Off topic
Elküldve: 2006. április 26. - 21:30:10
کورد* له *گه*شه*دا*ه
ئه*وه* به*ش* کورد** پر?ژه**ه*ک* ن?ونه*ته*وه کراوه**ه** و ئامانج*
?کردنه*وه** هه*موو زان*ار***ه*کان* مر??ه*. به* هه*و??ک* هاوبه*ش ئه*و
ئه*نس*کل?پ?د*ا به*لاشه* گه*شه* ده**کا. هه*مووان ده*توانن *ب? خ?ناونووس
کردن
به*شدار* بکه*ن له* نووس*ن* ئه*و ئه*نس*کل?پ?د*ا*ه*. ئ?وه* ئه*و
ه*نس*کل?پ?د*ا*ه
ده*نووسن هه*ر .ر?ژ
و*ک*پ?د*ا*
کورد* له* گه*شه* کردن*دا*ه. ئ?ستا گوتار* كورد* ت?دا*ه به
زاراوه*کان*:
كرمانج*,
س?ران* و زا*
Elküldve: 2006. április 20. - 11:00:02
Elküldve: 2006. április 20. - 10:58:58
Ha olyan jó vételek lennének, bizti reklámoznák -nem?
Amúgy én a Józsefen vettem egy "divatos" piros nike széldzsekit (tuti eredeti -aki nem hiszi...) kb. harmad annyiért mint máshol, és nekem megfelel... De pl. cipővel azért óvatos lennék; ott inkább az eredeti, és akkor az tartós -vagy nem... Nekem egy új adidas -tudjátok, ilyen retro fazon, mint ami az én ifjú koromban volt divat- ment szét egy hónap alatt a lábamon -kibújt a "kisújjam" oldalt, és ráadásul, pont egy cégnél voltam tárgylni, és ott hívták fel rá a figyelmemet udvariassan... Nem is volt égő...
Pedig az márkaboltból volt (31.000). Aztán vetem a piacon egy rebook "eredetit", aztán azzal semmi gáz nem volt!
Egy tipp: minden ruhadarabot -főleg cipőt- szagolj meg amit meg akarsz venni! Ha valami gyanús szaga van, ne vedd meg! 1. nagyon káros vegyszerekkel kezelhették, 2. ha átveszi a test melegét, némelyik olyan büdös lesz, hogy hanyatt esne egy borz is!
Én ezért vettem rebok-ot és nem nike-t, mert azok vegyszerszagúak voltak:))
-Gitárt milyet veszel -mert azt nem is írtad...
Elküldve: 2006. április 20. - 10:58:58
Amúgy én a Józsefen vettem egy "divatos" piros nike széldzsekit (tuti eredeti -aki nem hiszi...) kb. harmad annyiért mint máshol, és nekem megfelel... De pl. cipővel azért óvatos lennék; ott inkább az eredeti, és akkor az tartós -vagy nem... Nekem egy új adidas -tudjátok, ilyen retro fazon, mint ami az én ifjú koromban volt divat- ment szét egy hónap alatt a lábamon -kibújt a "kisújjam" oldalt, és ráadásul, pont egy cégnél voltam tárgylni, és ott hívták fel rá a figyelmemet udvariassan... Nem is volt égő...
Pedig az márkaboltból volt (31.000). Aztán vetem a piacon egy rebook "eredetit", aztán azzal semmi gáz nem volt!
Egy tipp: minden ruhadarabot -főleg cipőt- szagolj meg amit meg akarsz venni! Ha valami gyanús szaga van, ne vedd meg! 1. nagyon káros vegyszerekkel kezelhették, 2. ha átveszi a test melegét, némelyik olyan büdös lesz, hogy hanyatt esne egy borz is!
Elküldve: 2006. április 20. - 10:57:45
Elküldve: 2006. április 20. - 10:44:41
Elküldve: 2006. április 20. - 10:39:17
Abba az "outlet centerbe" meg még én se voltam:))
-Érdemes???
Elküldve: 2006. április 20. - 10:34:26
Elküldve: 2006. április 20. - 09:42:31
Még egyszer köszi!
Elküldve: 2006. április 20. - 09:42:00
Elküldve: 2006. április 20. - 09:39:44
Elküldve: 2006. április 20. - 09:28:54
Le vagytok fütyülve:))
De azért ha tud, segítsen valaki -léci...
Amúgy: ne másszon fára az aki nem tud úszni, mert elüti a villamos!
Elküldve: 2006. április 20. - 09:27:27
-???
-Uff topic...
Tudom, ez nagyon szar volt :-)
Elküldve: 2006. április 20. - 09:24:03
(Ez egy paradoxon...)
Az ínyenceknek pedig:
Most azt hazudom, hogy off-topic vagyok.
Elküldve: 2006. április 20. - 09:08:38
mi csináljak? szerezzek horgászbotot?
Elküldve: 2006. április 20. - 08:46:06
Na, üdv mindenkinek!
Nemrég olvasgatom a topikot...
Holnap mék' fel nagy Budapestre, hangszert venni -Vintage, Eldoradó, meg amit még bír a lábom... (140.000-m van)
Aztán az asszony most kitalálta nekem, hogy ha már kiguberáltam a lóvét, menjek el pesten a kínai piacra vásárolni -sportcipő, farmer, gyereknek melegítő...
Jó hülyének fogtok nézni, de gőzöm nincs hol van!
A Délibe, vagy a Keletibe fogok érkezni vonattal -megmondaná valaki, hogy miként jutok el oda; és esetleg szintén tömegközlekedéssel az "otlet centerbe" márkás cuccot, ócson venni?...
Előre is köszi!
Legalább most már van ilyen rovat is:))

Súgó