Oldal 1 / 1
Diéta nélkül tisztító kúrával Keleti gyógymódok tisztítókúrái az egészséges fogyásért.
Elküldve: 2011. október 24. - 16:26:41
Szeretném megosztani történetemet, és tapasztalataimat a fogyásommal kapcsolatban. Először is azzal kezdem, hogy nem diétáztam. Mégis sikerült lefogynom 13kg-ot három hónap alatt. Sőt, szeretem a magyaros konyhát, és sokszor vacsizom késő este, tehát tényleg nem tettem semmit a diéta érdekében. A történetem máshol kezdődik: két éve infarktusom volt. Elkezdhettem a gyógyszeres életet (hatféle volt az étlapomon), és rengeteg mellékhatás a következmény. Az egészségügyben folyton betegként kezeltek és nem éreztem, hogy az alap problémám megoldása lenne a célja bárkinek is.
Nem rég elhatároztam, hogy keresek más megoldás azért, hogy újra egészséges lehessek, és a "beteg" jelzőt ne hallgassam folyton folyvást. Így találtam rá az ősi keleti medicinára, és ajánlottak egy tisztító-szívinfarktusos kúrát. A kúra alatt egyre jobb lett a közérzetem, és a súlyom is elindult lefelé. Közben fokozatosan kezdtem elhagyni gyógyszereimet, és ennek ellenére a vérnyomásom is rendben volt. Három hónapos kúrám végére leadtam 13kg-ot, és elmúltak a mellékhatások. Mindez diéta nélkül, úgy hogy közben szervezetem megszabadult rengeteg káros anyagtól és lerakódástól. Egy videó a lerekódásokról beleinkben (csak erős idegzetűeknek ajánlom!) Tehát a tisztító kúra amellett, hogy egészségünket szolgálja még nagyban segít a fogyásban is! Szívesen segítek bárkinek, ha megtetszett a történetem! Oldalamon e keleti gyógymódokról írok bővebben: Természetes gyógymódok Itt akit esetleg a siker érdekében még a diéta is érdekel, olvashat erről is: Fogyókúra napi öt étkezéssel. De ne feledjük, hogy a napi tápanyag bevitelre bizony nagy szüksége van a szervezetünknek, tehát ezt figyelembe véve kell és szabad diétáznunk! Oldalamon erről is olvashatsz. Eredményes fogyókúrát kívánok minden kedves olvasómnak!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó