Rock zenekarunkba énekest keresünk. Stílus: Whitesnake, Billy Idol, Deep Purple stb. 30-50 éves énekesben gondolkodunk, de ebben is rugalmasak vagyunk. Heti 1 próba Budapesten. Baráti hangulat. Gyere, hallgassuk meg egymást, zenéljünk együtt!
Oldal 1 / 1
Szintetizátoros keres dobost, gitárost, énekest
Elküldve: 2011. június 07. - 14:27:06
A White Poison* basszusgitárost, és dobost keres (14-18)!
A nevem, Cat Glamour*. 14 éves lány vagyok, aki szerencsét próbálna egy zenekari karrierben. Fiatal koromban fogalmazódott meg bennem a célom, az, hogy saját bandát alakítsak, amit nem csak szórakozásból, hanem tanítás céljából hoznék létre. Tanítást úgy értem, hogy szeretnék üzenni a világnak.
Nem rég hoztam össze két gitáros ismerősömmel (nevezetesen Rikky Djarum* és Rocky Valter*) egy White Poison* nevű bandát, ami felidézi a 80’s évek Rock n’ Roll-ját. Ritka manapság itt Magyarországon az olyan személy, aki felkapja a fejét, ha azt mondom Glam Metal. Ugyanis a banda stílusa Glam/Hair/Sleaze Metal. A White Poison*-nal vissza akarom hozni a Glamot, de úgy, hogy közben tanítok. Komoly céljaim vannak, és ezért keresek leginkább Glam szerető zenészeket. Eltökélt személyeket keresek, akik mellettem állnak, és végig kísérnek ezen az úton.
Tehát, basszusgitárost és dobost keresek. 14-18 éves korig.
Ha úgy gondolod elég merész vagy, szereted a zenét, és valami maradandót akarsz alkotni, egyéniségnek tartod magad, és erős személyiség vagy, aki küzd a céljaiért, akkor jelentkezz itt:
Telefonszám: 06-30/317-2288
E-mail: whitepoisonband@gmail.com
Weblap: link
Várom csillogással a hívásod/leveled.
Glam veletek!
A nevem, Cat Glamour*. 14 éves lány vagyok, aki szerencsét próbálna egy zenekari karrierben. Fiatal koromban fogalmazódott meg bennem a célom, az, hogy saját bandát alakítsak, amit nem csak szórakozásból, hanem tanítás céljából hoznék létre. Tanítást úgy értem, hogy szeretnék üzenni a világnak.
Nem rég hoztam össze két gitáros ismerősömmel (nevezetesen Rikky Djarum* és Rocky Valter*) egy White Poison* nevű bandát, ami felidézi a 80’s évek Rock n’ Roll-ját. Ritka manapság itt Magyarországon az olyan személy, aki felkapja a fejét, ha azt mondom Glam Metal. Ugyanis a banda stílusa Glam/Hair/Sleaze Metal. A White Poison*-nal vissza akarom hozni a Glamot, de úgy, hogy közben tanítok. Komoly céljaim vannak, és ezért keresek leginkább Glam szerető zenészeket. Eltökélt személyeket keresek, akik mellettem állnak, és végig kísérnek ezen az úton.
Tehát, basszusgitárost és dobost keresek. 14-18 éves korig.
Ha úgy gondolod elég merész vagy, szereted a zenét, és valami maradandót akarsz alkotni, egyéniségnek tartod magad, és erős személyiség vagy, aki küzd a céljaiért, akkor jelentkezz itt:
Telefonszám: 06-30/317-2288
E-mail: whitepoisonband@gmail.com
Weblap: link
Várom csillogással a hívásod/leveled.
Glam veletek!
Elküldve: 2011. március 09. - 22:23:13
Sziasztok!!!
Gothic,/Symphonic metált játszó zenekarunk billentyűst keres!
18-20 év körüliek vagyunk,10-12 éve tanulunk zenélni,nagyon komolyan gondoljuk.olyan embert keresünk,aki szintén komolyan gondolja és nem 1-2 éve játszik.
Demo anyagot tudok küldeni privátban!
Irányvonal:Nightwish, Epica, Within temptation
E-mail: paradigm.music01@gmail.com
(Budapestiek vagyunk)
Gothic,/Symphonic metált játszó zenekarunk billentyűst keres!
18-20 év körüliek vagyunk,10-12 éve tanulunk zenélni,nagyon komolyan gondoljuk.olyan embert keresünk,aki szintén komolyan gondolja és nem 1-2 éve játszik.
Demo anyagot tudok küldeni privátban!
Irányvonal:Nightwish, Epica, Within temptation
E-mail: paradigm.music01@gmail.com
(Budapestiek vagyunk)
Elküldve: 2011. február 08. - 13:58:23
Sziasztok!
Lelkes, kreatív, haladó szintist és dobost keresünk Nightwish stílusú zenekarhoz, BP vagy környékén. Először feldolgozások, összeszokás, ismerkedés ilyesmi, aztán saját számok.
Jelentkezz: letskaraoke@gmail.com
Lelkes, kreatív, haladó szintist és dobost keresünk Nightwish stílusú zenekarhoz, BP vagy környékén. Először feldolgozások, összeszokás, ismerkedés ilyesmi, aztán saját számok.
Jelentkezz: letskaraoke@gmail.com
Elküldve: 2010. augusztus 04. - 09:20:40
Kreatív billentyűst keresünk budapesti, szimfonikus metál zenekarba. Játszunk feldolgozásokat, és szeretnénk belekezdeni saját számokba, de ehhez elengedhetetlen a billentyűs.
Érdeklődj: 20 / 496 53 46, pappmatyas92@hotmail.com (msn), spatzen@citromail.hu (email)
Érdeklődj: 20 / 496 53 46, pappmatyas92@hotmail.com (msn), spatzen@citromail.hu (email)
Elküldve: 2010. június 30. - 13:18:42
Sziasztok!
14 éves KECSKEMÉTI lány vagyok. 4 éve zongorázom. Szeretnék egy együttest alapítani. Egyedül vagyok egyenlőre, de valahogy csak összehozzuk. Csak saját zenéket játtszanánk!! A zenéket együtt írnánk! MSN: k.dotya@freemail.hu
Jelentkezzetek!!!!
14 éves KECSKEMÉTI lány vagyok. 4 éve zongorázom. Szeretnék egy együttest alapítani. Egyedül vagyok egyenlőre, de valahogy csak összehozzuk. Csak saját zenéket játtszanánk!! A zenéket együtt írnánk! MSN: k.dotya@freemail.hu
Jelentkezzetek!!!!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó