyik ismerősömnek van ilyen paypal-os fiókja,aztán majd segít ha elakadok.
0

#10 Felhasználó nem aktív   cola 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2010. május 09. - 22:31:08

Hali,
Megpróbálhatom elmagyarázni, hogy mit-hogy, de ha kicsit tudsz angolul ( vagy németül – akkor: ebay.de) simán elolvasod a működési szabályzatot, ami nagyon egyszerűen leírja mit-hogy… nem kell magas szintű nyelvtudás tényleg. Ha ismered a Vaterát, akkor ez nagyon hasonló…
Ebben az esetben különösen egyszerű a vásárlás, mert fix- áras a cucc… nem kell licitálni, egyszerűen, ha tetszik az ár, amihez hozzáadod a mellékelt postaköltséget - ami ez esetben 23$ Magyarországra - rányomsz arra hogy „buy it now” kifizeted és egyszer csak csönget a postás… ennyi. A fizetés lehet még macerás kicsit ha nincs PayPal fiókod, de azt is öt perc alatt lehet létrehozni. Ha az megvan, azzal nem csak az ebay-en tudsz fizetni hanem a legtöbb web-es boltban… Én személy szerint nagyon szeretem az ebay-t – a licitálás különösen fasza szerintem – eddig 44 vásárlásom volt és soha nem volt semmi gondom, pedig vettem basszusgitárt is ezen keresztül, sőt még motort is. Hozzáteszem, mindig jól megnézem ki az eladó. Árban sok esetben sztem verhetetlen új cuccokban is…
Visszatérve az esetedre… az eladó egy 1965 óta működő hangszerüzlet az USA-ban, eddig közel 4000 tranzakciójuk volt az ebay-en keresztül 99,8%-os visszajelzéssel, ami nem rossz. Szal a másik fél sztem megbízható, sőt az átvételtől számított 7 napon beül ha visszaküldöd a pu-t visszaadja a manit ha nem tetszik, amit én el is hiszek… ezek a cégek nem szaroznak ezen, amúgy meg úgyse küldöd vissza… A szállítás még a fontos téma… azt írja 2 napon belül elküldik a fizetéstől számítva USPS-el, a kiszállítás ideje általában 7-10 nap esetenként 3-4 hét… (nekem 3 hét alatt jött meg az EU-ba USA-ból a húrkészlet) a postaköltség 23$ Magyarországra amit hozzá kell adni a vételárhoz… amúgy a paypal automatikusan megteszi…
Én aszondom, ha neked megfelel az ár, nyugodtan belevághatsz… az ebay fasza dolog. Igazából nem az ebay-től vásárolsz, hanem egy ugyanolyan üzlettől, mint bármelyik netes shop, vagy ha használt licitálós a cucc akkor meg egy ugyanolyan embertől mint aki feladja a hírderését az apronet-en vagy a hasznaltauto-n, csak személyes találkozó helyett megnézed a profilját, kérdezel tőle, ha kell kérhetsz több képet, leírást, sőt sok esetben fel is hívhatod… a távolságot meg intézi a posta... mindig azt kell nézni hogy ki a másik fél… abban kell megbízni. Amúgy ha valami balul sül el, mármint nem jön meg a cucc simán visszaszippantod a zsetont a PayPal-al oszt kész…Van valamekkora határ, asszem 7-800$… de ez jócskán alatta van.
Úgy ennyi… remélem valamennyit segítettem…
0

Elküldve: 2010. május 09. - 19:13:09

Köszi a linket de sajna nem nagyon vágom ezt az ebay-es rendszert.
0

#12 Felhasználó nem aktív   cola 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2010. május 09. - 19:07:58

Hali,
link

link

Érdekes, hogy az 5-húros olcsóbb...
0

Elküldve: 2010. május 09. - 17:12:05

Sziasztok!

Keresek:
4 húros Seymour Duncan passive ssb-4 tipusú hangszedő szettet, vagy szintén 4 húros Seymour Duncan asb-bo-4 active hangszedő szettet.
E-mail:fecooszall@gmail.com
0

Elküldve: 2010. január 28. - 20:05:43

Egyszerű példa : Tegye fel a kezét aki szerint Garry Willis szarul szólna ha Staggon játszana :-)
0

Elküldve: 2010. január 28. - 20:04:48

Ez nem különleges eset. Tapasztaltam többször is, hogy az elképesztő basszusgitáros (gondolom poénból) leveszi a 30ezer forintos Tesco gitárt és úgy szól a kezében mint az álom. Vannak persze súlyos korlátai a hangszernek ezért nem azt fogja megvenni. De ugyanolyan hihetetlenül karakteresen, és a saját stílusára jellemzően szól az a hangszer is az adott ember kezében. Amíg nincs kiművelt kéz (Kodály szavaival élve) addíg persze az emberek a hangszerben keresik a jó basszusgitárhangzást pedig az csak a később kezd el lényeges lenni.

Ehhez kapcsolódva a másik érdekes tapasztalatom az, hogy a kevésbé gyakorlott kolléga ha hangzást vagy hangkaraktert szeretne váltani akkor gondolkodás nélkül nyúl az erősítő EQjához vagy jobb esetben a hangszer pickupváltójához miközben ki sem használta a jobbkéz adta lehetőségeket. Többször is láttam olyat, hogy a gyerek búgós, mélydús hangot szeretett volna és már rohant az erősítőhőz tekergetni aminek eredményeképpen olyan hangja lett mintha az előző állásban a nyakhoz közel pengetett volna. "Ő azt nem szereti mert nagy a kilengése a húrnak" ... Ja, akkor bocs :-)

Szóval sokkal többre hivatott az ember keze a hangszeren, mint amennyire kihasználják.
0

#16 Felhasználó nem aktív   SzunaP 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2010. január 28. - 19:52:05

Ezt nem tudnám patikamérlegen kimérni. Mondjuk fiftififti abból a szempontból, hogy ha van hanxer de nincs kéz (?) akkor nincs hang, de akkor sincs, ha van kéz, de nincs hanxer... :)

Bár még erre is rácáfolt egy perkás haver, aki a turnébuszban a két tenyerével meg szájjal simán lekísért egy nótát ami a DVD-n ment... :D
0

Elküldve: 2010. január 28. - 18:55:29

A 750-es nyert az én részemről.
Marhára mindegy ennél a tesztnél éppen hogy hogyan játszod fel.
De jó ez...
De ha gyakorolsz azt jól teszed!:)
0

Elküldve: 2010. január 28. - 14:26:18

Nem rád gondoltam, általános jellegű mondat volt.
0

Elküldve: 2010. január 28. - 13:20:20

értem a célzást, ígérem, még gyakorlom ;-)
0

#20 Felhasználó nem aktív   cola 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2010. január 28. - 12:48:29

Sztem zenében is ugyanazt jelenti, inkább zenében ezt használják a jelentésének kifejezésére és nem mást… (faja mondat)
Te írtad (nem szeretem ezt az idézek a másiktól dolgot, ez olyan vitaszerűnek hat) :

"A zenében a dinamika nem azt jelenti mint amit az általad linkelt idegen szavak szótára ír. Tehát nem "erőteljes" és "lendületes". A zenében a dinamika a hang ereje."

Szal sztem értjük mi egymást :-)

Ez a 90% - 10% nagyon nagyon eltúlzott sztem. Én 50-50 re saccolnék…
0

Topik megosztása:

• 58 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó