AdBux regisztráció,és egy kis kedvcsináló,ami engem is meggyőzött!
link
Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
Jó sok van ezekből ,tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést.
A Minimum kifizetés : 10$ és csekkel vagy Paypalra fizet.
Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is) magyarul, akik hozzád csatlakoznak az után is kapsz pénzt. Barátoknak, kollégáknak azonnal elmondani, sőt a sarki fűszeresnek, a postásnak stb.
Az előrerehaladásodat erősen megkönnyíti, ha csapatod is van! Elég szép jövedelmet lehet elérni, ha van egy nagy csapatod. Számolj utána!
Hírdetheted az interneten is, akárcsak én. Pár nap alatt csatlakoztak 31-en, és már kerestem 20 dolcsit. Ha ezzel a számmal kiszámítom a bevételemet úgy, hogy mindenkinek napi 10 klikkje van az = 320 (velem együtt), az = napi 3 dollár 20 cent. Ezt megszorzom 30 nappal az =
96 dollár. Forintban ez durván 18 ezer. Ebből ki tudom fizetni az internetszámlát, telefont. Azonban, naponta több mint 10 klikkelni valót küldenek. Van, amikor 20-at!
30 másodperces számláló van .
Figyelni kell az oldalt,mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
Érdemes ránézni minél többször.
Tehát, ha tetszik, akkor vágj bele most!
link
MUNKA: - Annyi a dolog, hogy belépsz az oldalra ( adbux), amit ne felejts elmenteni a böngésződben. A menüben kiválasztod ezt: Browse ads.
Rákattansz, ott megnyílik egy lista, és azokra kell szép sorban rákattintani. Egyszerre csak egyre. Megnyílik egy másik lap és ott vársz 30 másodpercet.
Amikor a számláló befejezte megjelenik egy dollár logó, és a pénzed jóvá lett írva.
link
Mindenkinek üdv: Constant
Oldal 1 / 1
AdBux
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó