valami nem stimmelt a vizsgával!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2010. szeptember 11. - 11:42:18
Elküldve: 2010. június 01. - 12:57:09
Várom hogy írd a blogodba a friss élményeidet,mivel én is kezdő vezető vagyok..
Tanuljunk egymás ás mások hibáiból :-)
Elküldve: 2010. május 31. - 19:21:50
Való igaz amit írsz , csak a nagy, és örök dilemma az, hoyg hol talál a ember normális oktatót. Aki az egyik embernek bejön, attól a másik a falra mászik. Mondjuk bitos vannak tiuti tippek, mint a lovin, hogy ki lesz a jófej, kedves, szakmailag felkészült oktató, de a titok nyitjára nekem még nem sikerült rájönnöm. Mondjuk azértérdemes a húson, meg a levén elgondolkodni...szerintem.
Elküldve: 2010. április 21. - 13:00:14
FOGYÓKÚRÁZÓK ISMERIK :)))
• Optimális testsúly
• Immun-rendszer támogatása
• Vitalizálás
Különleges összetételű, kiváló minőségű turmix-por, mely a sejtjeink számára szükséges alkotóelemeket (fehérje, szénhidrát, zsír, vitaminok, ásványi anyagok) a legoptimálisabb összetételben tartalmazza.
250 ml nem meleg folyadékkal (tejjel, gyümülcslével ... ízlés szerint) elkészítve egy rendkívül tápláló, nagyon kellemes turmixot készíthetünk belőle, mely mindössze 217 kalória.
Egy adag (1,5 % zsírtartalmú tejjel) 17,6 g fehérjét tartalmaz, melyből 9 g tiszta szójafehérje.
összetételénél fogva akár napi két étkezést is helyettesíthetünk vele.
További vitaminok és ásványi anyagok:
élelmirost; nátrium; A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D-, E-, H-vitamin; niacin; folsav; pantoténsav; kálcium; vas; foszfor; magnézium; cink; jód; kálium; réz; szelénium; mangán.
Napi adagja (2 adagolókanál turmixpor+2,5 dl tetszés szerinti folyadék*):
• testtömeg-csökkentéshez: napi két étkezést helyettesít
• testtömeg-megtartáshoz: napi egy étkezést helyettesít
• testtömeg-növeléshez: az étkezés után, desszertként napi 1-2 alkalommal
• *ízlés szerint bármilyen gyümölcslé keverhető hozzá, vagy akár friss gyümölccsel turmixolható
Nettó tömeg: 550 g
21 napi adag.
Vanília, eper, csokoládé, krémes keksz ízekben kapható.
Eredeti ára: 12.400 Ft. Nálam: 9. 739 Ft
Tudom, hogy ez valakinek szemet fog szúrni, és bejelentést is tesz, de nem érdekel! Akiről beszélek, tudja. Ő eredeti áron adja, nyerészkedik. Sőt én a tanácsokat is INGYEN ADOM mellé folyamatosan.
Lehet ítélkezni :D
Akit érdekel a termék írjon:
e-mail: herbalife2@freemail.hu
A termék az összes szükséges magyarországi forgalmazási engedéllyel rendelkezik.
Az eredmény egyénenként eltérő lehet.
Elküldve: 2010. március 25. - 06:57:06
Én csak annyit mondanék, hogy olyan oktatót válasszatok, aki tényleg megbízható! Nézzetek jól szét az iskolák között, nehogy úgy járjatok, ahogy én. Ne "barátokra" hallgatva ragadjatok meg egynél...
Egy rossz, korrupt oktató elveszi a kedveteket a vezetéstől. Viszont egy becsületes nagyon sokat tud segíteni.
link
Elküldve: 2010. március 10. - 21:51:33
Nem kell befizetni, vásárolni SEMMIT! Egy pici IDŐT kér csak a program:
Karácsonyra ajándékozd meg magad egy Laptoppal, LCD TV-vel.
Ez csak kettő a sokféle műszaki cikk és szolgáltatás közül, amit napi 15 perc munkával ajándékként választhatsz magadnak!
Mit a MUNKA:
Minden nap kapsz egy levelet, amiben max 5 link van, a linkekre kattintva Magyar reklámokat kell nézni, ha letelt a megadott idő, bezárod AZ ablakot és kész.
Mennyi IDŐ:
Napi 15 percedbe kerül. Minden megtekintésért pontok járnak.
Hogyan lehet GYORSABBAN haladni:
Mindenki jogosult maga alá regisztrálni további tagokat AZ emailben kapott referencia linken keresztül. Csak küldd tovább a barátaidnak.
A barátaid pontjai után te is kapsz pontot, hogy minél hamarabb tiéd lehessen a kiszemelt ajándék.
Mit kell TENNEM:
Most AZ elő regisztráció zajlik! Légy AZ elsők között!
A számítások szerint, AZ első egy-másfél hónapban 5-10.000 regisztráció lesz, aztán még 3 hónapon belül további 15-40.000 regisztráció lesz.
- Regisztrálj minél gyorsabban, hogy alád regisztráljanak! 3 napja indult a regisztráció!
- Nem jár semmilyen kötelezettséggel! Regelj be, és küldd tovább a referencia linkedet a barátaidnak.
- ITT REGISZTRÁLJ MOST: link fél perc a regisztráció! )
( ha nem működik a link, másold be a böngésződbe )
Aztán próbáld ki Április 15-től a programot. Ha nem tetszik akkor 15 percedbe került,
De ha tetszik…?
Nem baj, ha most nem érdekel, regelj be.
A program fogadtatása meglepően kedvező, magas a regisztrálók aránya. Ha téged nem érdekel, küldd tovább!
Meg fogsz lepődni hány embert fog érdekelni!
Üdv.
Waddiszno
Elküldve: 2009. november 03. - 17:34:02
Én ma vizsgáztam forgalomból, sajnos sikertelenül. Eddig minden elsőre sikerült. Nagyon félek, hogy másodjára sem fog mert akkor elszáll minden önbizalmam, amiből inkább több kéne az oktatóm szerint.
Elküldve: 2009. augusztus 18. - 21:51:45
Elküldve: 2009. augusztus 17. - 08:14:31
Köszönöm a kérdést, az akadályokat sikeresen vettem:D:D
Bár voltak furcsa dolgok a vizsgán, ami mindössze 25 percig tartott, nem kellett parkolnom, és megfordulnom sem, szóval elég rövid programot futottam. Talán sietett a vizsgabiztos... De annyira ezt nem bántam!
Most pedig nemsokára jöhet élesben a vezetés! Hú, kicsit tartok tőle, de hát rutint kell vhogy szerezni!
Elküldve: 2009. augusztus 14. - 08:05:13
Köszönöm a biztató szavakat, ma megyek forgalmi vizsgára, bár bevallom, elég kishitű vagyok, én még nem éreztem azt, hogy ezt meg kell próbálni...Egész héten bűn rosszul ment a vezetés, de azért majd igyekszem! Majd még jelentkezem!
Elküldve: 2009. július 13. - 07:21:30
Ha jobban belegondolsz, egy teljesen új közegben mozogsz. Essig max kerékpáron közlekedtél, és az agyad ennek megfelelően jelezte előre a dolgokat. Most a korábbinál sokkal gyorsabban és messzebbre kell gondolkodnod. JKIcsit hülyén hangzik, de így van. Ezen felül, eddig akkor voltál középen, amikor az orrod is ott volt, most meg akkor vagy középen, amikor a sáv bal szélén érzed magad. Ezt sem egy egyszerű megszokni. Mindent egybevetve, egy eddig teljesen ismeretlen közegben mozogsz. Ilyen helyzetekben ez ember inkább lassan tapogatózna, de neked ezzel ellentétben tempósan kell haladnod. Szóval egy halom félelmetes, ismeretlen dolog vesz körül. Természetes, ha parázol. Nyugi. Bízz az oktatódban, és ne a parártól parázz! Hidd el, hogy nem hagyja, hogy kinyiffanjatok, vagy bármiben kárt tegyél. Élvezd a vezetést! Vedd lezán, de figyelj oda! HA kicsit megnyugszol, meglátod, asokkal jobban fog menni, és még örömödet is leled majd benne. HA bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan!
Széles utat ! :-)
Elküldve: 2009. július 01. - 06:29:11
majd ha 104 lesz és akkor se leszel biztos magadban, akkor tényleg igazán aggódhatsz!!! Ezt nagyon komolyan mondom!!
A rutin is meglesz, csak kitartás. Persze azt a szárnyalást nem lehet leírni, amikor sikerült. Legalábbis nekem.
Elküldve: 2009. június 30. - 15:17:54
Én is új vagyok még a fórumon, eddig csak a hozzászólásokat olvasgattam. Én jelenleg rutinvizsgára készülök, de úgy érzem nagyon nem megy ez nekem. Élvezem a vezetést, aranyos az oktatóm, mégis vannak olyan feladatok, amik egyáltalán nem mennek.
kblk, igaz én is új vagyok itt, de talán tőlem is elfogadsz egy kis bíztatást. Ne aggódj, menni fog ez. Belejössz majd mint kiskutya az ugatásba:) De ne parázz. Az mégjobban elvonja a figyelmedet minden mástól, amire jobban kéne koncentrálni.
Régebbi fórumozók, javítsatok ki, ha nem így van!
Elküldve: 2009. június 30. - 14:28:11
Ma kezdtem el ilyen vezetős fórumok után kutatni, mert talán itt kapok 1 kis biztatást...:)
Ma megyek harmadszor a forgalomban, eddig minden megvan, elsőre sikerült a KRESZ, a rutin, az elsősegély, de egyszerűen gyomorgörcsöm van, ha eszembe jut, hogy ma már megint vezetni kell a forgalomban. Előre tudom, hogy izzadok, görcsölök, izgulok, de egyszerűen annyira bizonytalan vagyok, hogy az már egyszerűen leírhatatlan. Pedig szerettem vna a jogsit, és lelkes is voltam/vagyok, csak félek, és érzem, hogy ez nem normális! Vagy 4 forgalomban töltött óra után még ne vonjak le következtetéseket? Mert egyre csak azt érzem, hogy ez nem fog menni, és csak rosszabb lesz...!
Kérlek írjatok valami biztatót! Köszike!

Súgó