Startlap fórum:: Brasch Bence - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 29 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Brasch Bence

#41 Felhasználó nem aktív   ...Gabi... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 5.036

Elküldve: 2012. március 05. - 11:52:37

nem tudom, nekem Peti eleve inkább Paris-karakter, bár Tybaltnak is jó választásnak tartottam...én másként osztottam volna ki a csikókat, nálam, pl. Kádár Szabi lett volna Rómeó, mert kamaszosabb kinézetű, mint Dénes, ugyanakkor szerintem Dénesnek alapjáraton is intrikus típusú az arcberendezése, ezért így inkább negatív szerepekre tartom alkalmasabbnak, nem hősszerelmesnek, nekem ő jobban Tybalt, mint Rómeó...Sándor Petinek meg drukkolok, mert a Lévay gálán úgy elkápráztatott, érzem benne a potenciált a kiemelkedő teljesítményre, de lehet, ez nem a Rómeóban fog kitörni belőle...Kép

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:06:57

És ha azt nézem, hogy október óta hol tart a kiscsikó csapat, akkor szmorúan mondom, de aki nem tudott beilleszkedni a darabba az bizony Sándor Peti. :( Mert hiába a szép énekhang, ha hibát hibára halmoz és ezzel szétesik teljesen a játéka, annyira hogy énekelni is elfelejt. :(

0

#42 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.046

Elküldve: 2012. március 05. - 11:47:49

Nem az a baj, hogy egyedül maradtál a véleményeddel (bár szerintem ráadásul nem is), hanem, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy ezt hangoztasd. :)
Tudod, hogy eleinte én is osztottam az általad annyira kifogásolt dolgokat, de miután volt "merszem" már (le sem merem írni) 5x is megnézni a darabban, nagy mértékben változott a véleményem. Ennek ellenére nem írok ide 5 percenként, hogy dicsérgessem. :)
4

#43 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.726

Elküldve: 2012. március 05. - 11:36:23

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 10:45:51

Kiszólás oldalra, a többieknek: LB mégsem tartja tényleg rossznak Bencét, van remény! :P

Soha nem tartottam rossznak, sem őt, sem a másik urat. Hanem középszerűnek. Ami ezen a pályán sokkal nagyobb baj. Kimondottan felüdülés volt látni BB táncikálását, az összes esetlenségével együtt, mert az valóban rossz volt, de legalább egyéni volt, és elkülöníthető a masszától. nem úgy, mint a hangja.

Egyetlen kérdés, mert szöget ütött valami a fejembe. Szóval, itt ez a fiúcska, aki popkarrierje után, egy év stúdiózást követően főszerepet kap. Mindenki szereti, mindenki támogatja, mindenki tehetségesnek tartja, és egyedül maradtam a véleményemmel. Akkor viszont miért is olyan nagy baj, hogy van állítólag egy valaki, akinek lesújtó a véleménye, és ezt képviseli? Miért kell az egyetlen embernek innen elmennie? Talán Keró rémületében kiveszi őt az összes darabból, olvasva a szösszeneteimet? Vagy BB a fórumot bújja, és esténként felsír álmában egyetlen ember véleménye miatt? Vagy talán azok, akik tehetségesnek tartják, nem olyan biztosak a véleményükben? Talán az itt olvasható, nekem címzett burkolt és nyílt személyeskedés, sértegetési szándék stb. oka nem is BB, hanem a kommentelők bizonytalansága? Vagy mindenkinek be kell állnia a sorba, és magasztalni BB tehetségét vagy legalább hallgatnia? :)

Irónia-rezisztensek kedvéért: a fentieket iróniának szántam, tudom, és nem kell leírni, hogy Keró és BB nem olvassa a fórumot, hogy nem érdekli őket az én véleményem (sem), és azt sem, hogy természetesen mindenki biztos a véleményében. Csak érdekel, hogy mitől kell tartania ettől a szép szál legénynek, ha én vagyok az egyetlen, akit nem győzött meg. :)
5

#44 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 10:45:51

Üzenet megtekintéseIdézés: ladybyron - Dátum: 2012. március 05. - 10:40:19

Akkor itt elég sokan járatták le magukat az elmúlt években hátszelezéssel, a külsőre tett megjegyzésekkel, összeesküvés-elméletekkel, egyes művészek tisztességének a megkérdőjelezésével, tapadási idők mérésével és egyéb finomságokkal. Szépen lennénk, ha az lenne szégyen, hogy valakinek a hangját, tánctudását, színészi játékát minősítik, és nem az előzőek.

Ugyanarról beszélünk, de mégis másról. :P

Idézet

Tényleg, mi lenne, ha valakit egyszer tényleg rossznak tartanék? :P

Az biztos, nem szeretnék akkor a közeledben lenni!

Kiszólás oldalra, a többieknek: LB mégsem tartja tényleg rossznak Bencét, van remény! :P
0

#45 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 10:40:19

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 10:11:00

Nos, de ezzel éppenséggel nem a "kritika" alanya járatódik le...

Akkor itt elég sokan járatták le magukat az elmúlt években hátszelezéssel, a külsőre tett megjegyzésekkel, összeesküvés-elméletekkel, egyes művészek tisztességének a megkérdőjelezésével, tapadási idők mérésével és egyéb finomságokkal. Szépen lennénk, ha az lenne szégyen, hogy valakinek a hangját, tánctudását, színészi játékát minősítik, és nem az előzőek. (Bár a fene sem tudja, manapság minden megtörténhet, hiszen az előzőek miatt negyedannyi felzúdulás nem szokott érkezni, mintha én azt merészelem leírni, hogy valakinek nincs hangterjedelme vagy középszerű. Skandalum valakinek a képességeit és a munkáját minősíteni. Tényleg, mi lenne, ha valakit egyszer tényleg rossznak tartanék? :P )

De azt mondhatom, hogy szerencsémre tapasztalt fórumozóként megengedhetem magamnak, hogy a beírásokat szűrve olvassam át. (...) Így a vérnyomásom is megmarad, és hányóvödört sem kell bekészítenem. :P

Ezzel szerencsére én is így vagyok. Rutinom van abban, hogy két-három kolléga írásait átpörgessem, bár nem azért, mert bármilyen hatással lennének rám. Éppen azért, mert egyszer elkezdtek untatni (vagy ahogy kedves barátunk mindig is untatott). Izgatni nem izgatnak, írjanak csak, beszélgessenek bárkivel, nagy ez a fórum, elférünk, csak egyszerűen érdektelenek a számomra. :)
4

#46 Felhasználó nem aktív   keva11 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 474

Elküldve: 2012. március 05. - 10:19:06

Tessenek már megnézni azt a szegény Bence gyereket a Rómeóban, ne csak mindenféle videóról elemezgetni a nem létező tehetségét. :)

Speciel engem most szerdán a kézi mikrofonos haldoklásával megvett kilóra, pedig nem gondoltam volna. :)
És ha azt nézem, hogy október óta hol tart a kiscsikó csapat, akkor szmorúan mondom, de aki nem tudott beilleszkedni a darabba az bizony Sándor Peti. :( Mert hiába a szép énekhang, ha hibát hibára halmoz és ezzel szétesik teljesen a játéka, annyira hogy énekelni is elfelejt. :(

sajnos valóban Sándor Peti az, aki nem hozta azt a színvonalat, amit vártam tőle a Lévay gálán mutatott teljesítménye után :(
ebből is látszik, hogy egy előadás/fellépés után nem mindig lehet tudni a végeredményt, sajnálom
0

#47 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.892

Elküldve: 2012. március 05. - 10:18:40

De azt mondhatom, hogy szerencsémre tapasztalt fórumozóként megengedhetem magamnak, hogy a beírásokat szűrve olvassam át. Nagyjából tudom, hogy kinek ki a kedvence vagy éppen kit nem kedvel, így szépen a középúton maradva, se a kedvencekről szóló - számomra ömlengésnek hangzó - beírásokat, se a nem kedveltekről szóló - számomra gyalázkodásnak hangzó - beírásokat nem olvasom el. Így a vérnyomásom is megmarad, és hányóvödört sem kell bekészítenem. :P

szerencsés alkat vagy! :) bár az elmúlt évben kezdtem én is erősen szelektálni!

(igazából a beírások nagy része nem is arról szól, h milyen művészi teljesítményt hallottál, láttál.... ami szintén nem zavar(na), ha pl. nem egy vélt szellemi fölény fitogtatására szolgálna! és akkor itt részemről PONT. :) )

Bencének, meg kitartás, és hajrááá, csak így tovább! :D
0

#48 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 10:11:00

Üzenet megtekintéseIdézés: geliii... - Dátum: 2012. március 05. - 09:48:52

a kritika engem sem zavar! de az nem kritika, h valakit nem láttam még, max. egy-két videófelvételen, és akkor legyalázom, kenbabázom, pejoratív jelzőkkel aggatom tele a nevét! Erre nem mondhatod, h kritika!

De azt mondhatom, hogy szerencsémre tapasztalt fórumozóként megengedhetem magamnak, hogy a beírásokat szűrve olvassam át. Nagyjából tudom, hogy kinek ki a kedvence vagy éppen kit nem kedvel, így szépen a középúton maradva, se a kedvencekről szóló - számomra ömlengésnek hangzó - beírásokat, se a nem kedveltekről szóló - számomra gyalázkodásnak hangzó - beírásokat nem olvasom el. Így a vérnyomásom is megmarad, és hányóvödört sem kell bekészítenem. :P
0

#49 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 10:10:52

Üzenet megtekintéseIdézés: ladybyron - Dátum: 2012. március 05. - 10:04:27

Egy gondolat általában a videókhoz. Tapasztalataim szerint a technikának köszönhetően általában mindenki jobbnak tűnik egy ilyen felvételen, mint élőben. Éppen a másik úrnál tapasztaltam (akit nem ismertem, először teljesen nyitott voltam felé, és még kétszer kapott tőlem esélyt, ennek ellenére ugyanazokat a reakciókat kapom, amiért "bántani" merem, mint most, szóval erről ennyit :)). Az első "találkozásaink" után megnéztem néhány felvételét, és azon bizony sokkal jobbak tűnt, mint amilyen a színpadon volt. Ezért a videón látottakat nem megszorozni, hanem elosztani érdemes. :)

Félreértések elkerülése végett: csak a hangi képességekről beszélek. A színészi alakítás, az éneklés technikai része, a hangi megformálás stb. az élőben sokkal jobbnak, rosszabbnak vagy másnak is bizonyulhat. :)
0

#50 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 10:04:27

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:43:59

Nagyon úgy néz ki, hogy te maradtál egyedül, akinek ennyire nem tetszik. :) Egyetlen egy előadásban játszik csak az ensemble szerepeken kívül, azért így talán nem olyan nehéz elkerülni. :) Hajrá!

Azok között maradtam egyedül, akik megnyilvánultak a témában, mivel tudom, hogy jó néhányan nem akarnak belefolyni a vitába, a véleményük viszont elég sommás. És akkor még nem beszéltünk azokról, akik nem fórumoznak. :) De ha tényleg egyedül lennék, az sem érdekelne. Voltam már hasonló helyzetben, és sokszor az lett a vége, hogy egy idő után fordult a kocka. De ami sokkal fontosabb, függetlenül attól, hogy ebben a kérdésben hogyan alakulnak a vélemények, inkább legyek egyedül a saját véleményemmel, ami az enyém, és amit vállalni tudok, mint hogy azért álljak be a sorba, hogy bárkinek is megszerezzem az elismerő vállveregetését. Sőt, csak ez számít, lényegtelen, hogy ki fog igazat adni nekem, és ki nem.

A Rómeó-szereposztásokkal kapcsolatos kavarásokat ismerve sajnos a hajrázás nem olyan egyszerű. És miután nemsokára operasztárrá is avanzsál, a fene sem tudja, hogy miben örvendeztet meg legközelebb.

Egy gondolat általában a videókhoz. Tapasztalataim szerint a technikának köszönhetően általában mindenki jobbnak tűnik egy ilyen felvételen, mint élőben. Éppen a másik úrnál tapasztaltam (akit nem ismertem, először teljesen nyitott voltam felé, és még kétszer kapott tőlem esélyt, ennek ellenére ugyanazokat a reakciókat kapom, amiért "bántani" merem, mint most, szóval erről ennyit :)). Az első "találkozásaink" után megnéztem néhány felvételét, és azon bizony sokkal jobbak tűnt, mint amilyen a színpadon volt. Ezért a videón látottakat nem megszorozni, hanem elosztani érdemes. :)
5

#51 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:48:52

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:39:16

Bevallom, engem nem zavar. :) Sőt, hogy őszinte legyek, inkább az ilyen jellegű kritika abban segít, hogy a legközelebbi előadáson mit figyeljek meg még jobban, ami esetleg eddig elkerülte a figyelmemet. Most pl. az lett volna a soron, hogy "ráhallgassak", hogy tényleg nincs-e megfelelő hangterjedelme Bencének (nekem alapból ehhez nincs fülem, nagyon oda kell figyelnem, az kell, hogy magamban szóljon párhuzamosan a dal a színpadon éneklővel, hogy ilyesmit észrevegyek), előzetesen eldöntöttem, hogy a párbajra hegyezem majd ki a figyelmemet, de persze az egész tervezésem borult azzal, hogy meghalt Bence portja. Így innentől már csak arra tudtam figyelni, hogyan jut el hozzá a kézi mikrofon, illetve hogyan oldja meg az egész jelenetet így. :)

hát persze, h Téged nem zavar, mert alapjáraton jóban vagytok! :)

a kritika engem sem zavar! de az nem kritika, h valakit nem láttam még, max. egy-két videófelvételen, és akkor legyalázom, kenbabázom, pejoratív jelzőkkel aggatom tele a nevét! Erre nem mondhatod, h kritika!

nekem is van akit kevésbé preferálok, sőt ha lehet kerülöm, és nem mondom, h néha nem gúnyolódtam egy sort... de nem fogom egy nyílt fórumon gyalázni!
0

#52 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:43:59

Üzenet megtekintéseIdézés: ladybyron - Dátum: 2012. március 05. - 09:29:52

Szeretném nem tenni, mert nem hiányzik, és boldogan elfelejteném a nevét is. Csak ehhez az is kell, hogy ne nyomják állandóan az arcomba, és ne kelljen kerülgetnem. És persze az, hogy valaki ne dobja fel nekem a magas labdát. Két ember van összesen, akit kínosnak tartok, az egyik szinte mindenben ott volt az elmúlt időszakban, ami kicsit is érdekelt, még egy ilyen már sok a jóból. Menjen át az Abigélbe, a KO-ba vagy az operettesekhez, és a nevét nem írom le többször. (Illetve, ha csevics és mások kinyilatkoztatnak, hogy tudják-e tartani, amit leírtam, akkor nem írok ide többet, de addig nem gondolom, hogy bármiért is vissza kellene fognom magam bárki munkájának a minősítésétől.)

Nagyon úgy néz ki, hogy te maradtál egyedül, akinek ennyire nem tetszik. :) Egyetlen egy előadásban játszik csak az ensemble szerepeken kívül, azért így talán nem olyan nehéz elkerülni. :) Hajrá!
0

#53 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:43:52

jah és jó, hogy nem már az Operettszínház majd úgy fogja összeállítani a műsortervet és a szereposztást ami LB ízlésének, kénye-kedvének megfelelő.... hát ez aztán kész röhej, azért gyalázkodni, mert neki XY útban van és kerülgetnie kell - ez egy olyan fokú arrogancia, ami elképeszt!
0

#54 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:39:16

Üzenet megtekintéseIdézés: geliii... - Dátum: 2012. március 05. - 09:21:36

azért hozzád írom, mert engem semmibe vesz, legalábbis úgy csinál(LB)... szóval nem keltette fel, csak annyira, h minden figyelme azon, h mikor kerül friss hsz a topicba, és oldalakon keresztül gyalázza Bencét... ez normális?! (költői kérdés volt...)

Bevallom, engem nem zavar. :) Sőt, hogy őszinte legyek, inkább az ilyen jellegű kritika abban segít, hogy a legközelebbi előadáson mit figyeljek meg még jobban, ami esetleg eddig elkerülte a figyelmemet. Most pl. az lett volna a soron, hogy "ráhallgassak", hogy tényleg nincs-e megfelelő hangterjedelme Bencének (nekem alapból ehhez nincs fülem, nagyon oda kell figyelnem, az kell, hogy magamban szóljon párhuzamosan a dal a színpadon éneklővel, hogy ilyesmit észrevegyek), előzetesen eldöntöttem, hogy a párbajra hegyezem majd ki a figyelmemet, de persze az egész tervezésem borult azzal, hogy meghalt Bence portja. Így innentől már csak arra tudtam figyelni, hogyan jut el hozzá a kézi mikrofon, illetve hogyan oldja meg az egész jelenetet így. :)
0

#55 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:37:26

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:29:13

tudod próbák ide vagy oda, sajnos olyan hibákat követ el Peti, ami megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e egy ennyire összetett szerepre... összetett neki, mert a kellékek rendre kifognak rajta... :( szerintem fejben össze kéne szednie magát, mert alapjában véve nem rossz, amit csinál, de látszik, hogy nincs tapasztalata, és hogy szinte egyáltalán nem tud improvizálni :( Pl. szerdán a Belém égett alatt az övvel rendesen meggyűlt a baja, még az éneklést is abbahagyta, hogy bekapcsolja végre... :( asszem egyszer Ottónál láttam, hogy hasonló helyzetben simán a vállára vetette az övet, utána a sötétben meg volt egy csomó ideje rendesen felöltözni, Peti is gondolhatott volna erre...

Bencéről meg még korántsem mondanám, hogy tetszik. Még be kell érnie a szerepre, mert hiába hozza korrektül a karaktert, azért érződik rajta, hogy fejben nincs meg még neki, hogy ki is ez a Mercutio. :) Viszont látok benne lehetőséget, a tánca látványosan javult a premier óta, és így, hogy már nem figyel görcsösen a lépésekre, a hangja is letisztult.

hajajj... szegény Peti! majd jön a rutin, remélhetőleg! az az érdekes, h amikor a vizsgaelőadásukat láttam, nekem totál nem tűnt fel a személyisége, sőt a hangja sem (igaz Mikola Gergőre összpontosítottam Kép) aztán a hangja borzasztóan tetszett a csikó szo-ban, a színpadi mozgásával sem volt problémám, nekem a habitusa nem illik Tybalt szerepéhez!

Bencére visszatérve pedig nem győzöm hangsúlyozni, h nem az zavar, amikor elhangzik, h miben kell fejlődnie, vagy persze koránt sem tökéletes, hanem amikor gyalázzák, ok nélkül, vakon, süketen és rosszindulatból!
0

#56 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:29:52

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:17:46

Jó, ne nézzed meg, de akkor ne is csesztesd, kérlek. :)

Szeretném nem tenni, mert nem hiányzik, és boldogan elfelejteném a nevét is. Csak ehhez az is kell, hogy ne nyomják állandóan az arcomba, és ne kelljen kerülgetnem. És persze az, hogy valaki ne dobja fel nekem a magas labdát. Két ember van összesen, akit kínosnak tartok, az egyik szinte mindenben ott volt az elmúlt időszakban, ami kicsit is érdekelt, még egy ilyen már sok a jóból. Menjen át az Abigélbe, a KO-ba vagy az operettesekhez, és a nevét nem írom le többször. (Illetve, ha csevics és mások kinyilatkoztatnak, hogy tudják-e tartani, amit leírtam, akkor nem írok ide többet, de addig nem gondolom, hogy bármiért is vissza kellene fognom magam bárki munkájának a minősítésétől.)
2

#57 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:29:13

Üzenet megtekintéseIdézés: geliii... - Dátum: 2012. március 05. - 09:13:50

szegény Sándor Petinek valszeg nincs módja ott lenni minden próbán... hát ezt sajnálattal hallom (lehet, h fáradt a vizsgák után)

tudod próbák ide vagy oda, sajnos olyan hibákat követ el Peti, ami megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e egy ennyire összetett szerepre... összetett neki, mert a kellékek rendre kifognak rajta... :( szerintem fejben össze kéne szednie magát, mert alapjában véve nem rossz, amit csinál, de látszik, hogy nincs tapasztalata, és hogy szinte egyáltalán nem tud improvizálni :( Pl. szerdán a Belém égett alatt az övvel rendesen meggyűlt a baja, még az éneklést is abbahagyta, hogy bekapcsolja végre... :( asszem egyszer Ottónál láttam, hogy hasonló helyzetben simán a vállára vetette az övet, utána a sötétben meg volt egy csomó ideje rendesen felöltözni, Peti is gondolhatott volna erre...

Bencéről meg még korántsem mondanám, hogy tetszik. Még be kell érnie a szerepre, mert hiába hozza korrektül a karaktert, azért érződik rajta, hogy fejben nincs meg még neki, hogy ki is ez a Mercutio. :) Viszont látok benne lehetőséget, a tánca látványosan javult a premier óta, és így, hogy már nem figyel görcsösen a lépésekre, a hangja is letisztult.
0

#58 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:21:36

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. március 05. - 09:17:46

azért hozzád írom, mert engem semmibe vesz, legalábbis úgy csinál(LB)... szóval nem keltette fel, csak annyira, h minden figyelme azon, h mikor kerül friss hsz a topicba, és oldalakon keresztül gyalázza Bencét... ez normális?! (költői kérdés volt...)
0

#59 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:17:46

Üzenet megtekintéseIdézés: ladybyron - Dátum: 2012. március 05. - 09:16:07

Ahhoz fel kellene keltenie az érdeklődésemet, úgy, ahogy másnak. Miért kivételezzek bárkivel is? :)

0

#60 Felhasználó nem aktív   ladybyron 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. március 05. - 09:16:07

Tessenek már megnézni azt a szegény Bence gyereket a Rómeóban, ne csak mindenféle videóról elemezgetni a nem létező tehetségét. :)

Ahhoz fel kellene keltenie az érdeklődésemet, úgy, ahogy másnak. Miért kivételezzek bárkivel is? :)
0

Topik megosztása:

• 29 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.