In memoriam...
Elküldve: 2008. november 28. - 00:31:45
Őt is nyugosztalja... én azt hallottam ma, hogy leesett egy lépcsőről, vagy lépcsőházban, valami ilyesmit.
Elküldve: 2008. szeptember 21. - 14:09:36
Ma van 21 éve ,hogy egy fantasztikus basszusgitáros Jaco Pastorius eltávozott az élők sorából.
Köszönünk mindent!
Nyugodj Békében!
Köszönünk mindent!
Nyugodj Békében!
Elküldve: 2008. július 23. - 13:09:39
A többi drogos alkoholista underground bohóc csinál egy bulit, hogy megsegítsék sorstársuk családját. Kíváncsi lennék, ezen az összejövetelen vajon elhangzik-e akár egyetlen mondat is arról, hogy nem kéne annyit inni meg drogozni. Nagy a gyanúm, hogy fellépőknek ez a rendezvény maga is remek alkalom lesz arra, hogy berúgjanak és betépjenek egymás közt.
Elküldve: 2008. július 23. - 13:07:12
Erről van szó (szerintem nem zavaros).
A nagy meg nem értettségben és önsajnálatban fetrengés addig mindenkinek a magánügye, amíg egyedül van. Ha családos, akkor ezt egyszerűen nem teheti meg. Sokkal súlyosabb szemétség velük ezt tenni, mintha csak egyszerűen elhagyta volna őket egy fiatalabb nőért vagy akármiért.
A nagy meg nem értettségben és önsajnálatban fetrengés addig mindenkinek a magánügye, amíg egyedül van. Ha családos, akkor ezt egyszerűen nem teheti meg. Sokkal súlyosabb szemétség velük ezt tenni, mintha csak egyszerűen elhagyta volna őket egy fiatalabb nőért vagy akármiért.
Elküldve: 2008. július 23. - 08:03:33
Bocs ez lemaradt
"Addig is tudtok segíteni: Budapest Bank - Dénes Szonja Ágnes 10101009-53589300-01001003"
"Addig is tudtok segíteni: Budapest Bank - Dénes Szonja Ágnes 10101009-53589300-01001003"
Elküldve: 2008. július 23. - 08:00:33
"Dénes József Dönci emlékére és családjának (Két kisgyermeke, és várandós felesége) megsegítésére aug. 22-én (péntek) Dönci Emlékkoncertet szervezünk! A teljes bevételt felajánlottuk a családnak. A fellépők között Dönci egykori zenekarai, zenésztársai, barátai lesznek."
Elküldve: 2008. július 22. - 18:25:38
Egy kolléganőm egy céges buli után berúgva nekindult, fordítva ment fel az autópályára... Gyermekét egyedül nevelte...
Szerintem kegylet ide, kegyelet oda, az ilyen tett felelőtlenség, amivel ráadásul a szerettei életét teszi tönkre, ahogyan Dönci is. Hogy fognak felnőni a gyerekei? A felesége hogy fogja felnevelni három gyermekét?
Szóval egyetértek Xu-val. De sajnos ez nem segít a családon. Remélhetőleg a barátok most is azok maradnak és segítik az özvegyét.
Szerintem kegylet ide, kegyelet oda, az ilyen tett felelőtlenség, amivel ráadásul a szerettei életét teszi tönkre, ahogyan Dönci is. Hogy fognak felnőni a gyerekei? A felesége hogy fogja felnevelni három gyermekét?
Szóval egyetértek Xu-val. De sajnos ez nem segít a családon. Remélhetőleg a barátok most is azok maradnak és segítik az özvegyét.
Elküldve: 2008. július 21. - 18:25:40
"ha ma egy sportoló aranyérmet nyer, akkor nem magát a sportolót kell dicsérnünk, hanem az orvostudományt, ami kihozta belőle a teljesítményt"
Ez nem egészen igaz. Az élsportoló genetikailag kiválló, tehetséges, szorgalmas stb, és még azonkívül doppingol is, akkor lehet aranyérmes. Közepesből sosem lesz bajnok, semmilyen csodaszerrel.
"Kolonics tehát azért halt meg, mert halálra kokszolták."
Ezt sem merném így kijelenteni. Inkább fizikailag lett túlterhelve és persze némileg "vegyileg" is, de itt inkább az előbbi a lényegesebb.
Ez nem egészen igaz. Az élsportoló genetikailag kiválló, tehetséges, szorgalmas stb, és még azonkívül doppingol is, akkor lehet aranyérmes. Közepesből sosem lesz bajnok, semmilyen csodaszerrel.
"Kolonics tehát azért halt meg, mert halálra kokszolták."
Ezt sem merném így kijelenteni. Inkább fizikailag lett túlterhelve és persze némileg "vegyileg" is, de itt inkább az előbbi a lényegesebb.
Elküldve: 2008. július 21. - 18:12:13
Ketté kell választani a dolgokat. A mozgás, a sport egészséges dolog. Az élsport viszont a szervezet kizsákmányolása + legális koksz + (sok sportágban)illegális koksz. Pl most zajlik a Tour de France. Ha becsületesen járnának el a doppingellenőrök, az összes kerékpárost el kellene tiltani. De azt nem lehet, ezért egy-két durvább esetet kiemelnek, a többit pedig elengedik, mert ők is a piacról élnek-ha mindenkit elmeszelnek, nincs lóvé.
Állítólag a dopping 10%-ot ad hozzá a teljesítményhez. Elképzelhető, hogy anélkül mit lehet elérni...:-(
Állítólag a dopping 10%-ot ad hozzá a teljesítményhez. Elképzelhető, hogy anélkül mit lehet elérni...:-(
Elküldve: 2008. július 21. - 10:46:39
Oda-se-neki...és már meg is bántam...csak nagyon felb*sztál... :)

Súgó