Startlap fórum:: Csalódott Lyoness-tagok fóruma - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Csalódott Lyoness-tagok fóruma Csalódott Lyoness-tagok fóruma

#1 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 437
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 21. - 18:20:41

Na akkor kezdjük!
Az idézetek a lyo facséról vannak, közvetlenül a "Lyoness Special Day" után, :o

Idézet

Róbert Tóth
A szombati Lyoness Day-en volt egy olyan "folyosói pletyka", hogy megszűnik a jövőben az online regisztrációs lehetőség. Tényleg vannak ilyen tervek?

Válasz eddig nem volt!

Idézet

Gábor Némann
Gyakori kifogás, hogy az OMV benzinkutak nem olcsók. Ezt határozottan tudom cáfolni, Budapesten a Stadionoknál és a Fogarasi úton található OMV benzinkutak nagyon jó áron mérik a minőségi naftát. OMV üzemannyaggal több kilométert tesz meg az autó és még árrést is kapunk belőle!

Kedves Gábor!

Mi elhisszük, hogy a jelzett OMV kút baromi olcsó, és jó minőségű, meg, hogy többet lehet autózni, az itt tankolt benzinből, de ezt ki kellene terjeszteni az egész országra. Lehetne ezeket az állításokat vizsgálati eredményekkel alátámasztani? EZ NAGYON SZAR REKLÁM!!!

Idézet

Pataki Renátó
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy egy "friss" direktemnek mondtam, hogy nyugodtan tud vásárolni a Praktikerben, Cashback kártyát odaadja és azonnal lehúzzák a vásárlását és kapni fogja az sms-t. Felhívott egy kicsit bizalmatlanul, hogy sem sms-t nem kapott, sem a webirodában nem látszik a vásárlása még nyitottként sem, elleben vásárolt már kis termékpartnernél, az látszódott azonnal. Az lenne a kérdésem, hogy lehet, hogy a nagy multivállalatoknál hosszabb átfutási idő, amíg egyáltalán berögzítik a vásárlásokat, csak mert én is kipróbáltam és szombaton a KIKA-ban vásároltam és szintén ugyan ez a jelenség. Köszönöm!

Na most ha jól emlékszem, pont a Praktiker van szarban! :o

EZ PEDIG A RIZSA:

Idézet

Lyoness Hungary Kedves Renátó! A kasszarendszerrel és e-journal technológiával rendelkező kereskedőknél a hatalmas adatmennyiség ellenőrzése és feldolgozása néhány hétig is eltart. Kérjük direkted és a Te türelmedet!

Szóval értitek? :lol: :lol: :lol:
0

#2 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 20. - 20:05:26

Nem találok szavakat!

Ennél lejjebb már nem lehet. Kényszeres vigyor az arcokon, amit az ígérethalmazok kényszerítettek ki.
Valójában semmi konkrétum nem hangzott el, csak annyi, hogy egy picit még fizessetek be, de most már tényleg utoljára, mert utána megindul a pénzáradat, meg hű meg há....hogyha vásároltok...:DDD .

Persze ez már apróbetűs...

De jó volt látni, hogy szép lassan nyílnak a csipák, már ami a folyosópletykákat illeti,...... :P
0

#3 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 18. - 18:48:25

Óriási csalódás! Vagy mégsem ?

Valljuk be, elég vicces volt a mai "bevonulás". Értetlen "beengedőemberek", "fingom sincs mekkora a terem", de legfeljebb valamennyi...:)
Pocsolyákon átgázoló "elegánsnak tűnő", parkolóhelyeket vadászó, lúzerek tömege volt a "tisztelt" publikum........:DDD
0

#4 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 10. - 21:17:21

Akkor hétvégére egy kis csemege: :P

link

Csütörtökön nem született ítélet a klagenfurti bíróságon azon a tárgyaláson, amelyikben két volt Lyoness vezető volt a vádlott.
A vád. Hütlen kezelés és pénzmosás. :ph34r: :ph34r: :ph34r: Továbbá jogtalanul utaltak magánszámláikra 1,5 millió eurot.
A vádlottak szerint így állapodtak meg a lyo-val. A tárgyalást elnapolták, további tanúk meghallgatása után folytatódik.
Az elsőrendű vádlott a lyo olaszországi leányvállalat ügyvezető-igazgatója volt. Az elejétől havi 7000 € fizetést és különböző juttatásokat kapott. Erről a megállapodásról azonban nincs írásos megállapodás. Társával hasonló megállapodást kötött Hubert Freidl Amikor az üzleti kapcsolat 2011 közepén véget ért, az elsőrendű vádlott 1,5 millió eurót utalt át egy magánszámlára.
A vádlott szerint Freidl utólagosan hozzájárult ehhez. Freidl állítása szerint "nem megfelelő üzleti eredmények" miatt váltak meg egymástól. A 1,5 millió € hiánya csak a két vádlott távozása után tünt fel, állítja Freidl.
Ezzel a büntetőeljárással párhuzamosan eljárás indult a lyo ellen, egy illegális nyereségelvárási-rendszer, vagyis egy piramis-rendszerű tevékenység miatt.

Van itt kérem minden. Sikkasztás, pénzmosás, hütlen kezelés.......

Egy pár gyögyszem a kommentekből:

"Kedves Freidl úr!

Ha Önnek, mint válalkozónak csak a munkatárs távozása után tűnik fel egy "téves utalás", akkor Ön rossz helyen tartozkodik."

vagy,

"szóbeli megállapodás"

TÜV és ISO vizsgált? :lol: :lol: :lol:
Az év válalkozása.... :lol:

vagy,

"Ez a a cég nemcsak az ügyfeleit lopja meg, hanem egymásközt, egymást is"

vagy,

Mint mindig, az urak a vezetőségben csak a maguk zsebére gondolnak-és ki fizeti ezt meg?-a tisztelt "lyoness üzleti partnerek.

Elég ennyi? Jobb fordítást, kiegészítést, pontosítást szívesen veszek. ;)
0

#5 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 09. - 16:17:28

Idézet

Február 18-án különleges VIP-vendég teszi tiszteletét a káposztásmegyeri Jégpalotában: személyesen jelen lesz Hubert Freidl, a Lyoness megálmodója, és a Lyoness International vezérigazgatója!

Ez még nem minden: a résztvevők megismerhetik az üzletépítés új eszközeit, és az elsők között hallhatják a 2012-es évet meghatározó exkluzív információkat!

Valami nem lehet gömbölyű, ha a MESTER személyesen jön.

Idézet

Tisztelt xxxxxxxxxx ! A Lyoness Gyermek és Család Alapítvány számít az Ön támogatására.

Az idei évben is igazán egyszerűen szerezhet örömet. Egyetlen iskolai kezdőcsomag vásárlásával Ön máris két sikeres iskolakezdéshez járul hozzá. Ajándékozza meg saját magát, vagy barátait, most rendkívül kedvező áron a Gyermek és Család Alapítvány óriási kiárusítása keretében, és ezzel nagyon sok jót tehet a közvetlen környezetében. Segítsen nekünk, hogy támogathassuk a rászorulókat!

Ráadásul előveszik az "éhező gyerekek" klisét. Iskolai kezdőcsomag.
FEBRUÁRBAN!!!!! :lol:
0

#6 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 06. - 16:00:02

A lyo sajtóközleménye a vádakra:

Idézet

Lyoness: Klagenfurti feljelentés részleges leállítása.

A klagenfurti ügyészség részlegesen leállította a Lyoness elleni feljelentéseket. A feljelentő személyek önmaguk is fő vádlottak egy büntetőeljárásban az egyik kerületi bíróságon, amely szintén Klagenfurtban van. Ítélet ebben a tárgyalásban február elején várható.

Graz, 2012. január 27.

A szereplők egyben ugyanazok a „háttérből irányítók” mint Svájcban, akik miatt 2011. december végén emeltek vádat a St. Galleni ügyeszségnél. A vád tartalma: ugyanaz, mint Ausztriában. A mai napig nem sikerült a feljelentőknek semmilyen károkozást feltárni. Az eddig benyújtott dokumentációkból nem állapítható meg. Az utóbbi években Lyonesst már ellenőriztek különböző intézmények. Mindannyian engedélyezettnek találták ezt az üzleti modellt.

A feljelentő maga is jogerősen vádolt.

„A feljelentéseknél a két országban ugyanaz és nem valódi állításokról van szó, olyan személyek által, akik ellen Lyoness már 2011 nyáron büntetőeljárást kezdeményezett. Ellenük jogerős vádirat létezik.” mondta a Lyoness cég szóvivője Vorbach Mathias. „Igazolni fogjuk, hogy a vádak minden reális alapot nélkülöznek”. Itt egyszerűen azzal próbálkoznak , hogy a saját fegyverünket fordítják ellenünk, célzottan kárt okozva vállalkozásunknak. Az utóbbi években már voltak kísérletek, hogy a vásárlóközösséget büntetőjogilag aláássák. Az összes feljelentést leállította a vádhatóság.

További kérdések:
Vorbach Mathias

Nos ezt csak a lyo állítja. Ütősebb lett volna egy országos lapban lehozatni, ha annyira fontos a becsület.
Vagy csak a fanokat kábítják ezzel. Mert nem verik nagydobra.
0

#7 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 05. - 20:51:03

Alibaba fórumtárs írja:

Idézet

Sziasztok!
Csak hozzáértők véleményét kérném.
Összejött egy vásárlásból keletkezett pozim. Hová ültessem?
Legyen 5/5 és egy eu bónusz vagy 10/10 és egy bónusz a sajátba?
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 10/10 után kapott bónuszt én ültethetem vagy a rendszer végzi?

Tehát mégsem olyan biztos az a meggazdagodás? Hogy ez mennyi munka! :lol:

Kedves barátaim! Saját tapasztalatomból mondom,; Jobban jártok, hogyha rendes munka után néztek.....

Szerintem fingotok sincs arról hogyabn kell átbacni a másikat. Mert ez a rencer csak akkor müxik "rendesen", ha Te is olyan ganajjtipusú
"munkatárs" vagy mint például Joe 67. a lyoness-fórumon. :P

Most már tényleg kérném azt a fórumtársat, aki meggazdagodott ennek a rendszernek a segítségével, amelyik már kilenc éve hülyiti a "cseresznyétleneteket. Lyoness becsület-szavamra leközlöm a véleményét. ;)
0

#8 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 05. - 20:02:15

bum fórumtárs írja:?

Idézet

hzolika17,
sajnos a török mátrixban nincs tapasztalatom, de megnéztem, és a törököknél van több magyarok által is ismert, komoly cég, szóval lehet vásárolni, mocoroghatnak a törökök. Ezért furcsa, hogy ilyen gyengén muzsikál nálad!?

S ha már itt tartunk, akkor a kis spanyol egységeim is ilyen sorsra lesznek ítélve? Spanyol mátrix sem mozd

Tetszik amikor használják a "komoly, elismert, világhírű, megbízható," jelzőket.

A parasztvakítás egyik eszköze, a "tekintélyelvűség" használata, amikor a hivatkozást használják bizonyítékként.... :lol:
0

#9 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 02. - 22:17:10

Hát ezen becartam :lol:

Idézet

Becsült, magyar Lyoness törzsvásárlói létszám:

422812

BECSÜLT? Muhaha....
0

#10 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 02. - 18:48:30

Itt reagál lyoness a vádakra igaz csak a saját oldalán egy pdf.-ben, a német és osztrák honlapján.

link

A magyar oldalon kuss van, illetve egy 2010.-es hír borzolja az infóra éhes tagokat.

Idézet

Sajtóközlemény
22.10.10
8 milliót kapnak az árvízkárosult gyerekek
Több mint 8 millió forint összegű rendkívüli támogatást adott át a Lyoness Gyermek és Család Alapítvány szerdán Tomoron az árvíz sújtotta települések polgármestereinek és az intézmények igazgatóinak.
PDF, 580,8 KB

Ezekszerint a magyar tagok nem érdemlik meg a tájékoztatást, csak kis forumokon próbálják berángatni, lehúzni, átverni.... :ph34r:

Szerkesztve carl badog által: 2012. február 02. - 18:54:40

0

#11 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. február 02. - 17:40:20

*** Egészségügyi kiadások Lyoness kedvezménnyel ***
Egy kutatás szerint a válság legkevésbé az egészségügyi kiadásokat érintette, a lakosok 75%-a ugyanannyit költ rá.
Ha már úgy hozza a "szükség", akkor miért ne lehetne a gyógyszerekre fordított súlyos forintezrekből valamennyit visszakapni? Ennek érdekében felsorakoztatjuk a Lyoness pénzvisszatérítést adó gyógyszertárakat, gyógynövény patikákat:

Nos ez így ahogy van hazugság!

Magyar Közlöny 2011. június 30.: A Gyftv. 17. § (8) bekezdése helyébe a következõ rendelkezés lép
:
„(8) Az egészségügyért felelõs miniszter rendelete szerinti minta kivételével tilos a betegnek, fogyasztónak olyan
ajándék, minta, vásárlásra jogosító utalvány (kupon) akár közvetlenül, akár az orvos, illetve a gyógyszert, gyógyászati
segédeszközt kiszolgáltató által történõ adása, felajánlása, amely egy adott gyógyszer, egy adott forgalombahozatali
engedély jogosult termékei vagy a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati segédeszköz fogyasztására,
használatára ösztönöz, vagy azt feltételül szabja. Tilos továbbá a társadalombiztosítási támogatással rendelhetõ
gyógyszerek, tápszerek és gyógyászati segédeszközök beteg által fizetendõ térítési díjának a kiszolgáltató által
bármilyen közvetlen vagy közvetett formában (ajándék, minta, vásárlásra jogosító utalvány, kupon, pontgyûjtés alapú
kedvezmény útján vagy más hasonló módon) történõ csökkentése, átvállalása, elengedése, vagy ahhoz bármilyen
elõnyök kötése.

Minden egyéb más megkapható máshol, olcsóbban.
0

#12 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 31. - 17:43:56

Üzenet megtekintéseIdézés: loss - Dátum: 2012. január 30. - 22:18:00

Üdv Mindenkinek!

Elnézést de én új vagyok ezen a fórumon,most olvastam el egy jó pár oldalt de nem találtam meg amit keretem.
Arra lennék kiváncsi, hogy kb.4 éve léptem be üzleti csomaggal + vettem osztrák és szlovák "emberkéket" + megvettem a
jogot, hogy minden országban vásárolhatok magam alá "emberkéket". Összvisz kb.: 1.5 milliót raktam bele és még két haver is belépett alám szitén üzleti csomaggal. Ezt követően nem vittem túlzásba a dolgot úgy gondoltam a pénzzel időt vettem illetve majd alattam dolgoznak az emberkék és majd csak csorog valami, de sajna nem így lett összsen kaptam a két üzleti emberkékért 39.000 ft és még később kb. 4.000ft, ami a vásárlások után járt. Van alattam 38 direkt és 78 indirekt ember, ezek magyar és külfödiek vegyesen, de ezek közzül mindenki passzív . Talán tavaly karánycsonykor volt egy kis mozgást akkor kaptam utoljára egy kis aprót. Azóta semmi egy kis eurót visszautaltak mert nem tudtak annyi osztrákot alám tenni, amennyit igértek, de ezen kívül nem láttam semmit.
Csalódott vagyok és nem kicsit! A fejem se fájna, ha legalább egy kis pénz csorogna havonta, de semmi ismétlem semmi.
Jelenleg ott tartok, hogy eladnám a részvényeimet vagy a pozicióimat vagy mimet.
Van-e erre mód vagy lehetőség, visszavásárlásra van-e mód, vessz-e valaki ilyet egyáltalám mostanában?
Perelte már valaki be őket Magyarországon és mi lett a per vége?
Aki tud bármi használható infot ha leírná akkor előre is köszönöm. Üdv:Loss

szia.

Van egy másik fórum oda berakhatod, de boritékolom a választ. Tudniillik csupa "nagymenő" ossza az észt, akik szerint a lyoness dübörögve halad siker felé. Ja, és Te vagy ügyetlen. :)
Ezzel a szöveggel kaphatsz hideget-meleget. :)

link
0

#13 Felhasználó nem aktív   loss 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2012. január 30. - 22:18:00

Üdv Mindenkinek!

Elnézést de én új vagyok ezen a fórumon,most olvastam el egy jó pár oldalt de nem találtam meg amit keretem.
Arra lennék kiváncsi, hogy kb.4 éve léptem be üzleti csomaggal + vettem osztrák és szlovák "emberkéket" + megvettem a
jogot, hogy minden országban vásárolhatok magam alá "emberkéket". Összvisz kb.: 1.5 milliót raktam bele és még két haver is belépett alám szitén üzleti csomaggal. Ezt követően nem vittem túlzásba a dolgot úgy gondoltam a pénzzel időt vettem illetve majd alattam dolgoznak az emberkék és majd csak csorog valami, de sajna nem így lett összsen kaptam a két üzleti emberkékért 39.000 ft és még később kb. 4.000ft, ami a vásárlások után járt. Van alattam 38 direkt és 78 indirekt ember, ezek magyar és külfödiek vegyesen, de ezek közzül mindenki passzív . Talán tavaly karánycsonykor volt egy kis mozgást akkor kaptam utoljára egy kis aprót. Azóta semmi egy kis eurót visszautaltak mert nem tudtak annyi osztrákot alám tenni, amennyit igértek, de ezen kívül nem láttam semmit.
Csalódott vagyok és nem kicsit! A fejem se fájna, ha legalább egy kis pénz csorogna havonta, de semmi ismétlem semmi.
Jelenleg ott tartok, hogy eladnám a részvényeimet vagy a pozicióimat vagy mimet.
Van-e erre mód vagy lehetőség, visszavásárlásra van-e mód, vessz-e valaki ilyet egyáltalám mostanában?
Perelte már valaki be őket Magyarországon és mi lett a per vége?
Aki tud bármi használható infot ha leírná akkor előre is köszönöm. Üdv:Loss
1

#14 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 28. - 22:50:48

Ez ollan hüle, hogy megosztom veletek.... :lol:

Idézet

,

Atimo ,

Olvasgatom itt az ilyen olyan véleményeket. Én úgy gondolom,hogy a sikert nem kell megmagyarázni...már pedig a Lyoness nagyon is sikeres.
Az egyik fő probléma amúgy az, hogy a magyar embert már annyiszor becsapták,hogy végre itt egy teljesen jól működő dolog és nem mer hinni benne.
Viszont az olyan ember aki nem fogad el egy teljesen ingyenes kártyát vagy ha el is fogadja,de akkor sem használja ha vásárláskor csak oda kéne adni a pénztárnál.. az szerintem ne várja,hogy előrébb fog lépni az életben.
Buktató? Milyen buktató lenne ebben?!! Nem kell befektetni semmit tehát nincs kockázat!!!
Innentől kezdve úgy gondolom,hogy akkor csak nyerni lehet!!!

"az szerintem ne várja,hogy előrébb fog lépni az életben."

Hát igen! Az élet nagy választóvonala.
Szinte látom-hallom, az elkövetkezendő generációnak feltett kérdésére a választ miszerint:

-Mi szeretnél lenni kisfiam?-

-Én Lyoness-vásárló szeretnék lenni! Ez minden vágyam! Semmi sem tudja úgy a karrieremet támogatni, mint az, ahogy reggeltől estig járom a termékpartner üzleteket, és folyamatosan vásárolok. Hogy honnan van a pénz?????? Hát az csak úgy van!!!! Meg különbenistegnapvásároltamésabbóltöbbetkaptamvisszaalyoirodánkeresztűlminamennyitelköltöttem. Így már érthető?

Idézet

Az egyik fő probléma amúgy az, hogy a magyar embert már annyiszor becsapták,hogy végre itt egy teljesen jól működő dolog és nem mer hinni benne.

Nem csak a magyar embert csapják be, hanem a többi nációt is. Mire alapozod azt, hogy ez jól működik? Minden szélhámosságra buzdító
felhívás úgy kezdődik, hogy: EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK!!!!!

Idézet

Én úgy gondolom,hogy a sikert nem kell megmagyarázni...már pedig a Lyoness nagyon is sikeres.

Tudnál egy bizonyítékot mondani a sikerességre??????????? :o

Talán azt, hogy két vádirat is van folyamatban Ausztriában a lyo ellen? Vagy azt, hogy reklamálnak a fanok, hogy késlekedik a jóváírásuk??? :lol: :P :D
1

#15 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 28. - 20:10:23

Elkelne a lyo segítsége......

link

Érdekes, hogy ahová a lyo beteszi a lábát, annál a cégnél rövidesen pénzügyi gondok támadnak. :ph34r:
0

#16 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 28. - 09:03:23

Elkészült a vádirat a lyo ellen. :P

link

link

Szerkesztve carl badog által: 2012. január 28. - 09:04:14

1

#17 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 27. - 20:22:14

Ezt kaptam ma:

Idézet

Szia carl badog!

XXXXXX. üzent neked a blog.hu adatlapodon:

Kedves Carl Badog!

Olvastam nehany bejegyzesed a neten Lyonessel kapcsolatosan.
Anyagot szeretnek kerni toled, amivel meg tudnam gyozni a ferjem, hogy hagyja ezt a faszsagot mar a fenebe.

Nem tudom, hogy milyen agymosason mennek at az emberek ezeken a kepzeseken, de masfel eve sikerult bepalizni ot.

En csupan azt mondtam neki, hogy aki beszervezte az vilag eletben egy luzer volt, mert normalis munkahelye nem volt talan soha. (Csak MLM-ben utazott mindig).

Szoval a tenyek: befizetett 2-3 millat - ez az amirol en tudok...

De most veri a viz, hogy indul Azsia tavasszal, es hogy ezt nem lehet kihagyni.... Engem meg az orulet kerulget :-(

Szet tudnam vagni a gepet, amikor jonnek ezek a \"nagyon atlatszo\" kor e-mailek. Annyira gyanus. Ilyen nincs. Meg a nyalas csapatepito duma.... \"En szoltam...., hogy fizess be\" stb. Legszivesebben megnyomnak a valasz mindenkinek gombot, hogy mekkora hulyek vagytok.

Elnezest, de totalisan tele vagyok indulattal :-(

Remelem el tudsz latni valami biztatoval.

Koszi

Én elláttam a hölgyet "bíztatóval" Magyarul:A "befektetett" lóvénak annyi..........
Még mindíg jobb most szembesülni a "csekély" pénzkidobással, mint később a vagyonvesztéssel..... :ph34r: :ph34r: :ph34r:
1

#18 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 25. - 16:36:07

III.lecke. :rolleyes:

Nagyszerű jövedelemlehetőségek.
Az MLM tagok 99%-a veszít.

