Hosszú szőke
Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Divatos, vagy nem hétköznapi megoldások ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben (és a ruhánkban)
link
Oldal 1 / 1
Angol ruházat
Elküldve: 2011. május 19. - 14:02:56
sziasztok ismét!a nagy nézelődésközben találtam egy totál jó és új(!) cipőmárkát, ajánlom a fiadnak is mert,fiatalos egyedi és trendi is,szerintem pont egy fiatal fiúnak való,már csak az anyaga és a színek miatt is. Ez egy új amerikai márka egyébként és nagyon dizájnos cuccaik vannak! egy próbát megér sztem
Linkjeim
Elküldve: 2011. május 12. - 15:28:05
attól is függ,hogy milyen stílusú ruhákat részesít előnyben,de lehet jobb lenne,hogyha vele is beszélnél erről,nehogy olyan cipővel lepd meg,ami nagyon nem tetszik neki ;>)
Elküldve: 2011. május 12. - 15:04:56
abban egyetértek,hogy elég nehéz megfelelő cipőt találni főleg a kamaszfiúknak:) de 20 évesen talán már benőtt annyira a feje lágya,hogy nem teszi tönkre a cipőit,hanem igyekszik vigyázni rá.de én is inkább azon lennék,hogy jó minőségű cipőt vegyek neki,mert lehet,hogy drágább de hosszú távon jobban megéri;)
Elküldve: 2011. május 10. - 14:58:51
A fiam most lesz 20éves, talán már túl van a kamaszkoron,legalábbis bízom benne
Mégsem merem megkockáztatni,hogy olyan cipőt vegyen magának,ami rossz minőségű vagy egy nyár alatt tönkre vágja..Éppen ezért vettem a bátorságot,hogy most én járok utána a dolognak
Elküldve: 2011. május 10. - 14:02:49
Halihó!
Szerintem fontos szempont az is,hogy milyen idős a fiad!Írd le kérlek és megpróbálok segíteni
De egy kamasznak és egy kisfiúnak is teljesen más ízlése van!
Szerintem fontos szempont az is,hogy milyen idős a fiad!Írd le kérlek és megpróbálok segíteni
Elküldve: 2011. április 20. - 15:18:29
Érdekelne, hogy hol tudnék valami minőségi, kényelmes és laza/vagány cipőt venni a fiamnak.van valakinek valamilyen ötlete, hogy hol érdemes nézelődnöm?
Elküldve: 2011. február 25. - 16:09:49
Sziasztok!
A héten rendeltem ruhákat a www.sportsdirect.com oldalról. Jó minőségű, angol ruhák jó áron.
Ha a szállítással is minden rendben lesz, rendszeresen fogok rendelni, így aktuális font árfolyam +20%-ért lehet majd tőlem rendelni. Elsősorban debreceniek jelentkezését várom, mert ott személyesen el tudjuk intézni.
Akit érdekel, írjon.
A héten rendeltem ruhákat a www.sportsdirect.com oldalról. Jó minőségű, angol ruhák jó áron.
Ha a szállítással is minden rendben lesz, rendszeresen fogok rendelni, így aktuális font árfolyam +20%-ért lehet majd tőlem rendelni. Elsősorban debreceniek jelentkezését várom, mert ott személyesen el tudjuk intézni.
Akit érdekel, írjon.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó