Kedves Mindenki!
Van 120.000 Ft értékű kultúra utalványom, amit színház-, mozi-, koncertjegy vásárlásra lehet felhasználni. Ha valaki beváltaná ezt nekem "rendes" pénzre, az nagy jót tenne velem, idénre már minden kultúr jegyet megvettem, nem tudom már ezt elkölteni. Ha valakinek kell, vagy csak egy része, az legyen szíves keressen meg engem a korezsuzsi@freemail.hu e-mail címen! Köszi!
Oldal 1 / 1
EFOTT hetijegy 5000 FT nálam, csak ma!!
Elküldve: 2009. július 12. - 22:45:02
Szia!
Nekem sűrgősen kéne kettő, vagy ha már nincs 2 akkor 1 hetijegy. Mindenképp válaszol. Előre is köszi:Eszter
v.eszter@vipmail.hu-erre írj
Nekem sűrgősen kéne kettő, vagy ha már nincs 2 akkor 1 hetijegy. Mindenképp válaszol. Előre is köszi:Eszter
v.eszter@vipmail.hu-erre írj
Elküldve: 2009. július 09. - 15:43:07
Elnézeteket kérem, most szólt haver, hogy nem három, hanem csak kettő jegy van, mert már 3-at eladott, az 5ből, úgyhogy siessetek, aki szeretne jó áron hozzájutni biztosan.
Üdv,
Karesz
Üdv,
Karesz
Elküldve: 2009. július 09. - 15:40:43
Sziasztok!
Van 3 EFOTT hetijegyem, viszont villámgyorsan muszáj eladnom, ezért ilyen olcsó (5000 Ft). A három leggyorsabbnak adom, tehát ne habozz, ennyit megér, ha csak 1-2 napot vagy lent akkor is.
Írj!
hasznaltmobil@mailbox.hu
Van 3 EFOTT hetijegyem, viszont villámgyorsan muszáj eladnom, ezért ilyen olcsó (5000 Ft). A három leggyorsabbnak adom, tehát ne habozz, ennyit megér, ha csak 1-2 napot vagy lent akkor is.
Írj!
hasznaltmobil@mailbox.hu
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó