Startlap fórum:: Sport teljesítményed növelése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Sport teljesítményed növelése Elképzelhető-e a teljesítményed 30%-al való növelése drog nélkül?

#1 Felhasználó nem aktív   artrium 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2011. október 17. - 14:18:34

Üzenet megtekintéseIdézés: 50csillag - Dátum: 2011. október 16. - 06:30:21

Olvastam, hogy van egy termék, amely tartósítószer- és adalékmentes, igazoltan szerves eredetű. Növeli a fizikai, pszihikai állóképességet, a sportolók teljesítményét. Kiválóan alkalmas a sportoláskor szükséges vitamin és ásvány anyag bevitelére. A termék teljes mértékben engedélyezve lett a sportolók számára is. Amerikai és kínai élsportolók használják. Szerintetek valóban létezhet ilyen készítmény? Ha igen, akkor a mi sportolóink miért nem használják a jobb eredmény elérése érdekében?

Én kézilabdázom és a csapatban használunk ilyen termékeket. Teljesen természetes alapanyagú és nem doppingszer. Persze a játéktudás nem lesz jobb, de sokkal jobban bírjuk az edzést és meccseket, a holtpontokon szinte azonnal túljutunk. Több energiánk van és nem fáradunk el annyira.
0

#2 Felhasználó nem aktív   50csillag 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2011. október 16. - 06:30:21

Olvastam, hogy van egy termék, amely tartósítószer- és adalékmentes, igazoltan szerves eredetű. Növeli a fizikai, pszihikai állóképességet, a sportolók teljesítményét. Kiválóan alkalmas a sportoláskor szükséges vitamin és ásvány anyag bevitelére. A termék teljes mértékben engedélyezve lett a sportolók számára is. Amerikai és kínai élsportolók használják. Szerintetek valóban létezhet ilyen készítmény? Ha igen, akkor a mi sportolóink miért nem használják a jobb eredmény elérése érdekében?
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó