Startlap fórum:: Eladó!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Eladó!!!

#1 Felhasználó nem aktív   ginihu 

 • Új Tag
 • Pipa
 • Csoport: Felhasználók
 • Hozzászólás: 9
 • Csatlakozott: 2013. 07. 08.

Elküldve: 2013. július 24. - 16:50:42

PUCCINI: PILLANGÓKISASSZONY

Eladó 2db jegy a 2013. július 26-án Pénteken (20:00) Puccini: Pillangókisasszony c. előadásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.
A jegyek a tribün bal I. szektorba szólnak a 2. sor 17.,18. székek. A 2 jegy 7800Ft helyett 5000Ft-ért eladó, tehát a 2 jegy együtt. A jegyeket Budapesten tudom átadni a megbeszélt helyen és időben.
E-mail: ginim@freemail.hu
Telszám.: 0620-472-78-85

0

#2

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. május 16. - 19:16:37

http://www.vatera.hu...k_25743638.html
:))) Hegedű tok a javából..
0

#3

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. december 11. - 09:55:37

Eladó!!!!!
Batta András: Opera című könyve eladó angol nyelven 10000Ft-ért!
bozsy@primposta.com
Zsuzsa
0

#4

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. november 19. - 13:45:09

http://www.vatera.hu...hp?cod=15195485

ELADÓ!

Musical Fidelity Elektra E10 – már nem beszerezhető audiofil erősítő. 2x60 watt, csöveshez közelítő nagyurasan nyugodt lágy hangzás (maga az erősítő nem csöves). Az audiofil kifejezés mára elcsépelt lett, mindenféle 30ezres budget kategóriás erősítőhöz odaírják hogy audiofil ami nem igaz! Ha hallottál már Musical Fidelity-t szólni tudod miről beszélek. EZ AZ AUDIOFIL HANGZÁS!!! Ez a típus (E10) már nem kapható a kereskedelemben, új ára 200,000 körül lenne, és kategóriájában a negyedmilliós tranzisztoros integrált sztereo erősítőkhöz tartozik. 250 alatt nem kapsz ilyen hangzást azt garantálom! Hatalmas tere van, a mélyátvitele és leképzése hihetetlen, magasai nem erőltetettek, sehol sem harsány. Hangzása nagyurasan nyugodt természetes, fantasztikus tranziensek, főleg az akusztikus jazz, jazz, komolyzenei műfajokban produkál nagyot. Tesztgyőztes volt Hifi magazinokban (Hifi Piac ha jól emlékszem), irtózatosan jó az ár/kapott minőség aránya. Szolgáltatásokban puritán: bekapcsológomb, hangerő (master) és bemenetválasztó (6 bemenet) valamint egy tape1 monitor gomb, ahogyan ezt a puritánságot ebben a magas kategóriában megszoktuk. Nem is kell ide balance, hangszín vagy loudness, csak rontana a hangon. A hangerőszabályzó gombba és a bemenetválasztóba beépített állásjelző piros kerek led van. A chassis (ház) acél, az előlap fémre erősített csiszolt polírozott fekete faborítás (!) zongoralakkal. Megjegyzem karcolás nincs rajta. A hangerőszabályzó ergonómikus kialakítású, nagyon kényelmesen lágyan jár (holtjáték NINCS), de közepes ellenállással, a bemenetválasztó finoman átugrik (szintén kényelmes) és kézre áll. A hátlapon a cserélhető tápkábel miatt hálózati aljzat, hogy használhass hozzá professzionális tápkábeleket is. 6 bemenet. Belül túlméretezett táp. Ezt az erősítőt volt szerencsém meghallgatni jópár másik új géppel, 180ezres, méretre és súlyra háromszorekkora Marantz-okat (2x130W!!!!!!!) nemcsakhogy hangzásban de hangerőben (hangnyomás azonos 91db érzékenységű IQ hangfalakon mérve) is megette reggelire!!! Jazz és komolyzene rajongóknak őszintén, tiszta szívvel és lelkiismerettel ajánlom!!!! Disco-soknak, elektronikus és rockzenét hallgatóknak pedig azt ajánlom, hallgassák meg egyszer ezt a gépet egy Kristin Korb vagy Stan Getz - Astrud Gilberto lemezzel, megdöbbenek majd hogy ilyen zenei élmény is létezik. A gépet postán NEM ADOM FEL, csak személyes átvétel jöhet szóba Kecskeméten vagy Nagykőrösön, értékegyeztetéssel Pesten átvehető. Karcmentes. Eddig két gazdája volt, előttem egy igen gazdag és maximalista audifil hifista használta félmillás hangfalakhoz. Saját közeli képeket rakok fel később, amint itt lesz a fényképezőgépem.
0

Oldal 1 / 1
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó