Startlap fórum:: ÉNEKTANÁRT KERESEK - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

ÉNEKTANÁRT KERESEK

#1 Felhasználó nem aktív   Starlet 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2012. január 07. - 14:06:41

ÉNEKTANÍTÁS, HANGKÉPZÉS
magánórák kezdőknek és haladóknak egyaránt.Klasszikus ének tanítás.Ha komoly ambícióid vannak, vagy csak szeretsz énekelni, és szeretnéd fejleszteni magad jelentkezhetsz 12 éves kortól!!!
Profi, külföldön 20 évig szerepelt ,előadóművész-zenész tanárnál(zeneszerző, szövegíró)s (évekig a hamburgi stúdióban volt art (művészeti) director.
Képzés helye: Budapesten (XXI.ker-ben,Puli sétány)
1. énekoktatás, HANGKÉPZÉS, beszédtechnika, előadóművészet.
2. Művészeti iskolába való (felvételi)előkészítés.
3. Stúdió -Hangfelvétel, nagy tapasztalattal, egyénre szabva.(hangnem , vocal stb.)
4. Ajándék és DEMO CD-készítés[ bárkinek,bármilyen alkalomra.( ének és próza is.) 0-100 évesig :)Borítókészítés-tervezés- kivitelezés.
"Saját hangja vigye haza" vagy "Ajándékozd el":) céllal is.

Az első alkalom az oktatási szint felmérése és elbeszélgetés ( nem fizetős!) (egyébként: hangképzés, vagy hangfelvétel,vagy egyéb munka (mixelés) , minden, óránként:1700Ft.
e-mail: lotters@freemail.hu 06-36-1-(284-6149) vonalas telefon. vagy 06-20-3420-237 mobil
0

#2 Felhasználó nem aktív   Csipkerózsika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 41

Elküldve: 2012. január 05. - 12:27:33

Sziasztok!

Énektanárt keresek, Budapesten aki musical irányzatban tud nekem segíteni!
Előre is köszönöm!
ft00@freemail.hu

0

#3 Felhasználó nem aktív   Loreana 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 55
  • HelységBudapest

Elküldve: 2011. december 08. - 12:19:19

Sziasztok!

Létrejött Magyarországon az első Popiskola.
A szakma nagyágyúitól tanulhatsz! Mi nem csak dumálunk – a gyakorlatban oktatunk! A legjobbak azonnali esélyt kapnak, hogy daluk egy ismert előadó lemezére felkerüljön!
A tanév végén, egy szuper koncerten bizonyíthatnak diákjaink! Használható, minőségi tudást nyújtunk – neked csak a tehetséged és a szorgalmad kell hoznod!
Pop, rock, rap, funky, emo, blues, punk, disco, hip-hop, ethno – minden stílusba betekintést nyújtunk!
Bővebb információt a link oldalon találsz, illetve a +36.30.6412726 telefonszámon.
Illetve hamarosan indul nyereményjáték, mind a 4 szakunkra lehet majd nyerni egy helyet Meg kell dolgozni a nyereményért, különböző pályaművekkel játszhattok majd. Ettől még jelentkezzen, aki szeretne, mert a helyek korlátozottak. Ha olyan nyeri a játékot, aki már beiratkozott, visszatérítjük a tandíját

0

#4 Felhasználó nem aktív   Loreana 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 55
  • HelységBudapest

Elküldve: 2011. október 27. - 10:58:24

Sziasztok!

Januárban indul egy Popzenei iskola, ahol zeneszerzést, dalszövegírást, manager és ének oktatást tanítanak, neves tanárok.
A jampopiskola@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.
0

#5 Felhasználó nem aktív   zeneszter 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2011. augusztus 31. - 09:08:47

A Lauder Zeneiskola keretein belül egy fantasztikus dologra nyílik lehetőség:
- a hagyományos klasszikus énektanulás mellett tudunk foglalkozni pop -, jazz -, világ - és egyéb zenei műfajokkal is, és együtt eldönthetjük, melyik műfaj, stílus és dal áll legközelebb a tanítványok egyéniségéhez.
Mindez akkreditált keretek között, ráadásul, ha van diákigazolványod, olcsón valósul majd meg.
Cél az egyéni fejlődés és a zenélés öröme (nem az izzasztó vizsgák és versenyek stresszes hangulata).
Mégis, ha valaki meg szeretné mutatni magát, erre számos lehetőség nyílik az iskola és egyéb kulturális rendezvények helyszínein, melyeket megszervezünk.
Emellett a plusz egy óra kórusfoglalkozás is jár majd mindenkinek, ahol az együtt-zenélés, és harmóniában éneklés lehetőségét teremtjük meg közösen.
Itt is számos műfajba belekóstolunk majd.

Ha kipróbálnád magad, jelentkezz Béres Eszternél a 06-30-9506965-ös telefonszámon, és megbeszélünk minden részletet.
Arra is kérünk, minél hamarabb tedd meg.
Hajrá, zenéljünk tovább együtt!!!!
0

#6 Felhasználó nem aktív   MHS 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 13

Elküldve: 2011. augusztus 09. - 08:52:21

Kedves Énekesek, Zenészek!

Nagy szeretettel várunk benneteket 2011. augusztus 13-án (szombaton) énektechnikai kurzusainkra:
10:00 - 12:00 Magyar Hajnal - kevert hang
13:00 - 15:00 Dr. Pap János (Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem docense) - hangakusztika.

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ (Budapest IX.ker. Haller u. 27.) - színház terem
Belépő díj: 10 000 Ft
Jegyvásárlás: 9:00-tól a helyszínen

Info: +36 30 271 40 17, hajnal.studios@gmail.com
Honlap: www.magyarhajnalstudio.hu
0

#7 Felhasználó nem aktív   Lalle 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. március 31. - 19:56:06

Hali

Énektanárt keresek Budapesten!

20 éves srác vagyok, körübelül 3 éve kezdtem el énekelni és nagyon megszerettem. Sokak biztatására kezdtem el a gitározás mellett énekelni is, sokat gyakorlok itthon, de most már szeretném magamat komolyan fejleszteni. Továbbá egy zenekarban vagyok frontember, mint ének/gitáros. Énekben a példaképem Patrick Stump, tőle tanultam meg nagyon sokat az éneklésről. A stílusom modern Rock, esetleg Blues.
Ha felkeltettem valakinek a figyelmét, aki szívesen elvállalna, az írjon e-mail címemre.

e-mail: laller182@freemail.hu
0

#8 Felhasználó nem aktív   B81 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. január 04. - 12:27:08

Klasszikus ének tanítást, hangképzést vállal fiatal,diplomás magánénektanár Budapesten.
2000Ft/60perc
enek.magantanitas@gmail.com
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 03. - 07:52:23

KEZDŐKNEK vagy Amatőröknek (is)12 éves kortól!!!
Profi, külföldön 20 évig szerepelt ,előadóművész-tanárnál(zeneszerző, szövegíró)
Budapesten (XXI.ker-ben)
1. énekoktatás, HANGKÉPZÉS, beszédtechnika, előadóművészet.
2. Művészeti iskolába való (felvételi)előkészítés.
3. Stúdió -Hangfelvétel, nagy tapasztalattal, egyénre szabva.(hangnem , vocal stb.)
4. Ajándék CD-készítés bárkinek,bármilyen alkalomra.( ének és próza is.) 0-100 évesig :)Borítókészítés-tervezés- kivitelezés.
"Saját hangja vigye haza" vagy "Ajándékozd el":)

Az első alkalommal az oktatási szint felmérése nem fizetős! (egyébként: hangképzés, vagy hangfelvétel,vagy egyéb munka óránként:1700Ft.
e-mail: lotters@freemail.hu 06-36-1-(284-6149) vonalas telefon.
0

Elküldve: 2010. november 30. - 21:51:50

ÉNEKTANÍTÁS, HANGKÉPZÉS
magánórák kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Ha szeretnél énekelni tanulni, komoly ambícióid vannak, vagy csak egyszerűen szeretsz énekelni, és szeretnéd fejleszteni magad, jelentkezz amíg van szabad hely!

Jelentkezés: kutzorae@gmail.com

Helyszín: XIII.ker

Látogasd meg a honlapomat www.kutzoraedina.hu! Bővebben információt és referenciát az "Énekoktatás" menüpont alatt találsz.
0

Elküldve: 2010. október 26. - 13:26:00

ÉNEK TANÁR
Megtaláltam a legjobb énektechnika tanárt!!!!!!
Magas színvonalon dolgozó, külföldön élő magyar művész, aki a régi nagy sztároktól leste el az énektechnikát. Hamarosan hazalátogat egy rövid időre és szívesen megosztja tudását a komolyan érdeklődőknek. Én ajánlom azoknak, akik énekesek szeretnének lenni, mert már tanultam nála másfél hónapot és megfordult velem a világ.
A saját hangomon éneklek, a hangfajom nem kérdéses
Egy színben szól a hangom két oktávon át, könnyedén
A hangszálaim sosem fáradnak el, nem fogy el a levegőm
Pianoban is messzire szól a hangom
Nem okoz problémát a nagyon hosszan tartott hang
Mindig tudom mire koncetráljak, stabil a technikám
Bármilyen magánhangzóval ugyan úgy éneklek
Szebben szól a hangom, mint bármikor
Először nekem is hihetetlennek tűnt, de az énektechnika alapjai profi tanárral 3 hónap alatt elsajátíthatók.
Érdeklődni: a "kukode@freemail.hu" e-mail címen lehet.
0

Elküldve: 2010. október 10. - 10:37:48

Több diplomás tapasztalt énektanár keres magántanítványokat. Akár kezdő szinttől, minden korosztálynak! Helyszín: Budapest, József körút.

Ének óra: 2000 Ft./50 perc (klasszikus éneklés technika)
Szolfézs óra: 2500 Ft./50 perc
Zeneelmélet alapfokon: 2000 Ft./50 perc
Egyházzene: 2500 Ft./50 perc

+ Kóruséneklés: szombatonként, ingyenes, Újpest központ
webcím: www.adorate.eoldal.hu

Az órák szabadon választhatók és kombinálhatók igény szerint.

Elérhetőségek:
06-20-2157078
dombod@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. szeptember 09. - 11:51:23

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2010. szeptember 06. - 16:32:27

A Budapesti Operaiskola olyan énekeseket keres, akiket érdekel a műfaj színpadi oldala is. A jelentkezés folyamatos.

Az Operaiskola 2009 szeptemberében indult avval a céllal, hogy hiánypotló operaénekes-képzést nyújtson olyan énekesek számára, akiket az éneklés technikája mellett foglalkoztat a műfaj színházi oldala is. Alternatívát és lehetőséget kínál azoknak, akik színpadi ismereteket szeretnének szerezni, elmélyedni a művek elemzésében, a szerepek felépítésében és az improvizáció technikájában. Fellépési lehetőséget nyújt és színházi előadásokat hoz létre, melyek a diákok megszerzett tudására épülnek.
A munkában nagy hangsúlyt kap a a kifejezés fontossága és a valós jelentések megragadásának ösztönzése. Az operaiskola célja a sémák és rossz beidegződések lehántása és az önálló művészi gondolkodás kialakítása.
A képzés sikeréhez elengedhetetlen az aktív részvétel és a közösségi munka, valamint az elkötelezettség, a többiekért is étzett felelősség és az aktív énekesi múlt (hangképzés).
A Budapesti Operaiskola jelenleg a Merlin Színházban működik, heti két alkalommal 3 illetve 4 órában. Az oktatók Csányi Valéria karmester és Szilágyi Gábor operarendező.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet az operaiskola@gmail.com-on.
0

Elküldve: 2010. augusztus 29. - 15:05:30

Reményi Anna vagyok, diplomás magánének tanár.
Budapesten vállalok magánének oktatást, klasszikus, musical, dallamos rock, rockopera, alternatív stílusokban. Minden hangképzés alapja ugyanaz (a levegővétel, a levegő beosztása, a zönge, a támasz, stb.)
Ha szeretnéd megtudni mik ezek, és szeretnéd, hogy egy koncert végére se legyen fáradt a torkod, keress meg! E-mail: voros.orchidea@gmail.com telefon: 06-30-403-8791 Ár: 1500 Ft/60 perc
0

Elküldve: 2010. augusztus 19. - 18:11:21

Musical- és popzenei énekoktatás!
Budapesten és Győrben vállalok énekórákat! A győri Zeneművészetin végeztem magánének szakon.
06303239446-os telefonszámon bővebb felvilágosítást is tudok adni.
0

Elküldve: 2010. augusztus 09. - 19:02:04

Énektanárt keresek Nyíregyházán!

Nagyon szeretek énekelni és szeretném fejleszteni a hangomat, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle!
Szabadidőmben karaokizok és itthon énekelgetek.
Énektanár segítségére van szükségem akitől sokat
tanulhatok!

e-mail:syomara@citromail.hu
0

Elküldve: 2010. július 31. - 19:36:37

Könnyűzenei énekoktatás!

Énekoktatás, hangképzés kezdőknek és haladóknak pop, rock, musical, blues stílusban Kiss Vikinél, aki a Kőbányai Zeneművészeti Stúdió emelt szintű tanári szakán végzett.

Tel: +36203571364
Web: link
0

Elküldve: 2010. május 10. - 12:17:19

Ének, szolfézs oktatás

Ha ének tanárt vagy szolfézs tanárt keresel!

Ének óra: 1 alkalom 60 perc – 2000 HUF
Szolfézs óra: 1 alkalom 90 perc – 3000 HUF

Lukács Linda vagyok, az ELTE-n végeztem ének-zene, karvezetés és szolfézs szakon. Tíz éve énekelek és billentyűzöm különböző zenekarokban (pop, jazz, funky, népzene…)
A műkedvelő lelkes kezdőktől akár a legmagasabb szintű felvételire készülő tanulók is bátran kereshetnek.

Egyénre szabott tanterv, a hét bármely napján, akár napközben is.

linda_lukacs@freemail.hu
+36 20 3637636
0

Elküldve: 2010. február 16. - 12:58:37

Budapest XXI. ker.ben minden zenével, énekléssel, hangfelvétellel kapcsolatos feladat megoldható.
Kezdő, vagy amatőr énekesek hangképzése, színpadi munkára felkészítés.

- előadásmód
- énekoktatás
- zenei alap készítése
- beszédtechnika
- hangképzés

zeneszerző, szövegíró, előadóművész tanárnál. torsten@freemail.hu vagy 06-20-3420237
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó