BOTCISZ ....avagy, töltsük meg a nézőteret gyerekekkel!
Elküldve: 2012. március 12. - 11:56:24
Szeretném mesélni, h nem álltak ám le a jótékonysági felajánlások!
Először is február 22.-e óta sok ajándék felajánlás (játékok, könyvek) érkezett, amit most a pesterzsébeti átmeneti otthonnak juttatnánk el! Az előző ajándékokat (amiből, csak egy-egy darab volt és nem kerültek bele a személyes ajándékcsomagokba) a felsőzsolcaiaknak küldtük el!
...és azóta is vannak színházi jegyfelajánlások, mint pl. Menyasszonytánc, és Lili bárónő! KÖSZÖNET ÉS HÁLA!
Tehát, ha valaki szeretne 1-2 -több gyermeket elvinni egy-egy színházi előadásra, az nekik csodálatos lehetőség és öröm, szívesen veszik, és szerintem magatoknak is hatalmas élmény!
a topic pedig nevében már nem érvényes, így megkérem a moderátorokat, hogyha lehetséges, akkor a nevet módosítsák "BOTCISZ" - ra!
Szerkesztve geliii... által: 2012. március 12. - 12:09:49
Elküldve: 2012. március 04. - 16:44:50
Idézés: Zene - Dátum: 2012. március 01. - 20:17:17
Ti biztos ezt is olvastátok már, de beteszem, hátha valaki még nem
link
Köszi
Elküldve: 2012. február 29. - 18:14:49
"Ha van elég szív, az sokat segít..."
Ez az X-faktor duett most megrígatott...(de lehet hogy csak én vagyok túl érzékeny). Eszembe jutottak a gyerekek.... És Ti... És az összefogás....
Már 1 hete... Olyan mintha tegnap lettünk volna ott és tegnap éltük volna át ezt a CSODÁT!!
Elküldve: 2012. február 29. - 12:10:21
Idézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 28. - 22:33:06
Na ne vicceljetek! A VIP terem tele volt anyukákkal, apukával, kislányokkal, nagylányokkal.
Én csak a saját nevemben tudok szólni, de megfogalmazni nem tudom, hogy miért voltam ott és tartottam -tartom- fontosnak az ilyen "botciszokat"!
Itthon 3 csemete borzolja az idegeimet, jó volt látni, érezni, megtapasztalni azokat az örömteli arcokat, mosolyokat és nem csak a gyerekekét. A fiatal, tehetséges "gyerek"színészeké ugyan olyan érdekes és értékes volt számomra. Érezhető volt a levegőben az az ici-pici feszültség, ami egyre inkább oldódott a teremben, néző és fellépő között. Talán ha egy kicsit tovább tartott volna, akkor ..........
(ígérem a képeket a honlapon el fogom szépen rendezni, csak a sietség.... ennyire futotta az időmből)
mivel én a gyerekemmel voltam úgy látszik nálunk nem működik a családi élet,ezt találtuk ki pótcselekvésnek....
és feláldoztuk abból a 3 nappól egyet,amit a szülő igazolhat az iskolában... pedig még jól jöhetne másra,mint a "pótcselekvés ".....
Elküldve: 2012. február 28. - 23:09:06
Idézés: sassa83 - Dátum: 2012. február 28. - 22:25:47
Hát nem is normális ember volt, aki írta. Most egy időre megszabadultunk tőle, de vissza fog térni, mint egy herpesz vírus. Rajta kívül mindenki szerint egy nagyon altruista, nemes kezdeményezés volt. És a jelek szerint igen sikeres!
Elküldve: 2012. február 28. - 22:48:55
Idézés: Papi1 - Dátum: 2012. február 28. - 22:33:06
Na ne vicceljetek! A VIP terem tele volt anyukákkal, apukával, kislányokkal, nagylányokkal.
Én csak a saját nevemben tudok szólni, de megfogalmazni nem tudom, hogy miért voltam ott és tartottam -tartom- fontosnak az ilyen "botciszokat"!
Itthon 3 csemete borzolja az idegeimet, jó volt látni, érezni, megtapasztalni azokat az örömteli arcokat, mosolyokat és nem csak a gyerekekét. A fiatal, tehetséges "gyerek"színészeké ugyan olyan érdekes és értékes volt számomra. Érezhető volt a levegőben az az ici-pici feszültség, ami egyre inkább oldódott a teremben, néző és fellépő között. Talán ha egy kicsit tovább tartott volna, akkor ..........
(ígérem a képeket a honlapon el fogom szépen rendezni, csak a sietség.... ennyire futotta az időmből)
engem minősítettek ezzel a kifejezéssel, de mondom, nem éltem meg pótcselekvésként!
nekem hatalmas élmény, ahogy a gyerkőcök hozzám bújnak, megpuszilnak, minden kedvességük öröm, és az egész olyan természetes... mintha valóban hozzám tartoznának, a közös élmény közösségi élménnyé válik!

Súgó