Startlap fórum:: Ausztriai és németországi munkavállalásra felkészítő német nyelvtanfolyamok indulnak Pécsett, külföldi álláslehetőséggel - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Ausztriai és németországi munkavállalásra felkészítő német nyelvtanfolyamok indulnak Pécsett, külföldi álláslehetőséggel Ausztriai és németországi munkavállalásra felkészítő német nyelvtanf

#-19 Info_magic2

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2015. június 04. - 18:08:10

A külföldi munkavállalásra felkészítő német nyelvtanfolyamot elsősorban azoknak ajánljuk, aki német nyelvterületen szeretnének dolgozni. Sajnos sokan előzetes nyelvtudás nélkül indulnak el Ausztriába, Németoszrágba szerencsét próbálni, abban bízva, hogy nyelvtudás nélkül is boldogulnak.

Önnek most lehetősége van arra, hogy még időben, előre felkészüljön, és megfelelő német nyelvtudással vágjon neki a külföldi munkavállalásnak. A tanfolyam ára tartalmazza a szükséges oktatási segédanyagokat, valamint a vizsgadíjat, és a német nyelvű tanúsítványt (Zertifikat)!

Kiscsoportos, gyakorlat orientált nyelvi képzés részletfizetési lehetőséggel, hivatalos tanúsítvánnyal, és MUNKALEHETŐSÉGGEL a tanfolyam végén!

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG A június elején induló délelőttös, és délutános külföldi munkavállalásra felkészítő német nyelvtanfolyamokra!

Jelezze felénk részvételi szándékát legkésőbb JÚNIUS 08-ig! :)
Érdeklődjön, jelentkezzen még ma!

NetlogiC School Szakképző Iskola

Részletes tematika ITT!

Jelentkezés ITT:
support@netlogi-c.net
Tel. 72/70-20-49; 30/523-0695 ; 30/233-9690

0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó