Startlap fórum:: Zenekart alapítanék - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Zenekart alapítanék

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. április 11. - 18:34:45

Jazzrock zenekarhoz keresek embereket.
Bővebb info, zene és kontakt itt:
link
0

Elküldve: 2008. március 24. - 20:52:51

SZOLÓGITÁROST és Billentyűst keresünk újonnan alakuló zenekarunkba!!
Írány: Ötletes, "igényes" rockzene, funky-s, blues-os, enyhén pop-os beütéssel,...
Jelenlegi tagok kor eloszlása: 26-tól 31-ig!
Jelentkezés:
e-mail:
tandras1977@yahoo.co.uk
tel.:
06 20 3975308
0

Elküldve: 2008. március 21. - 16:56:21

Helo, evriboggy^^
Budapesti 15 éves leányzó keresi helyit a nagyvilágban. Kezdő-haladó gitárosnak vallanám magam őszintén szólva. Dalszöveget szolgáltatok egy zenekarnak, de ezelőtt is jópárnak. Meg vannak elégedve velem:P Tehát e két cél érdekében szeretnék zenekart alapítani velem hasonló szintű egyénekkel:D (basszeros (esetleg még 01 gitáros), énekes, billentyűs és dobos). Legyetek eltökéltek, őrülték, és semmiképpen ne profik, vagy túljók me az cikiXD Vagy ilyesmi zenekarba lépnék be. Kezdő/új/alakulőfélbe lévő zenekarba. Az irányzat tökmind01. Mindent jáccok, bár jobban szeretem ha vki kreatív és nem más számát játsz:P de azsem baj ha igen. Lhetőség szeritn azért ne vmi hevimetál stílusod legyen:P kössz h végigolvastad^^ érdeklőggyé vazeXD galbicsekn@freemail.hu vagy msn: tizenketforint@hotmail.com
0

Elküldve: 2008. március 07. - 22:40:42

Sziasztok! Szegedi Pink floyd és Dream Theater őrült dobos keres zenésztársakat egy túlnyomórészt Pink Floyd-tribute zenekar alapításához. Szövegírástól sem idegenkedem!

bandeeka@gmail.com
0

Elküldve: 2008. február 14. - 20:20:19

Hali!

Budapesten alakuló zenekar keres ritmusgitárost, szólógitárost és basszert. Irányvonal: Pearl Jam, Incubus, PJ Harvey...ésatöbbi
érd: rucus16@citromail.hu
0

Elküldve: 2007. december 30. - 17:54:15

Szólógitárost, basszusgitárost
DOBOST és BILLENTYŰST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! :) Hívj vagy írj!!
06203975308
tandras1977@yahoo.co.uk
0

Elküldve: 2007. november 02. - 21:13:23

Nos megpróbálok rövid lenni!
ÉN igazság szerint egy rockzenét szerető kezdő haladó gitáros vagyok! Bandaalapítás céljából keresek egy gitárost:)
Nem azért mert a többi tag megvan! csak mindent szép apránként! akivel összejárunk jammelni, majd megkeresvén a többi tagot.. alapítunk egy olyan zenekart ami ösztönöz minket a jobb gitártudás elsajátításába és bazz nem utolsó sorban örömet okoz... Én még nem játszottam bandában ugyhogy nem árt ha te már rendelkezel ilyen tapasztalattal!:) Szivesen játszanék régi 80 évek rockzenét modern köntösben.. Sabbath, Purple... de más is szóba jöhet hisz mondjuk én Metallica fan vagyok:)
lényeg a rockzenén van:)
Tervek vannak de bazz még ehhez emberek kellenek!!
Szóval aki akar jelentkezni az írjon a kzoli83@gmail.com-ra lényeg pesti legyél.... és 18 fölötti legyél!!!

Csákány!
0

Elküldve: 2007. november 01. - 14:16:12

HELLO!
3 lány (dob + basszus + ének) keres szintén lány szólógitárost alakuló zenekarba! irány: guns n roses, backyard babies, acdc és hasonlók. Szint:Kezdő,de azért tudd használni a hangszered. Elvárások:Legyél pesti vagy pest közeli,kitartás,gondold komolyan…de legyen elviselhető a személyiséged :)
ha érdekel, írd a következő címre: panda.maci@freemail.hu
0

Elküldve: 2007. október 28. - 18:45:06

HELLO!
két lány (dob + basszus) keres szintén lány gitárost illetve énekest alakuló zenekarba! irány: guns n roses, backyard babies, acdc és hasonlók. Szint:Kezdő,de azért tudd használni a hangszered. Elvárások:Legyél pesti vagy pest közeli,kitartás,gondold komolyan…de legyen elviselhető a személyiséged :)
ha érdekel, írd a következő címre: panda.maci@freemail.hu
0

Elküldve: 2007. október 14. - 16:37:49

Makón alakulni készülő rockegyütteshez keresünk: -szólógitárost,-basszusgitárost,-dobost és magas hangfekvéssel rendelkező énekesnőt. Az elvárás csak annyi lenne ( kizárólag az együttműködés sikeressége érdekében), hogy az esetleges tagok érdeklődési köre széles legyen az egyes zenei műfajokat illetően. (sokoldalú alkotási hajlandóság). Érdeklődni: aigaz86@vipmail.hu.
0

Elküldve: 2007. október 01. - 19:29:42

Sziasztok! Pokolgép-Ómen Tribute zenekarba
keresünk Gitárost és Dobost, Jászberény és környékéről.
Nemvagyunk kezdők,tesem legyél az. Esetleg olyan Dobos és Gitáros jelenkezését is várjuk, aki szereti stílusilag a Scorpions-t, Van Halen, Dokken, stb.
A részleteket mailban: thordy@freemail.hu
Vagy telón: 0670/405-3204
0

Elküldve: 2007. augusztus 18. - 20:56:50

Az előzőhöz elfelejtettem odaírni...
Bp vagy környékéről írjatok ha lehet:))
0

Elküldve: 2007. augusztus 18. - 20:56:03

Hello!
Kezdő zenekart alapítanék főleg Hard Rock, Heavy Metal stílusban. Volt már zenekarom, szóval valamennyi tapasztalatom az van. Basszusgitározom. Énekest, dobost és gitárost keresek.
e-mail: sosmogyi@vipmail.hu
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó