Startlap fórum:: Il Makiage - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Il Makiage Sminktanácsadás

#1 Felhasználó nem aktív   rita111 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. december 12. - 12:38:27

Én ismerem az Il Makiage termékeket. Jártam már tanácsadáson, illetve a Westendben lévő üzletüknél. Elég sokfajta kozmetikai márkát kipróbáltam már, mindig nyitott vagyok valami újra is,így találtam rájuk. Szerintem teljesen más úgy vásárolni,hogy előtte van lehetőséged kipróbálni, tanácsokat adnak szín és sminkelés tekintetében is. Nekem ez nagyon szimpatikus volt. Először ezért tettem az Il Makiage mellé a voksomat. Majd utána már a termékek minősége miatt. Nagyon tartós,és azok a színek....
Szerintem keressétek fel valamelyik Il Makiage üzletet, és próbáljátok ki ti is.
1

#2 Felhasználó nem aktív   edina05 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2011. november 22. - 15:28:18

Kedves Imola!

Nagyon jó ez a blogoldal, igazán kedvcsináló a tanfolyamhoz. Ha valóban ilyen az oktatás, akkor biztos mindenképpen megéri :)
1

#3 Felhasználó nem aktív   imolacska 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2011. november 17. - 16:38:12

Szia!

Én végeztem tanfolyamot is náluk:) Nagyon sokat tanultam. A tanfolyamról készítettem egy blogoldalt is, ebben benne van minden információ.

www.ilmakiagetanfolyam.blogspot.com
2

#4 Felhasználó nem aktív   edina05 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2011. november 10. - 17:19:10

Sziasztok!
Ma voltam tanácsadáson az Il-Makiage nevű sminkcégnél. Előtte még nem hallottam róluk, pedig ha tudom, mentem volna már előbb is. Léteznek Budapest szívében gyönyörű épületek/helyek, ez is egy ilyen az Andrássy út 4. szám alatt. Az Árkádban lévő hostess lánynak félve adtam meg a telefonszámomat, mégis csak személyes adat. 2 nap múlva hívtak, és egyeztettünk időpontot. Kicsit félve indultam útnak. De mikor beléptem az épületbe, örültem, hogy igent mondtam. Vörös szőnyeg vezet fel a lépcsőn, a lépcsőfordulónál hatalmas tükör, szökőkút, freskók a falon. Egy regisztrációs adatlapot kellett kitöltenem, amit először nem értettem, de a recepciós lány mondta, hogy a személyes adatokat nem kötelező megadnom. Mikor végeztem, pár perc várakozási idő következett. Ezután hozzám lépett egy sminkes, bemutatkozott. Leültem a székbe. Mellettem egy állvány volt, amin rengeteg gyönyörű szín volt megtalálható. Megkérdezte hogyan szoktam sminkelni magam, milyen színeket kedvelek. Úgy döntöttem, a sminkesre bízom magam, mert legtöbbször csak szemceruzát használok, és szempillaspirált. Kék színű szemem van, ezért kicsit meglepődtem mikor egy lila árnyalat került a sminkes kezébe. De megnyugtatott, hogy nem lesz erős a szemsminkem. A sminkelés közben végig beszélgettünk. Megtudtam, hogy az Il-Makiage-nál végzett tanfolyamot, ezért tud itt dolgozni. És azt is megtudtam hogyan tudom kijavítani a rosszul szedett szemöldökömet. A pirosítótól is idegenkedtem eddig, nem igazán értettem hova is kell tenni az arcomon. Most erről is kaptam tájékoztatást. És egy teljesen más Edina nézett vissza rám a tükörből. A lila szemhéjfestéket, a pirosítót és hozzá az ecsetet meg is vásároltam. Azóta is használom őket.
Ti jártatok már nálatok? És milyen tapasztalataitok vannak?
1

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó