Startlap fórum:: Picasso - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Picasso

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. január 24. - 21:52:02

sziasztok.tudna valaki segiteni,hogy kell a picassonál a szervizlámpát kikapcsolni?
0

Elküldve: 2006. április 23. - 21:17:03

Sziasztok!
Nekem 1.6-os benzines Picassom van és a fogysztásom 8 körül van légkondival. Télen azért 10 alá nem igen ment, persze leginkább városban.
Szerintem simán 8 alá lehet vinni hosszú úton.
0

Elküldve: 2006. április 07. - 18:05:14

Sziasztok!Segitséget kérek egy problémával kapcsolatban
1.8-as benzines Picassom van és menetközben olyat csinál mintha lefulladna vagy nemkapna üzát.ez eleinte ritkán,de most már majdnem hogy állandó[télen hidegben majdnem hogy panaszmentes volt]egy szerelő átnézett rajta mindent[üza,szűrők,egyebek]és semmi.Elvittem egy vidéki márkaszervizbe a m.diagn. kihozott egy hibát[szivócső nyomásérzékelö]csere és megint semmi javulás.ha valakinek volt már ilyen jelensége kérem irja meg,mert már használni sem tudom,az álhibákra költeni vagyonokat nem tudok és nem is akarok.
0

Elküldve: 2005. március 07. - 09:25:44

Helló!
Azóta megtaláltam, hogy 3°alatt a csúszós út miatt villog.
Olyan kérdésem lenne, hogy nektek a víz mennyire szokott felmenni? Nekünk télen-nyáron 2 egység, feljebb nem megy. 1,8as.
Mi is elég rendesen nyüstizzük, és 2 ismerősünknek is van, nem volt probléma, csak az egyiken a ventiszabályzó megadta magát, max vagy kikapcs;de a másik 2 pikát is hajtják rendesen, mind 4éven és 150en túl van; úgyhogy szerintem elég jó :) .
0

Elküldve: 2005. március 03. - 10:37:38

Üdv mindenkinek!

Most magamnak válaszolok, de mindenki okulására. Picasso trélerre, szervíz telefonál, kartergáz elvezető hidegben befagyott, nem első eset, fűtést tesznek rá, szívósor csere, munkadíj stb. 150 rugó lesz a vége.

Örvendek

Sziasztok
0

Elküldve: 2005. február 28. - 19:08:15

Sziasztok! Hallott valaki ilyet? A nejem este szólt, hogy valami folyik a Picasso orrán a lökhárítón lefelé. Megnéztem, dobtam egy hátast, bizony olaj volt. Motortér nyitás, pánik, az egész motor csurom olaj, aztán megvolt a bűnös. Az olaj nívó pálca magától kijött a helyéről, és a motor szanaszét spriccelte az olajat mindenhova a nívó pálca csövén keresztül. Egy gramm olaj nem maradt a motorban. Most itt állok, és próbálom számolni, mennyibe fog ez nekem kerülni. Tud valaki ötletet írni, hogy lehet ez? Ilyet még nem hallottam.

Üdv.
0

Elküldve: 2005. február 25. - 19:02:16

Sziasztok!Tudna nekem valaki küldeni Citroen bx diesel (1.9 TRD)kezelési könyvet? Előre is köszi a segítséget!
Email címem: roman.k@freemail.hu
0

Elküldve: 2005. február 21. - 10:16:42

Boszisznak üzenem: a veresegyházi Sebestin Citroen szervízt ajánlanám. Ez NEM a főúton lévő Citroen Veresegyház!!!, de ahhoz közel van és nagyon korrektek, ja és jóval olcsóbbak!
tel: 06/20-9335384
0

Elküldve: 2005. február 20. - 20:41:01

A picasso motorterében van egy biztositékpanel,azon a 14-es bizti védi az ablakmosókat.
Ha nincs meg a kezelési utmutatod innen letöltheted.link
üdv.
0

Elküldve: 2005. január 27. - 17:09:24

Üdvözletem,

nekem is van egy Picassom, meg vele egy kis gondom: belefagyott az ablakmosó tartályba/csőbe a víz (mert nem volt fagyálló) aztán jött a fagy, és én kis naív megtekertem a kart....

Most nem működik és a használatiban nincs írva ablakmosó-szvattyú biztosíték... Tönkrement a motor (nem volt védve biztosítékkal) vagy rossz néven keresem a hozzávalót? Aki járt így, megköszönném, ha felvilágosítana...
0

Elküldve: 2005. január 17. - 21:45:19

Sziasztok! Mi is vettünk egy Picasso-t sajnos műszaki leírást nem kaptunk hozzá. Csabi68 megtennéd hogy nekünk is elküldöd a leírást. (kentaur73@freemail.hu) Előre is köszi.

Más tudja valaki mit jelent: overspeed warning inactive. Ezt írja ki a számítógép.
0

Elküldve: 2005. január 10. - 13:46:02

Sziasztok! Most vettünk egy 1,8as használt Picassot, 75e km-rel. Ha minden jól megy, pénteken elhozhatjuk. Nekünk a veresegyházi, vagy netán a váci szervíz esne legközelebb . Tudtok róluk vmi információt?

+1: A 60e-es szervíz be van pecsételve a szervízkönyvébe, felhívtam a szakszervízt is, akik visszaigazoltak minden eddigi szervizelést. A szervízlámpa (mármint az a kulcs a kijelzőn) mégis ég 75e km-nél. Mi lehet az oka? Ennyire előre figyelmeztetne a 80e-es szervízre, vagy lehet, hogy vmi más grimbusz miatt ég?

Előre is köszi!
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó