Klikk ide!
Oldal 1 / 1
Ingyenes játékok Ajánlások, kedvencek
Elküldve: 2011. december 11. - 16:07:19
Kb. 5 éve kezdtem próbálkozni internetes pénzkereséssel. Kezdetben csak csaló cégeket fogtam ki, de idővel ráakadtam néhány valós lehetőségre, amivel kerestem havi 4-5 ezret. Többnyire klikkelős oldalakkal próbálkoztam. Ezekkel is lehet keresni, sok időráfordítással kevés pénzt. Ma ezt már pontosan fordítva csinálom. Ha ellátogatsz weboldalamra ( link )Te is megismerkedhetsz több kitűnő lehetőséggel, és akár 24 órán belül kezdésnek már 55$ lehet a számládon!
Elküldve: 2011. november 14. - 11:37:31
Hali!
Nem láttam olyan topikot, ahol általánosságban foglalkoztak volna eme remek témával.
Mivel sokan vagyunk, akik játszanak online, ingyenes játékokkal, ezért itt tudnánk egymásnak ajánlani remek darabot.
Hack 'n Slash kedvelőknek:
Online game, Drakensang módra
Lazulás kedvelőinek:
Skyrama ingyenes játékok
és a méltán ismert Farmos változat:
Farmerama ingyenes játék császára
Van pár ami régi emléket idéz fel, de van, ami kedvességével ragad magával.
Próbáljátok ki, és ha van Nektek is a tarsolyotokban egy jobb játék ajánld nekünk:).
Nem láttam olyan topikot, ahol általánosságban foglalkoztak volna eme remek témával.
Mivel sokan vagyunk, akik játszanak online, ingyenes játékokkal, ezért itt tudnánk egymásnak ajánlani remek darabot.
Hack 'n Slash kedvelőknek:
Online game, Drakensang módra
Lazulás kedvelőinek:
Skyrama ingyenes játékok
és a méltán ismert Farmos változat:
Farmerama ingyenes játék császára
Van pár ami régi emléket idéz fel, de van, ami kedvességével ragad magával.
Próbáljátok ki, és ha van Nektek is a tarsolyotokban egy jobb játék ajánld nekünk:).
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó