Startlap fórum:: Vendégkönyv - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Vendégkönyv

#1

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 26. - 21:02:58

Csak próba
0

#2

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 15. - 22:11:28

Tisztelt Hajós András!
Nem vagyok az a fórumozós típus de most nem bírom ki. Az utolsó Heti Hetesben kifogásolta Gyurcsány 19-i beszédét. Nagyon elszomorított, hogy ennyire egyedül maradt véleményével. De úgy látszik ebben az országban a politikáról nem lehet józan ész diktálta érvekkel meggyőzni senkit.De legalábbis keveseket. Az érzelmi politizálás sok veszélyt rejt magában. Ezt Orbán és Gyurcsány is tudja, mégis ezt teszik. Kártékonyak. Az a politikus, aki küldetéstudatból, saját egója "etetésére" használja az emberek érzelmeit nem lehet tehetséges. Csak felelőtlen és mohó. A szélső jobb megerősödésében komoly szerepük van. Ezt a kollégái nem látják? Vagy én vagyok teljesen eltájolva? Lehet. Akkor nagy szarban vagyok és örökre benne is ragadok.
Üdvözlettel, Lipcsey Colini Bori
0

#3

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 15. - 13:03:41

http://www.pasizasit...ok.hu/&par=1870

http://www.csajozasi...ok.hu/&par=1870
0

#4

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 15. - 00:04:25

Kedves Hajós András!
Remélem elolvassa a hozzászólásokat. Most hallom a Heti Hetes c. műsorban, hogy nem szereti a Gyurcsány Ferencet és kifogásolja, hogy március 19-én beszédet mond. Mi baloldali érzelmű emberek nagyon várjuk, hogy hosszú szünet után végre hallhassuk Őt és ott leszünk.Nem örültünk annak, hogy félrenyomták. Nem tudom mi baja van vele, a média gerjeszti, hogy megosztó, és hogy mi nem örülünk annak, ha most megszólal, igenis örülünk. A baloldal nem állna így, ha továbbra is fő szerepet vállalt volna.
Biztos vagyok benne, hogy igen jelentős szavazatot fog hozni a beszédével. A legmeggyőzőbb politikus, azért fél tőle a Fidesz.
Ha nem tetszik ne foglalkozzon vele.
0

#5

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2010. február 26. - 12:01:01

Kedves András!Véletlenül láttalak Szili Nórával.Bevallom,annyit tudok rólad, amennyit -e műsorban hallottam,ez viszont szimpatikus.Persze a Heti Hetesben már láttalak, de nem olvasok pletykalapokat és ezután sem fogok.Nem sértésnek szánom, de senki magánélete nem érdekel,ezután sem keresem majd a rólad szóló híreket, mint ahogy senkiről sem szoktam.Csak azt szeretném leírni, hogy hidd el, nem kell "híresnek" lenni ahhoz, hogy az emberek tolakodóak, bunkók legyenek.3 gyerekkel is megbámulnak, de én ráadásul akromegáliás vagyok (édesapád tudna erről mesélni),ami "felhívás keringőre" a "legaljának".Ráadásul néhány külföldi út kapcsán kiderült, hogy a titkolatlan bámulás,tolakodás ,CSAK "szittya magyar" tulajdonság.Engem országunk egyre inkább az óvodára emlékeztet, ahol bárkit kicsúfolnak, ha bármi miatt picit másabb az átlagnál.(Csakhogy most felnöttekről van szó.)Tudod, egyre kevésbé szeretem a "népemet" emiatt.Örülök viszont, hogy bár "kiöregedett vadászkutyánk sajnos nem ugat már értünk", azért hagyott hátra egy "kutyakölyköt" hiánypótlásra.Bár sajnos a te csaholásod tartalmát is csak kevesen értjük.
0

#6

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. december 14. - 17:47:27

Since I know you speak good English, and it is much easier for me, forgive me if I do so...I know a lot of musicians, media professionals, politicians, etc...they all communicate (among others of course) on Facebook...you are to be found in so many places, forums why not FB...?

I love you for not giving a ...t about conventions, love that you are being yourself!!!!!!!!! Please do NOT ever change that...for years, we passed each other on Kiraly str. never had a guts and the bad manners to stop you:) But I had to find away to let you know how much I appreciate for everything you do...You are certainly one fo the best idol youngsters can have...(I know you not trying to be), however you became one...lol Keep up the good work...Wish you a wonderful and successful New Year, and the best of whatever your heart desire....Just a fan Marie
0

#7

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. május 19. - 21:46:17

Szia András!

Üdítő, hogy nem haltak még ki a higgadt liberális gondolkozású emberek. A tibireklámtól nem lettem a rajongód :D, de a hetihetesben, kész felüdülés vagy.
0

#8

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. március 19. - 16:38:52

Tisztelt Hajós András!

Múlt hétvégén találkoztam Önnel, mialatt Ön éppen családjával üdült. Szombat este én voltam az, aki a bűvészelőadást tartotta a szállodában, illetve előtte mutattam Önnek és Fiának egy rövid trükköt. Az előadás első részében megszólítottam Önt, amin Ön az én meglátásom szerint megsértődött és ezért a teremből kiment. Nem állt szándékomban kellemetlen helyzetbe hozni, vagy megsérteni Önt, ha mégis ezt tettem volna, úgy szíves elnézését kérem!

Remélem, hogy családja többi tagjának mindezek ellenére tetszett az előadás!

Mégegyszer elnézést és további kellemes napot kívánok!

Tisztelettel:
Csirmaz András (Csigusz Magic_@/")

www.csiguszmagic.extra.hu
0

#9

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. február 20. - 11:55:06

Tisztelt Hajós András!

Már több éve követem nagy érdeklődéssel a Heti 7. műsorait, amelyel bizonyos szempontokból nem minden kijelentésekkel nem igazán tudok eggyetérteni.
Már többször is feltünt, hogy bizonyos mindenki által ismert igazságokat, igen csak nagy filozofusi megközelitéssel tárjátok a nézők elé. Lehet, hogy erre van igény és szükség, de ugyanakkor talán bizonyos példákat az életből szerzett tapasztalatokkal kellene bemutatni.
Ami ellenben tetszik, hogy a hét résztvevő között végre van egy ilyen ember is, aki nem megjátsza magát, hanem természetesen tud viselkedni, ami néha a többieket iritálja vagy talán egy kicsit zavarja. De igy tovább András nekem ez igy tetszik ahhogy te csinálod.
Lehetséges, hogy levelem nem fog elérni hozzád, de attól függetlenül amit ezzel kapcsolatosan kifelyezésre akartam juttatni talán sikerült.
Továbá, én erdélyi magyar vagyok, (elnézést ha a fogalmazás sántit, de hiszen minden tanulmányaimat román nyelven végeztem beleértve a doktori cimemet is) 33 éves, nős és van 3 fiam. Lehetséges-e, hogy néha néha Erdélyi hirekkel is foglalkozzon a műsor? Hiszen most Erdélyben igen csak forro a hangulat a Székelyföldi autonomiai törekvések miatt. Eléggé ismert tematika számomra, hiszen az édesapám egy Erdélyben élő hires magyar politikus, akinek anevéhez már sok kissebségi törekvés megvalósitás füzzödik.
Az elérhetőségem feob@hotmail.com. Amennyiben majd Erdélyről és a politikai helyzetről bármilyen információra szükséged lesz kérlek irjál.
Mikor fogsz legközeleb Erdálybe látogatni?

Tisztelettel
Fodor Elek
Marosvásárhely
0

#10

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. február 02. - 19:14:14

Szia András!
Így hozzá szólva kistacsi írásához, én is nagyon örülnék, ha eljönnél Hajósra. :) Végre lenne lehetőségem élőben is látni!(elég közel lakom a településhez)
Életem egyik legszebb élménye lenne! :)
Te vagy a legjobb!! ;)
üdv.
Ella
0

#11

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2007. január 08. - 20:28:01

Kedves András! Egyéb elérhetőség hiányában itt próbálnálak meghívni júni 23-án Hajósra (Bácsk.k.megye), a Grund Ifjúsági Fesztiválra. Hajóson található Európa legnagyobb borospince-faluja, és a jó hangulat is biztosított. A rendezvényünk ingyenes, és csak támogatásokból szervezzük /http://grund.atw.hu/. Lesz szállás, kaja, finom bor. Mi, a szervezők nagyon örülnénk, ha megtisztelnél bennünket. Remélem, előbb-utóbb eljut hozzád ez az üzenet, és legalább rövid választ kapok. Köszi :)
Anikó (kubler@tvnetwork.hu)
0

#12

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. december 19. - 11:57:55

Tisztelt András,nagyra becsülöm Önt és szívesen meghívnám egy italra.Ha szeretne egy színvonalas,diszkrét helyen szórakozni,a bárom rendelkezésére áll.
0

#13

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. november 28. - 17:09:18

Nincs valakinek meg letölthető formátumban a legújabb tibi csoki reklám. Egy ismerősömnek szeretném karácsonyra kiírni CD-re, mert állandóan ebből idézget.
0

#14

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. november 27. - 17:09:27

Hajós András a Heti hetes leghmeghatározobb képviselője intelligenciájával, humorával, józan politikai állásfogalalásával a legjobbnak tartom őt.Meglátszik rajta hogy milyen entellekctutalis családi környezetben nevelkedett.
0

#15

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. október 06. - 12:17:49

Tisztelt Hajós András!

Tisztelt, (mert bár ha jól gondolom a magam 73’-as születésével sorolhatom magam azon generáció tagjának, melyhez Ön is tartozik) - mégsem érzem ildomosnak a tegeződést, sőt a tisztelet ily módon való kifejezett jeleként is, magázva írok Önnek!

TISZTELEGVE, mert mint közéleti szereplő ÖSZINTÉN vállalta véleményét, mert mint értelmiségi KÖTELESSÉGÉNEK érezte elmondani azt, mert bár megtehette volna NEM HALLGATOTT, és mindezt oly módon tette, hogy azzal az ŐSZINTESÉG alapvető morális és erkölcsi értékén túlmutató olyan társadalmi és politikai értékek mellett is tanúságot tett, mint a:

A SZÓLÁS és VÉLEMÉNY SZABADSÁGA,
a SZABAD és SOKSZÍNŰ SAJTÓ,
az ÉRTELMISÉG FÜGGETLENSÉGE,
vagy éppen a KÖZÉLETBEN SZEREPLŐK FELELŐSSÉGE A TÁRSADALOMÉRT.

Mi, ha nem ez a megfelelő időben és alkalommal egy színész, zenész, humorista, publicista, egyáltalán bármely értelmiségi kötelessége, ha akik hivatalból erre tették az életüket, mint politikusok, közfunkciót ellátók - megkérdőjelezik mindezt szavaikkal és tetteikkel?!

Sajnáltam, mikor a kollégái nem ezt látták mondandója mögött, még ha nem értettek is vele egyet!

Mert mit is tett?

Tudatosan vállalta a véleményét, mindezt függetlenítette a saját politikai nézeteitől, vagy egzisztenciális problémáitól azzal is, hogy ezt a HÍR TV-ben tette meg.

Miért is lényeges, hogy ott tette?
Az Ön dolga elmondani, de a magam józan eszével is belátom, hogy nem árulást, nem polgár, vagy kolléga pukkasztást követett el, hanem az én olvasatomban ezzel is igyekezte kifejezni véleményének függetlenségét annak terepétől, lett légyen az jobboldali, vagy bal-liberális - tisztelve ha úgy tetszik a SZABAD és SOKSZÍNŰ sajtó értékét is!
Megtörni igyekezett egy olyan 1,5 évtizedes rossz és átkos szokást, hogy egy értelmiséginek valamelyik oldalhoz tartoznia kell, hogy ha átmegy a másik térfélre égbekiáltó bűnt követ el, mert rájátszik azok, vagy a másikak kezére!

Alapvető problémát érzek abban, ha egy médiát, vagy értelmiségit meg kellene határoznia bármely ideológiai, vagy politikai nézetnek, illetve pontosítok: el kellene zárkóznia valamelyiktől is, mely a parlamentáris demokrácia alapértékein áll!
A liberalizmus, a konzervativizmus, vagy a szocialista eszmekör egyike nélkül sem létezne az, amit ma úgy hívunk parlamentáris demokrácia, vagy az egyéni szabadságjogok tisztelete, vagy a szolidáris állam.
Ugyanígy magyar rendszerváltást sem lehet elképzelni (mindegy milyen mértékűnek is tartjuk) ezen értékek mentén körvonalazódott politikai közösségek és későbbi pártok: azaz a reform-kommunisták, a demokratikus ellenzék, vagy éppen a népi írók nélkül…
Hogy lehet az egyik nélkül elképzelni a másikat? Ha hangsúlyeltolódás van is egyik, vagy másik irányba, olyan alapvető értékeket köszönhetünk mindegyiknek, hogy démonizálni, elutasítani, szélsőségbe taszítani bármelyiket is azzal, hogy az ördögtől van - zsákutcába vezet…

Ilyen vádak léteznek a médiában is, úgy mint a bal-liberális sajtóuralom, vagy a Hír TV szélsőjobbal való összemosása, de sorolhatnánk a különböző médiumokat és a rá aggatott jelzőket…
Szerény véleményem szerint Ön ezzel is a fenti megosztottság elutasítását igyekezett kifejezni és nem azt, hogy az anyatévé (azaz az RTL klub) nem engedné meg mindezt.

Mi lenne, ha az Ön kollégái is hasonlóan Önhöz, elrugaszkodnának ettől a szemlélettől?! Mi lenne, ha nem démonizált térfelekben gondolkodna akár a Heti Hetes tisztelt (és örömmel nézett) stábja is?! Mi lenne, ha már a politikusok elfelejtették mit is tettek és miért ezért az országért minden vitájuk ellenére is a rendszerváltás pillanatában - kitöltenénk, újra értékekkel ruháznánk fel annak közösen létrehozott kereteit?!


Le kellene venni az ideológiai szemüvegeket, el k
0

#16

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. október 01. - 18:46:03

Tisztelt András,

én azt hiszem az egész világot megváltoztatni nem tudjuk ezért csak azért a részéért vagyunk felelősek amire (érzésünk szerint) ráhatásunk lehet. Azért viszont nagyon! Másrészt bármikor, bárhol is élünk -szerintem- a régi (mondjuk 2000 éves) klasszikus próbatételek ugyanúgy szembejönnek velünk. Én ezek miatt érzem lényegesnek a hír tv-s beszédét.
0

#17

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 26. - 09:24:14

Kedves András!

Be kell valljam én sosem szerettelek. Csak egyszerüen nem bírtalak. Nem tudom miért. Valószínűleg azért a nevetséges műsorért amit vezettél és amiben meg is buktál.
Pár nappal ezelött viszont a Hír tv-ben láttalak és gyökeresen megváltozott a véleményem rólad.
,,Ime egy bátor ember, akit nem érdekelnek a következmények. Elmondta azt amit érzett és gondolt,, - mondottam magamban.
Miért nem állnak ki más hírességek is, hogy elmondják véleményüket pro és kontra? Mindenki fél, mert nem tudják merre billen a szekér rúdja? Mindenki kivár?
Én azóta díjazom a HÍR tv-t amíóta nem egyeztet a miniszterelnők úrral, hogy mit is sugározzon, és azóta tisztelem és becsülöm Hajós Andrást amíóta kimert állni a véleménye mellett. Hajrá András! Hajrá Hír tv! Sokan vagyunk akik így gondoljuk.
0

#18

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 22:05:40

Kedves András!

