Startlap fórum:: Rock zenekart akarok alapítani ehez tagokat keresek! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Rock zenekart akarok alapítani ehez tagokat keresek!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. május 23. - 16:09:48

Hali mindenkinek!
Rövid leírás: Zenekart alapítanék, vagy beszálnék egybe(mint gitáros illetve énekes). E téren nem redlekezem nagy tapasztalatokkal, de egyszer mindent elkell kezdeni.:-)
Irány vonal: Gothic Rock, Folk Rock(mint pl.: Korpiklanni vagy a Lake of Tears)
Korhatár: Nyitott vagyok bár milyen korra, de leginkább, 13-18 évesek jelentkezését várom(én 16 vagyok).
Körzet: Lehetőleg Budapest.
Elérhetőségek: derbyday@freemail.hu(ha az MSN könnyebb, akkor ott is elérhetsz ugyan ezen a címen).
0

Elküldve: 2008. április 27. - 16:47:48

A Problems zenekar basszusgitárost keres, Budapestről és környékéről. Stílus rock/modernmetal. Dalainkat meghallgathatjátok a problems.extra.hu weboldalon. Érdeklődni a 06702666275 -ös telefonszámon vagy e-mailban a problems.music@gmail.com
0

Elküldve: 2008. április 14. - 17:15:07

Hellosztok!!!gitáros vok igy egymagam (11)1 éve gitározok,és akarok egy bandában játszani!bács megyéből irok miskéről(kalocsa melletti falu).irjatok a:iloveoliii@freemail.hu-ra!
0

Elküldve: 2008. január 20. - 23:56:35

* * * BUDAPESTEN!!! * * *

Hello, szevasztok!

Progressziv - kis extreme metal keverékkel - metal banda keresi GITÁROSát (legfontosabb), ÉNEKESét.. ritmus gitáros már van és dobos is, meg egy bőgős, így szólógitárost keresünk elsősorban, NEM KLISÉ témákra... (irányvonal: Skinlab, Pantera, Hatebreed, csipetnyi DevilDriver.. pici Slayer beütéssel).. énekes dettó: értsd: VASTAG TOROK, de énektudás sem hátrány.. JA! Pro-pain alapok is jól jönnek ;)

Tel.: 70/458 04 03
mail: plaskov@yahoo.com
0

Elküldve: 2007. november 02. - 21:13:38

Nos megpróbálok rövid lenni!
ÉN igazság szerint egy rockzenét szerető kezdő haladó gitáros vagyok! Bandaalapítás céljából keresek egy gitárost:)
Nem azért mert a többi tag megvan! csak mindent szép apránként! akivel összejárunk jammelni, majd megkeresvén a többi tagot.. alapítunk egy olyan zenekart ami ösztönöz minket a jobb gitártudás elsajátításába és bazz nem utolsó sorban örömet okoz... Én még nem játszottam bandában ugyhogy nem árt ha te már rendelkezel ilyen tapasztalattal!:) Szivesen játszanék régi 80 évek rockzenét modern köntösben.. Sabbath, Purple... de más is szóba jöhet hisz mondjuk én Metallica fan vagyok:)
lényeg a rockzenén van:)
Tervek vannak de bazz még ehhez emberek kellenek!!
Szóval aki akar jelentkezni az írjon a kzoli83@gmail.com-ra lényeg pesti legyél.... és 18 fölötti legyél!!!

Csákány!
0

Elküldve: 2007. november 01. - 21:03:17

Helló :)
13 éves csaj szivesen fuvolázna rockbandába Mezőberény környékén. Aki tud ilyesmit kérem írjon a nellirad@citromail.hu címre vagy ide.
0

Elküldve: 2007. november 01. - 14:17:33

HELLO!
3 lány (dob + basszus + ének) keres szintén lány szólógitárost alakuló zenekarba! irány: guns n roses, backyard babies, acdc és hasonlók. Szint:Kezdő,de azért tudd használni a hangszered. Elvárások:Legyél pesti vagy pest közeli,kitartás,gondold komolyan…de legyen elviselhető a személyiséged :)
ha érdekel, írd a következő címre: panda.maci@freemail.hu
0

Elküldve: 2007. július 26. - 11:58:27

Lány zenekar keresi énekesét,gitárosát,basszusgitárosát!de jöhet szintis,és szaxofonos is!!Énekesből fiú is jelentkezhet esetleg..de legyen akkor naon jó hangú:P
Eddig van dobos,gitáros,és énekesek is jelentkeztek,de abból még jöhet!!Stílus: Led Zeppelin,Rolling Stones,Guns n Roses,Beatles,Hair ,AC/DC stb.
Punkok,metálosok,kíméljenek!!!!Érdeklődi:retrozene@citromail.hu vagy georginanna@vipmail.hu
0

Elküldve: 2007. július 23. - 23:05:03

Hello!
Beszálnék ritmusgitározni kezdő bandába!Vagy alapítanék egyet.
Én 3,5 éve gitározom de még zenekari tapasztalatom nincs.
15 éves (pár hét múlva 16)vagyok.
A stílust illetőleg lehet velem egyezkedni nyílt vagyok sok mindenre!(Azért megemlítem hogy a Black Metal-tól a falat kaparom.... a Heavy Metal és a többi rock/punk/metal közeli műfaj jöhet XD)
Veszprém vagy Zala megyei bandák mail-jeit várom!!!
Ugyanebből a két megyéből jelentkezhetnek a bandaalapításhoz tagok: dobos, énekes, basszeros, szólógittyós

Ha valakit érdekel a dolog vagy még kíváncsi valamire az erre a címre írjon: mymmy@citromail.hu
0

Elküldve: 2007. január 02. - 11:36:40

Budapsti alakuló zenekar keresi DOBOSÁT és SZÓLÓGITÁROSÁT!
Stilusirány: Evanescence, Nightwish, Lullacry, Within Temptation, és hasnolók, és amit Te szeretnél még!
dirrtyx@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. május 07. - 17:37:45

Tagokat keresek egy kis együtt-zenélésre Zalaegerszeg körzetében. Kor,nem ,mellékes.Főleg rock-metál zenére gondolok, de nyított vagyok egyébb irányzatokra is.

Ami már megvan:

Próbaterem.
Basszusgitáros
Esetleg dobos,énekes !
Egy tucat félkész saját szerzemény !

jelenkezni lehet itt : german01@t-online.hu
0

Elküldve: 2006. április 30. - 19:07:40

hy! én egy 14 éves siklósi lány vok. és együttesembe tagokat keresek írjatok e-mailt oszti92@citromail.hu teló sz 06202367227
0

Elküldve: 2006. április 27. - 10:09:47

Hááát, ennél azért írhatnál valamivel bővebben is a prodzsektről :-))))
0

Elküldve: 2006. április 26. - 17:47:02

Aki szeretne jelentkezni az írjon E-mailben:johnny007@freemail.hu-ra!!!!
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó