Hosszú szőke
Minden, ami a divatban van: frizura, ruha, cipő, életmód, egyéni nézőpontokkal, ötetekkel. Divatos, vagy nem hétköznapi megoldások ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben (és a ruhánkban)
link
Oldal 1 / 1
Native cipők
Elküldve: 2011. június 30. - 15:54:26
Sziasztok! Én most látom hogy van a nativenak külön indított topikja is!Nekem van, egy miller-em. Nagyon szeretem, mert tényleg kényelmes. Érdemes kipróbálni egyet!!!!!
Elküldve: 2011. május 19. - 14:07:18
szia! de jó,hogy te is írtál!én is megtaláltam a neten a Native-ot és nekem is nagyon bejön,mondjuk én a pasimat akarom meglepni vele
nekem amiatt is tetszik,hogy nagyon egyedi és ez a retro dolog különösen jó és sztem nagyon jó irányban indultak el a tervezők!a pasim meg úgyis ilyen kis divatőrült,pont neki való lenne egy ilyen csuka
Elküldve: 2011. április 22. - 12:21:38
Sziasztok!
A héten(is) voltam cipőt nézni és láttam, hogy nyáron jönnek ez a cipők az országba.
Hordott már vki ilyet, külsőre tetszenek csak kíváncsi lennék mennyire kényelmesek,
elég érzékenyek a lábaim. :(
A héten(is) voltam cipőt nézni és láttam, hogy nyáron jönnek ez a cipők az országba.
Hordott már vki ilyet, külsőre tetszenek csak kíváncsi lennék mennyire kényelmesek,
elég érzékenyek a lábaim. :(
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó