Startlap fórum:: Petefészek ciszta természetes kezelése otthon, petefészek ciszta okai - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 2 Oldal +
 • 1
 • 2
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Petefészek ciszta természetes kezelése otthon, petefészek ciszta okai Mi okozhatja? Petefészek ciszta, petefészek ciszta természetes kezelés

#21 Laló

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2015. március 13. - 12:50:39

Kedves István!
Az írásodat ezzel a mondattal zárod:
"Remélem segített mindazon Hölgyeknek, akik először vagy ismételten érintettek petefészek ciszta témában."
Egyet értek a szándékoddal, ezért engedd meg, hogy én is ezt tegyem! Hallottál már az Új Germán Medicináról? Ha nem és érdekel, hogy mi ez, akkor itt utánajárhatsz! Jól kiegészítheti az eddigi ismereteidet.
Hölgyeim!
A teák fogyasztása mellett jó lenne kideríteni a tünetek okait is! Az okok feltárása nélkül csak a tünetek enyhítése történhet meg.
Fel kell tenni hát a kérdést: Miért alakult ki a cisztám?
A válasz pedig itt van, nézzék és hallgassák! Biztatom Önöket, hogy utána bátran válogassanak a videóajánlóban és keressék meg az éppen aktuális egyéb tüneteikre is a válaszokat!
Íme a videó: Linkjeim
Ha pedig többet akarna tudni az Új Medicináról, eligazítom a honlapomon, és ha már nálam jár nézzen is körül! Nézze meg a többi menüpontot is! Kattintson ide: Linkjeim
Jó egészséget kívánok mindannyiuknak!
Lajos
2

#22 Felhasználó nem aktív   rigo tea 

 • Törzstag
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 112
 • Csatlakozott: 2014. 12. 03.
 • HelységEger

Elküldve: 2015. február 03. - 15:21:45

[size="3"][font="Arial"]Mik vezethetnek petefészek ciszta kialakulásához? Fizikai vagyis testi- és energetikai szinten a petefészek ciszta okai, megelőzése és természetes kezelése gyógyteával és életmódváltoztatásokkal. Túl sok az ösztrogén a testben, ezért felejtsük el a fitoösztrogén tartalmú gyógynövények alkalmazását. Fitoösztrogén tartalmú gyógynövények: cickafarkfű és cickafark virága, ürömfű, poloskavész, gránátalma. A petefészek ciszta kutatások szerint a petefészek cisztásodás testi okainak hátterében a túl sok ösztrogén áll! Az ösztrogénre szükség van, de a túl sok az már megárt.

Mostanra generációs probléma a rengeteg ösztrogén, hiszen már általános iskolás korban a kislányoknak, egyre korábban megérkezik az első menstruációja. Ami idáig vezetett: A környezetből bevitt sok-sok ún. xenoösztrogén. Például abba érdemes hagyni a domestosos tisztítást, köröm - és hajlakkok használatát, műanyag üvegből egyre kevesebbet igyunk, mert fitátok kerülnek be a szervezetünkbe, amik az ösztrogén túlsúlyt tovább növelik, a klóros csapivizet szűrjük, amiből elég a klórt kiszűrnünk, mert ez a mikroelem szintén tovább növeli a "szerelemhormon" (ösztrogén) jelenlétét a testünkben. Testápolók, szappanok felülvizsgálata. A bőr mivel nagy felület, ezért a klór zuhanyzáskor, ezen keresztül is bejut. Ahogy a Mesterem, Sári Róza mondja: "- Ideje elzárnunk a külső ösztrogén csapokat", mert idővel az ösztrogén dominancia miatt a petesejt nem tud kipattanni, besül a petefészekbe és cisztásodás alakul ki. Ez sok hölgyet meddőve tehet, mert a sok ösztrogén egy idő után kiégeti a petefészket.

Testi szinten progeszteron bevitel javasolt a ciklus 15. napjától a 26. napig. Ezután viszont el kell vegyük a progeszteront, hogy megjöjjön a havi menzesz.

Javasolt gyógytea kúra petefészek ciszta megelőzésére és természetes, gyógynövényes kezelésére
Kettő gyógynövényes teát javasolt petefészek ciszta esetén inni.
- Az egyik egy teakeverék
Körömvirág, szurokfű, apróbojtorján, citromfű, palástfű és orbáncfű keveréke. Ezt éhgyomorra reggel 3 dl forrázatot, 1 evőkanál teafűvel.
- A másik csak palástfű tea: amit nem minden nap, hanem csak a ciklus 15. napjától a 26. napjáig 17 és 19 óra között a vesemeridián maximális szervórájában.
Kép
Rigó teák, gyógynövényes, vegyszermentes teakeverékek a termelő tanuló természetgyógyásztól:
http://gyogynoveny-e...teakeverek-eger

Energetikai oldalon
A fentiekhez hozzá jön a sok stressz, ami a mellékvese fáradtságát okozza. Erősítő és nyugtató gyógynövényeket is érdemes ezért adnunk. A mellékvesék működését támogató étrend: vitamindús, változatos, színes, növényi eredetű táplálékban gazdag legyen. Tengeri algák, citrusfélék, zabkészítmények, méhpempő, buzacsíra és ritkán kis csokoládé. /smile.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Érzelmi- és gondolati oldalon

A kulcskérdés: "Mit jelent nőnek lenni?" A nő feladata a befogadás. Neveltetési problémák is állhatnak a petefészek ciszta hátterében: "- Ráérsz kislányom szülni, majd a diploma(ák) megszerzése után, de akkor még egy jó állás kell, egzisztencia teremtés, karrier..." és így elérkeztünk a lányok 30-s éveihez, amikorra már a sok környezeti kemikália és egyéb ártalom (stressz) kellőképpen megtette a romboló hatását és meddőség, cisztásodás, miómák fenyegetnek. Az ideális gyermekvállalás 19-25 év között lehet.

Tévhit, hogy a gyermekvállalás akadályozza a nőket, hiszen a gyermek ad célokat, erőt ad, kitartást kölcsönöz, mindezt bizonyítja a sok-sok Hölgy, aki várandósan vagy egy-két gye

Szerkesztve rigo tea által: 2015. február 03. - 15:36:38

3

 • 2 Oldal +
 • 1
 • 2
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó