Sziasztok!Vettem egy citroen XM-et.Ha tud valaki segiteni abba hogy miért csak az eleje emelkedik fel és a hátulja miért nem kérem irjon!!Kőszi Atesz
Oldal 1 / 1
Javítási kézikönyv
Elküldve: 2009. április 20. - 15:20:16
sziasztok!
Nagy szükségem volna egy peugeot boxszer 330 MH vezérműszíj szerelési ábrára. A motorkód PSA4HY gyártásiév:2002
turi@radioweb60.hu nagyon megköszönöm!!!!
Nagy szükségem volna egy peugeot boxszer 330 MH vezérműszíj szerelési ábrára. A motorkód PSA4HY gyártásiév:2002
turi@radioweb60.hu nagyon megköszönöm!!!!
Elküldve: 2009. március 07. - 14:49:56
szeretnek erdeklodni hogy pontosan hol talahato a citroen ax azonosito szama mert az autot atfestettek es nem talalom a szamot! koszi
Elküldve: 2009. február 18. - 16:18:14
Sziasztok!Most regisztráltam ere az oldalra és tanácsot szeretnék kérni. Vettem egy xsarát 1.4-es benzinest 2002-es évjáratú 2-es xsara,és az anyós ülés oldalán be ázik,az alvázon nem találok semmi lukat hibátlan de áll a víz az az autóban csak az anyós ülés felőli oldalt.Ki bontottam a kárpitot és úgy tapasztaltam,hogy a szélvédő felől szivárog lefelé de nem találok semmit a szélvédő nem volt cserélve a tudomásom szerint mert bele van ütve a rendszám.Mi lehet a gond?
Elküldve: 2009. január 27. - 19:59:06
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne egy Citroen Berlingo 1.9 D javítási kézikönyvre tudna valaki segiteni hol szerezhető be?
Nagy szükségem lenne egy Citroen Berlingo 1.9 D javítási kézikönyvre tudna valaki segiteni hol szerezhető be?
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó