Az idézetek a lyo facséról vannak, közvetlenül a "Lyoness Special Day" után,
Idézet
A szombati Lyoness Day-en volt egy olyan "folyosói pletyka", hogy megszűnik a jövőben az online regisztrációs lehetőség. Tényleg vannak ilyen tervek?
Válasz eddig nem volt!
Idézet
Gyakori kifogás, hogy az OMV benzinkutak nem olcsók. Ezt határozottan tudom cáfolni, Budapesten a Stadionoknál és a Fogarasi úton található OMV benzinkutak nagyon jó áron mérik a minőségi naftát. OMV üzemannyaggal több kilométert tesz meg az autó és még árrést is kapunk belőle!
Kedves Gábor!
Mi elhisszük, hogy a jelzett OMV kút baromi olcsó, és jó minőségű, meg, hogy többet lehet autózni, az itt tankolt benzinből, de ezt ki kellene terjeszteni az egész országra. Lehetne ezeket az állításokat vizsgálati eredményekkel alátámasztani? EZ NAGYON SZAR REKLÁM!!!
Idézet
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy egy "friss" direktemnek mondtam, hogy nyugodtan tud vásárolni a Praktikerben, Cashback kártyát odaadja és azonnal lehúzzák a vásárlását és kapni fogja az sms-t. Felhívott egy kicsit bizalmatlanul, hogy sem sms-t nem kapott, sem a webirodában nem látszik a vásárlása még nyitottként sem, elleben vásárolt már kis termékpartnernél, az látszódott azonnal. Az lenne a kérdésem, hogy lehet, hogy a nagy multivállalatoknál hosszabb átfutási idő, amíg egyáltalán berögzítik a vásárlásokat, csak mert én is kipróbáltam és szombaton a KIKA-ban vásároltam és szintén ugyan ez a jelenség. Köszönöm!
Na most ha jól emlékszem, pont a Praktiker van szarban!
EZ PEDIG A RIZSA:
Idézet
Szóval értitek?

Súgó