Elküldve: 2011. január 29. - 11:03:34
köszi! Tényleg kényelmes annak ellenére, hogy 35", talán a mélyre benyúló felső szarv miatt van.
Pár mondat a hangszerről, hiszen tesztelésről volt szó. Sajnos eddig egy próbán vagyok túl vele mióta az elektronikád van benne, szal sok variációt még nem próbáltam ki. Ma viszont lesz egy koncertem, megírom majd, hogy hogy viselkedett..
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, viszont annyit változtattam, hogy a középfrekit 800Hz-re állítottam a jumperekel. Igazából az egyik oka, hogy próbán "zenész" füldugót használok és bármennyire azt írták a speckójában, hogy nem vág frekit, a magasból azért ha nem is sokat, de lecsap. Miután átállítottam 600-ról, valahogy középállásban is középdúsabb, így jobban hallom bedugott füllel. Nyitott füllel vágok egy keveset belőle oszt minden ok. Nagyon tetszik még, hogy tényleg olyasmi hangot produkál mint amit erősítés nélkül hallok... eddig ez nem volt. Általában - az elemek miatt - akusztikusan gyakoroltam régen és mikor bedugtam, meg kellet azt szoknom, hogy nem ugyanaz szólt mint ami korábban. Most tényleg a gitár hangját hallom - vagy nagyon hasonlót. Tök fasza.. mindig meglepődök, most ezt kell megszoknom :) nem lesz nehéz... Szóval nem gondoltam, hogy a jó elektronika ennyit számít. Ennyit számít. Pedig még a hangszedőket ki sem cseréltük...! Bár ahogy mondtad ezek nem is olyan rosszak... Na folyt köv a koncert után...