Az imént láttam a Heti hetes első hozzászólásait, melyben kifejtetted, miért szólaltál fel a "rivális" csatorna képernyőjén. Szomorúnak tartom a többiek hozzáállását a gondolataidhoz, szomorú, hogyha egy ember a béke jegyében kíván felszólalni, az vicc tárgya lesz és hülyének nézik. Rendkívül szűklátókörűnek tartom Farkasházy "dr" hozzászólását, mely szerint ez két ember csatájáról szól... réges rég nem arról szól! EZ AZ ORSZÁGRÓL SZÓL! Továbbá hihetetlenül ostoba dolognak gondolom, azért támadni a Hír TV-t, mert az közvetítette a hétfői eseményeket és főleg primitív dolognak gondolom, hogy valaki azt gondolja, az említett társaság pártolja az erőszakot... Miért? Mert bemutatta, mi töténik az utcán? Elítélem, ami a hét elején történt, főleg mert teljesen ostoba, értelmetlen módon történt, de nem beszélni, nem megmutatni egy problémát, nem jelenti azt, hogy a probléma nem létezik (TV2, RTL)... A probléma igenis létezik és a köpködés helyett a megoldáson kellene töprengeni... ahogy azt te is tetted. Bevallom őszintén, én nem igazán a baloldalt támogatom, de jelen esetben azt sem szeretném, ha a jobboldal ebből kovácsolna előnyt. Itt már nem a pártokról, vezetőkről szól a dolog, hanem arról képesek vagyunk e megoldani a problémákat... a feszültséget csökkenteni, a gazdasági helyzetet stabilizálni, az erkölcsi normákat visszaállítani.
Igazad volt, hogy a mondanivalódnak a Hír TV-ben volt értéke! Így egész ország felkapta rá a fejét... Ne foglalkozz az egyszerű, szűklátókörű emberekkel. Jó ügy érdekében cselekedtél, az ország érdekeivel foglalkoztál és aki ezt hülyeségnek tartja, magáról mutat lesújtó képet! Veled vagyok, állj ki magadért, állj ki az országért! Béke veled! S.P.
0

#19

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 21:57:15

Szerbusz András!
Csak azért regisztráltam be ebbe a fórumba, mert ha másogyan nem is tudlak, szerettelek volna legalább erkölcsileg támogatni azzal, hogy elmondom, nagyot nőttél a szememben. Talán szükséged is van most rá, amikor annyian rád támadnak azért, mert volt egy véleményed és Te annak ellenére, hogy sejtetted, hogy milyen támadásoknak leszel kitéve, felvállaltad azt. Nyilvánvaló, hogy ezt más TV-ben ilyen naturális formában, elbagatelizáló közbeszólások nélkül nem tehetted volna meg, bárki bármit is mond utólag. Most megy a TV-ben a Heti hetes, az a stílus, ahogyan 6-an rád támadnak, a Legyek ura című filmet juttatja eszembe. Sztem 6-ukba összesen nem szorult annyi tökösség, mint ami benned van. Lehet, hogy vesztesztél sok szimpatizánst ezzel a megmozdulásoddal, de remélem nyertél többet más értékrendet vallók táborából, akik sztem stabilabban tartanak ki azok mellett, akiket egyszer befogadnak a lelkükbe. Füzi Zoltán, 28 éves villamosmérnök
0

#20

 • Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 24. - 21:52:13

András. Ne haragudj hogy letegezlek de kb egy idősök vagyunk. Ha kíváncsi vagy egy átlag ember véleményére akkor elmondom az enyémet. Eddigi pályafutásod alkalmával voltak elméleteid amivel nem értettem egyet voltak amivel igen DE a hír tv-ben elmondottak után nagyon nagyot nőttél nagyon sok ember szemében aki józan reális és nem elfogult gondolkozásu. Azért mondom mert számodra ténleg tétje volt ennek a tettnek és ezt csak azért tetted mert el akartad mondani a véleményedet. Sok hozzám hasonló hozzászóló aki azt hiszi, hogy olyan okos és majd ő érti mi a konvergencia meg stb. az szerintem téved mert még azok se értik akik csinálják, felettünk lévő dolgok. Akik dícsérnek jobról azok tullihegik, akik balról kritizálnak azok annyira elfogultak szerencsétlenek, hogy íj módon probálják magyarázni a bizit. Nekik is el kellene gondolkodni a mondataidon és nem ennyire elvakultnak lenni és tanuljanak meg tanulni a saját hibájukból mert nekünk magyaroknak két fontos dolgot kellene megtanulnunk összetartás és önkritika. Gratulálok András és azt kívánom, hogy mindíg meg legyen az erőd és a bátorágod kiállni az igazadért.
0

 • 4 Oldal +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó