Startlap fórum:: VCA vizsga augusztus 31-én és szeptember 14-én Budapesten! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

VCA vizsga augusztus 31-én és szeptember 14-én Budapesten!

#1 Felhasználó nem aktív   Euromunka_Kft 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 7

Elküldve: 2011. augusztus 24. - 14:20:36

VCA-VIZSGA AUGUSZTUS 31-ÉN ÉS SZEPTEMBER 14-ÉN BUDAPESTEN!

Örömmel értesítjük az Érdeklődőket, hogy 2011. márciusától kezdve kétheti rendszerességgel szervezünk magyar nyelvű VCA-vizsgákat Budapesten!

A következő VCA-vizsga augusztus 31-én lesz Budapesten!

A vizsga eredményéről a vizsgától számított 4 munkanapon belül értesítjük a résztvevőket!
Bizonyára Ön is észrevette, hogy egyre több építőipari, fémipari vagy akár szak- és segédmunkához kérnek a hollandiai munkáltatók VCA bizonyítványt!
Ön szakképzett munkavállaló? Szeretné nagyobb eséllyel munkához jutni Hollandiában?
Jelentkezzen most VCA-vizsgára (általános munkavédelmi ismeretek/holland szabvány alapján)!

A VCA-tréninget ill. vizsgát azoknak fejlesztették ki, akik az építőiparban és/vagy építőiparral kapcsolatos környezetben dolgoznak vagy fognak dolgozni. Ez a tréning/vizsga kapcsolódik a munkáltató azon kötelezettségeihez, amelyeket a holland munkavédelmi törvény és a VCA alapján az oktatás és tréningek területén kell teljesítenie.

FONTOS!
Kérjük, a jelentkezéskor vegye figyelembe a jelentkezési határidőt:
- Jelentkezési határidő az augusztus 31-ei vizsgára: augusztus 29.!!!
- Jelentkezési határidő a szeptember 14-ei vizsgára: szeptember 12.!!!

Felhívjuk figyelmüket, hogy cégünk csak vizsgákat szervez, tanfolyamot nem, tehát mindenkinek saját magának kell felkészülnie a vizsgára, amelyhez természetesen biztosítjuk a tankönyvet! A vizsga lebonyolítója az APeople, az Euromunka Kft. kizárólag a vizsga leszervezésében vállal részt.
VCA-vizsgára történő jelentkezés csak személyesen lehetséges budapesti vagy siófoki irodánkban, előzetes időpont egyeztetés alapján!
Bővebb információ a VCA-vizsga árával ill. jelentkezéssel (időpont egyeztetéssel) kapcsolatban: 06 84 950 023-as telefonszámon vagy az info@euromunka.hu e-mail címen!

ÚJ IRODÁNK NYÍLT PÉCSETT!
A VCA vizsgára már pécsi irodánkban is jelentkezhet. További információ honlapunkon a Kapcsolat menüpont alatt.

Szerkesztve Euromunka_Kft által: 2011. augusztus 24. - 14:25:15

0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó