BOTCISZ ....avagy, töltsük meg a nézőteret gyerekekkel!
Elküldve: 2012. május 08. - 08:39:16
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. május 08. - 08:34:50
valahogy úgy képzelem, h amikor egy kicsit nyugisabb időszak lesz, akkor tarthatnánk egy "közgyűlést"
meg is kellene beszélnünk az aktualitásokat, pl. a valóban akkor hogy lesz a látogatás, kik kérjünk fel a művészek közül, illetve ezt a kirándulást is a budai hegyekbe...
na, szóval bátran szóljatok hozzá, h kinek mi az ötlete... és szerintetek, mikor és hol tudnánk összejönni, és kik azok, akik szeretnének szorosabban együttműködni, kvázi dolgozni ezért a remélhetőleg egyesületté formálódó rajongói közösséggé, ahol a célok között én magam mindenképpen az állami gondozásban lévő gyermekeket a színház, a művészet, a kultúra megismertetésével, közelivé, kézzelfoghatóvá tételével segítenénk! (huh, remélem világos voltam!)
Én szeretnék segíteni, dolgozni.
Elküldve: 2012. május 08. - 08:34:50
Idézés: Papi1 - Dátum: 2012. május 08. - 06:12:01
A pályázatoknak külön feltételei vannak, amiket nem egyszerű teljesíteni. Jelen tudásom alapján az első évben nem is lehet.
igen ez így van... 1x össze kellene ülnünk átbeszélni, nekem már van némi tapasztalatom alapításokból és pályázatokból, kifejezetten gyermekprogramokra, táboroztatásra!
valahogy úgy képzelem, h amikor egy kicsit nyugisabb időszak lesz, akkor tarthatnánk egy "közgyűlést"
meg is kellene beszélnünk az aktualitásokat, pl. a valóban akkor hogy lesz a látogatás, kik kérjünk fel a művészek közül, illetve ezt a kirándulást is a budai hegyekbe...
na, szóval bátran szóljatok hozzá, h kinek mi az ötlete... és szerintetek, mikor és hol tudnánk összejönni, és kik azok, akik szeretnének szorosabban együttműködni, kvázi dolgozni ezért a remélhetőleg egyesületté formálódó rajongói közösséggé, ahol a célok között én magam mindenképpen az állami gondozásban lévő gyermekeket a színház, a művészet, a kultúra megismertetésével, közelivé, kézzelfoghatóvá tételével segítenénk! (huh, remélem világos voltam!)
Elküldve: 2012. május 08. - 06:12:01
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. május 07. - 22:51:26
ösztönzésképp: pl. táboroztatni alapítvánnyal érdemes, mert van egy csomó pályázat...
Simon András grafikusművész készítette logó , úgy tűnik rendben lesz! (a szívfa)
Remélem van! (és segít)
A pályázatoknak külön feltételei vannak, amiket nem egyszerű teljesíteni. Jelen tudásom alapján az első évben nem is lehet.
Elküldve: 2012. május 07. - 22:51:26
Idézés: Papi1 - Dátum: 2012. május 07. - 22:37:46
2 év folyamatos működés után lehet közhasznú alapítvány, az alapítvány, ezután már lehet gyűjtögetni az szja-s 1%-okat is.
Pénteken talizunk Kecskemét városában, remélem addig megszán valami eszement jogtudós, akivel mindent meg lehet beszélni és elindulhat a törvényes formula.
asszem van a fórumosok közt is jogász, hátha megszán bennünket!
ösztönzésképp: pl. táboroztatni alapítvánnyal érdemes, mert van egy csomó pályázat...
Simon András grafikusművész készítette logó , úgy tűnik rendben lesz! (a szívfa)
Elküldve: 2012. május 07. - 22:37:46
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. május 07. - 22:21:56
2012 01 01-től az alapítványokat is kettős könyvvitelre kötelezték. Az alapító okiratot ettől a dátumtól kizárólag ügyvéd készítheti el!
2 év folyamatos működés után lehet közhasznú alapítvány, az alapítvány, ezután már lehet gyűjtögetni az szja-s 1%-okat is.
Pénteken talizunk Kecskemét városában, remélem addig megszán valami eszement jogtudós, akivel mindent meg lehet beszélni és elindulhat a törvényes formula.
Elküldve: 2012. május 07. - 22:21:56
Idézés: Papi1 - Dátum: 2012. május 07. - 20:17:56
Tekintettel az idei év januárjában életbelépett jogszabályokra, szükségünk lenne egy "olcsó" ügyvédre!
Feladat: Az alapítvány elindítása és bírósági bejegyeztetése. (későbbiekben képviselete)
Személyes egyeztetés szükséges!
ez szuper! de tudhatok erről valamit?
Elküldve: 2012. május 07. - 20:17:56
Tekintettel az idei év januárjában életbelépett jogszabályokra, szükségünk lenne egy "olcsó" ügyvédre!
Feladat: Az alapítvány elindítása és bírósági bejegyeztetése. (későbbiekben képviselete)
Személyes egyeztetés szükséges!
Elküldve: 2012. április 23. - 16:47:23
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. április 22. - 20:58:23
...azt hiszem elmondhatjuk, h a Viva la Musical lett az első és fő médiatámogatónk!
Reméljük ez az együttműködés a jövőben is hasonlóképpen megmarad! Örülünk, hogy a segítségetekre voltunk, nagyon szívesen tettük!
VLM

Súgó