Elektronika
Elküldve: 2006. szeptember 25. - 16:26:07
Emberek!
Mióta szemet vetettem a hangszerelektronikára, minden kiváncsiságom csak egyetlen egy kérdésben öltött súlyos alakot...
Kétpólusú, kétállású, (DPDT) lábkapcsolót hol a fenébe lehet kapni?!?
Mióta szemet vetettem a hangszerelektronikára, minden kiváncsiságom csak egyetlen egy kérdésben öltött súlyos alakot...
Kétpólusú, kétállású, (DPDT) lábkapcsolót hol a fenébe lehet kapni?!?
Elküldve: 2006. szeptember 21. - 19:07:40
Effektek, pedálok basszusgitárhoz topic 403, 404, 405 hozzászólása.
Elküldve: 2006. szeptember 21. - 18:38:38
és wlkinek wlmi JÓ és korrektül működő BASS overdrive bekötése nincsen??? :O mert az kéne :(
Elküldve: 2006. szeptember 20. - 16:29:53
Igazából van egy angol nyelvű biblia, ahol szinte minden van:
link
itt a search gombra bökve kell rákeresni az adott cuccra, pl.:
bass overdrive, bass distortion, bass wah, bass preamp, bass compressor, bass synth, stb...
illetve még egy ami meg kezdőknek jobb, bár néha elrontják a rajzokat/listákat tapasztalatom szerint. :(
link
link
itt a search gombra bökve kell rákeresni az adott cuccra, pl.:
bass overdrive, bass distortion, bass wah, bass preamp, bass compressor, bass synth, stb...
illetve még egy ami meg kezdőknek jobb, bár néha elrontják a rajzokat/listákat tapasztalatom szerint. :(
link
Elküldve: 2006. szeptember 20. - 12:57:41
Kizárólag száraz műszaki dolgokról. Ez szinte egy másik hobby. Mellesleg leginkább ez egy linkgyűjtemény lesz a basszgitár és környékéhez tartozó cuccokról, ami megkönnyíti a keresést, ha valaki aktív elektronikát, EQ-t, netán egy erősítőt vagy egy effektet szeretne otthon építeni.
Elküldve: 2006. szeptember 20. - 12:14:41
Nincs ezzel semmi baj, bár a pickupos topikban is elfért volna simán. Látom, főleg száraz műszaki adatokról szólna, ilyen szempontból jobb, hogy külön van.
Elküldve: 2006. szeptember 20. - 11:46:39
Szinte már olvasom Balázs beírását egy újabb cucc topic! :)
Szerintem jó az ötlet, majd én is össze keresem a már talált címeket.
Szerintem jó az ötlet, majd én is össze keresem a már talált címeket.
Elküldve: 2006. szeptember 20. - 11:05:33
Sokan próbálunk spórolni a saját forrasztású kütyüjeinkel. Akit érdekel, azt nem zavarta ennek megvitatása, viszont aki nem ért az elektronikához, annak offtopik. Úgyhogy inkább gyűjtsük ide a kapcsolási rajzainkat, és azzal kapcsolatos kérdéseinket!

Súgó