Mindenki csinálhatja, pénzt kereshet vele.
Csak a csúcson levők profitálnak belőle, az alattuk levők 99%-a pénzt veszít.

Az átlagos jövedelmet magas jövedelemnek tünteti fel.
Az átlagos jövedelem bemutatása teljes félrevezetés.

Törvényes üzletként mutatják be, „nem piramisjáték”.

A termék alapú piramisjátékok a legszélsőségesebb fajtái a piramis-sémáknak, a legnagyobb 99.9%-os veszteségi rátával, ami rosszabb arány még a termék nélküli piramisoknál is! De még a szerencsejátékoknál is!

Napi 1-2 órai munkával felépíthető a jogdíjas (passzív) jövedelem, ami nagyobb szabadságot eredményez, kiléphetsz a munkahelyről, több időt tölthetsz a családdal…
Rengeteg időt visz el a lemorzsolódó tagok folyamatos pótlása, sok új jelentkezőt kell megtéveszteni, hogy elhiggyék, ez egy jövedelmi forrás. A jelentkezők csak a felső vonal jövedelmét fogják hízlalni.

A munkaerő piac-nem biztonságos, a részvénypiac még zavarosabb, az MLM nagyobb biztonságot és tartós jövedelmet ígér.
Az MLM rizikósabb, bármelyik részvénypiacnál vagy a munkaerő-piacnál.
Összehasonlítva még a szerencsejáték is biztonságosabb befektetés.

Ha nem lenne legális az MLM, már rég leállították volna.
A törvényi büntetés inkább reaktív (visszaható, utólag reagáló) a fehér-galléros bűnöknél és a fogyasztóvédelemnél, mint proaktív (megelőző). Amíg az áldozatok úgyszólván sohasem reklamálnak/panaszkodnak, a törvény magától csak nagy ritkán csap le a legrosszabb piramis-sémákra.

Bármelyik üzletbe időt és pénzt kell fektetni.
(Néhány MLM tag több ezer dollárt invesztál folyamatosan éveken keresztül, amíg el nem veszti minden pénzét.) A legális direkt értékesítő cégek ügynökei nem mindig halmoznak fel raktárkészletet. Az ösztönző vagy „fizess, hogy játszhass” vásárlás csupán álcázás a piramis-sémában. Nagyobb befektetés, nagyobb veszteség.

Felhasználhatja az időt egyéb üzletépítésre, ez nem a hirtelen meggazdagodás útja, hanem normál üzleti program, ne várjon gyors sikert.
A szervezők úgy adják el a tagoknak a marketing tervet, mint egy üzletet, de úgy védik a tekintélyét, mintha direkt eladás lenne. A direkt értékesítő ügynök rögtön megkapja a jutalékát az eladás után, nem kell várnia hónapokig vagy évekig, hogy észrevegye, hogy a jutaléka meghaladja a költségeit.

Nem szükséges az eladás! Elég alkalmazni a másolódás elvét.
Az eladás be is fejeződik az új tagok beszervezésével, akik folyamatos vásárlással „játsszák a játékot”. A beszervező nemcsak „másolódik”, hanem be is csap/ámít másokat!

Az MLM a jövő!
Már évtizedek óta ezt mondják, de a részesedése a kereskedelemben kb. 1% lehet. Az MLM őshazájában, az USA-ban sem több ennél!
1

#19 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 20. - 22:11:50

felicja.

What are you doing here, anyway? :P
1

#20 Felhasználó nem aktív   carl badog 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Helységdunakeszi

Elküldve: 2012. január 20. - 21:58:14

Üzenet megtekintéseIdézés: felicja - Dátum: 2012. január 20. - 16:35:12

Heey

Any news about Lyoness in Hungary? Have Lyoness already been punished or become illegal? I'm curious...
you speak English, don't you?

No. I do not speak English. I speak German. Sorry.
1

Topik megosztása:

• 7 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó