Startlap fórum:: Önkénteskedj, taníts, utazz és szerezz Pedagógia BA diplomát! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Önkénteskedj, taníts, utazz és szerezz Pedagógia BA diplomát! Egy alternatív tanárképző iskola Dániában

#1 Felhasználó nem aktív   dns-tvind 

  • Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 2
  • Csatlakozott: 2012. 12. 13.

Elküldve: 2012. december 13. - 12:43:10

A DNS (The Necessary Teacher Training College) együttműködésben a One World Universityvel egy 3 éves képzést tesz lehetővé, amely során BA Pedagógia szakképzést szerezhetsz. Egy egyedülálló lehetőség arra, hogy szembenézz korunk legnagyobb szükségleteivel, tevékenykedj és szolidarizálj világunk szegény rétegével. Programunk egy alapvető életjártasságot ad illetve lehetőséget teremt egy tartalmas életre a 21. században. A programban való részvétel magában foglal széles körű célok sokaságát, ambíciót és aktivitást. Olyan tapasztalatszerzést biztosít, mellyel a megérintett emberek életét hosszútávon változtatod meg. A lényege a béke és a fejlődés, fejlesztés megteremtése az emberek közt, őszinteséggel, nyitottsággal és korrupció nélkül. A legfontosabb az új dolgok tanulására való igény, a folyamatos kíváncsiság valamint érdeklődés az aktuális események, a világpolitika és a tudományos fejlesztések iránt. Ez alapvetően egy csapatmunka, segíteni, biztosítani a lehetőséget, hogy mások is produktívan részt vehessenek a társadalomban. Hasonló gondolkodású emberek sokasága valóra válthatja ezt.
Pedagógia alapképzés
A gyerekekkel illetve fiatalokkal megtanítani a képességet, megadni a tudást és bölcsességet melyre szüksége lesz a jövő emberének, nem egyszerű feladat. Olyan tanárokra van szükség, akik rendelkeznek egy modern perspektívával a mai világban, akik képesek nyitottan gondolkodni a tanítással kapcsolatban, akik megtanítják azt, ami biztosítja az új generációknak a gyakorlati tudást - figyelembe véve az etnikai és emberi tulajdonságokat - hogy képesek legyenek az életben, mint egyének, mint állampolgárok, kik óvják a Földet és az azon élőket.
Az OWU célja ilyen tanárok képzése!

A program:
1. év – 2 hónap felkészülés Dániában; 4 hónapos tanulmányi út Észak Afrikán és a Szaharán keresztül; majd az afrikai élmények és tapasztalatok megosztása európai embereknek
2. év - 6 hónap egy európai nagyvárosban. Munkavállalás, tanulás, tapasztalatszerzés illetve a különböző társadalmi rétegek megismerése, megértése; 3 hónap elméleti oktatás az iskolában; 3 hónap „tedd, ami a legfontosabb számodra” - tanári gyakorlat, önkéntesség, utazás… szabadon választható
3. év - 8 hónap tanítási gyakorlat állami és magániskolákban Európa szerte, az iskolások és tanárok világának megértése, tapasztalatszerzés; 4 hónap elméleti oktatás az iskolában, záróvizsgák.
A csoportok minden év szeptember elsején indulnak

Hogyan tovább?
Ha felkeltette érdekelődésedet a program, első lépésben vedd fel a kapcsolatot velünk, illetve töltsd ki a jelentkezési lapot.
Válaszlevelünkben válaszolunk bármelyik felmerülő kérdésedre.


Elérhetőség:
DNS Tvind,
E-Mail: info@dns-tvind.dk
Telefon: +45 21 124 360
Website: www.dns-tvind.dk
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó