Startlap fórum:: valami nem stimmelt a vizsgával!!!!!!!!!!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 54 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

valami nem stimmelt a vizsgával!!!!!!!!!!!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. március 23. - 11:58:19

Kedves Gim!
Először is köszi!A vizsgáról annyit ,hogy nagyon izgultam,a parkolásom necces volt de, elfogadta a vibi,azt mondta ha lenne útszegély az közel lenne ,de nincs így jó,a másik amit rontottam a cél előtt az utolsó kereszteződésben 2 esben indultam persze lefulladt a járgány!!!Azt hittem végem kész ennyi volt .Továbbá igen van autóm és hálistennek kisvárosban élek úgyhogy gyér a forgalom,és szeretném minél többet használni az autómat a jövőben!
Üdv:Syca
0

Elküldve: 2009. március 22. - 09:53:02

Kedves syca!

NAGYON ÖRÜLÖK!!!!
Írd meg, hogyan zajlott, mit rontottál, miben voltál remek, mennyire izgultál.
Jó utat kívánok és sikeres célbaéréseket.
Előbb gyér forgalomban rövidebb utakra menj, hétvégén pl. Van autód? Mennyire fogsz vezetni a későbbiekben?
Várom a válaszodat.
gim
0

Elküldve: 2009. március 21. - 08:17:04

Gim !19.én vizsgáztam SIKERÜLT!
0

Elküldve: 2009. március 13. - 20:59:36

itt néz körül : link
0

Elküldve: 2009. február 20. - 00:21:34

INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK! Ingyen Poker

Szeretnel ingyen pokerezni valodi penzre itt a megoldas... Ingyen Poker

Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!

Ingyen Poker

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen

Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy Ingyen Poker

En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!

Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker Ingyen Poker

ENG:Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money Free Poker Money

RO:Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker Jocuri De Poker
0

Elküldve: 2009. február 19. - 08:35:37

Szia, syca!
Több önbizalom!!! Azért vezetsz túl óvatosan, mert még nincs elég önbizalmad. Persze, ne parázz, elindulni meg kanyarodni inkább lassabban akarj, mint "megmutatni, mit tudsz", de egyenes, üres úton bátran haladj a megngedett sebesség közelében - ezzel bizonyítod a rátermettségedet. És ha a forgalom ritmusa megkívánja, haladj annak megfelelően. Gyakolással megjön az önbizalmad, és bátran vághatsz neki a vizsgának. Vezess addig minél többet! És írd meg a tapasztalatokat!
Üdv:
gim
0

Elküldve: 2009. február 18. - 12:27:01

Sziasztok ha minden igaz márc elején megyek forgalmi vizsgára már előre félek a legnagyobb hibám hogy túl ovatos vagyok ez ellen mit tehetek?
0

Elküldve: 2009. február 02. - 16:43:21

Nem árt tisztázni, hogy mint emberrel semmi gondjuk egymással, de valahogy nincsenek egy hullámhosszon a közös munkához.
Nem csak haraggal lehet elválni. Nekem is volt olyan tanulóm, aki egyszerűen képtelen volt hallgatni rám. Elküldtem egy kollégához, aki világbajnok sofőrt faragott belőle. Nem lehet mindig mindenkinek mindenki szimpi. Azóta is ha szembe jön, vigyorogva kalimpál...
0

Elküldve: 2009. január 14. - 16:49:46

De míg ha az embernek az isiben nem szimpi 1 tanára, nem igen tehet semmit, ebben az esetben lehet kultúrált megoldást találni,ha nincs meg a szimpátia, nem?
Jobb közös megeggyezéssel oktatót váltani, mint egymás agyára menni, a végén meg felkiáltani,h jujj de jó h megszabadulok magától! :)
0

Elküldve: 2009. január 12. - 20:46:37

Szia Brigi!

Örülök, hogy hallottam rólad! :-)
És gyógyulj meg holnapra, hogy csak a vizsgára és a műszaki tanulására tudj koncentrálni!
Abszolút egyetértek Irukanjival! Az általánosításról nincs is rosszabb! Amiben van egy csomó rosszindulat! pfff...
Sajnos, a felsorolt negatív tulajdonságokkal bíró oktatók érték el azt, hogy minden oktatót egy kalap alá vegyenek, így az az általános vélemény, hogy az oktatók csak a pénzre mennek, a nőkkel kikezdenek, nem tartják meg az órákat, vagy lecsípnek az órák időtartamából! Szegény becsületes és jó oktatók meg harcolnak ezzek a tévhitekkel.. Sok sikert nekik!
Valóban van olyan, hogy két ember, jelen esetben oktató és tanuló nem szimpatikus egymásnak. Nyilván ez igen erősen rá is nyom(hat)ja a bélyeget a közös munkára. De nem szabad, hogy ez az eredmény rovására menjen! (én mint pedagógus is tapasztaltam, hogy bizony vannak olyan gyerekek, akik olyan tulajdonságokkal bírtak, hogy a falra másztam tőlük! De attól még meg kell próbálni együtt dolgozni! De ez nem csak a pedagóguson/jelen esetben oktatón múlik!)

Brigi! Én nagyon szorítok! Ügyes legyél! Várom a híreket a vizsga után!

Irukanji! Mi ez a Fehér Szalag? Hol lehet erről olvasni?
0

Elküldve: 2009. január 12. - 20:25:41

Brigi!
Kitartás és egy nagy kalappal!!
0

Elküldve: 2009. január 12. - 19:10:41

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat, tanácsokat ismét!
Képzeljétek, ma megelőzött az oktatóm, ő hívott délelőtt.
Holnap megyek még egy órára, csütörtökön pedig második nekifutás a rutinnak.
Mégegyszer köszi a küldött tansegédletet Irukanji!
Ami a barátomat illeti, nyilván nem ismer minden oktatót, ő abból vonta le a következtetését, hogy az ismeretségi körben jogosítvánnyal rendelkezők mind negatív tapasztalatról számoltak be az oktatójukat illetően. És itt nem feltétlen a szélsőségekre kell gondolni, hogy kifejezetten bunkó valaki vagy nyomulós, hanem egész egyszerűen az oktatót nem hatja meg annyira, hogy az ember vezetni tanul, neki nem olyan fontos, mint a tanulónak.
Nyilván nem jó általánosítani, de ha csak negatívumokat hallasz, akkor te is hajlamos vagy rá, nem? Mert én speciel ilyen vagyok.
Egyébként most azt gondolom az oktatóról, hogy nem biztos, hogy rosszindulatú vagy direktben tojik a fejemre, valószínűleg tényleg szétszakadhat és van kismillió tanítványa, örül, ha él.
Nekem nyilván számít, hogy megtanuljak vezetni, neki meg én vagyok az x-edik tanulója adott időszakban.
Nem csodálom tulajdonképp, ha belefásult 30 év oktatás után. Na, mindegy, majd meglátjuk!
0

Elküldve: 2009. január 12. - 16:18:51

Szia Brigi!

Jobbulást! Meg sok sikért a vizsgához (magyarán Lampartnyi kádddal! :) )
(fura 1 fajzat az oktatód.... )

Üzenem a barátodnak,h az én oktatóm nem a lehúzós,tapizós,bunkóparaszt stb... kategória képviselője. :)

Tulképp kifejezetten normális.. :)
0

Elküldve: 2009. január 12. - 15:27:45

Szia Brigi!

1. Jobbulást!

2. Sajnálom, hogy így jártál, sajnos van olyan, aki, khm... pályát tévesztett. Az ilyanek kiszórására alakította annak idején, a többi aljas, mocskos szemét, lehúzós, liliomtipró, drogos, pedofil, és még mit tudom én milyen oktató, a FEHÉR SZALAG-ot. Itt a cél a szakma becsületének visszaállítása.

3. Nem tudom pontosan, hogy mennyi oktató van, de oylan 10.000-re saccolom. A barátod mindegyiket ismeri!? Nem kis teljesítmény!
Annak idején a nagyapám óva intett az általánosítástól.
0

Elküldve: 2009. január 11. - 23:16:55

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!
Az eltűnésem oka a Karácsony előtti rohanás, majd a munka két ünnep között és két egymás utáni betegség volt. :-(
Köszi minden véleményt, amit azóta írtatok, mióta nem jelentkeztem.
Nos, röviden az eltelt időben velem annyi történt, hogy ugye az ominózus bukta utáni héten volt még egy órám az oktatóval, amit úgy kezdtem, hogy beszélnünk kell.
Higgadtan elmondtam neki, hogy becsapva érzem magam, mert nem tájékoztatott kellőképpen a műszaki fontosságáról és ami a nagyobb baj, hogy nem lettem ehhez mérten felkészítve.
Mire ő azt mondta, hogy nem gondolta, hogy ennél jobban kellett volna felkészítenie, hisz mindent tudtam előző nap és szépen el is mondtam neki utána.
Na, itt megállítottam, hogy ilyen nem történt, ő elsorolta én meg végighallgattam.
Erre az volt a válasz, hogy akkor itt és most elnézést kér, mert ő bizony úgy emlékezett. Ebből számára, azt mondta, az a tanulság, hogy túl sokat dolgozik, nagy a nyomás rajta, lassítania kell.
Mondta, hogy a vizsgabiztost ő sem érti, mert szerinte sem kellett volna meghúznia, de ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni.
Aztán végigvezettem az órát, óra végén rajtaütésszerűen elkezdte kikérdezni a műszakot, majd úgy váltunk el, hogy még a héten hív, hogy megmondja, pontosan melyik nap kell majd mennem vizsgázni és akkor még előtte belőhetünk egy órát, ha gondolom.
Azóta nem hívott...
Mostmár biztosan tudom, hogy nem őszinte az ember. Amit azért sajnálok nagyon, mert, mint régebben is írtam, a tudása megvan ahhoz, hogy jó oktató legyen, csak úgy látszik, az emberi oldal hiányzik, mert totál azt érzem, hogy magasból tojik rám. Ha csak velem bánik így, akkor nyilván nem vagyok neki szimpatikus, van ilyen. Bár akkor sem kéne feltétlen így viselkednie.
De ha minden tanulóval ilyen, akkor ott komoly emberi gondok vannak.
A héten nem tudtam beszélni, mert annyira be volt gyulladva a torkom, lázasan feküdtem egészen máig.
De holnap felhívom, hiszen 12-e lesz és elméletileg a héten vizsga.
A barátom szerint minden oktató ilyen. Ez tényleg így van? Ennyire nem foglalkoznak a tanulókkal szerintetek sem?
0

Elküldve: 2009. január 08. - 19:29:55

Hahó Brigi!!!

Merre vagy? Hogy állsz már a vezetéssel??? Van már konkrét időpont? Vagy ez a 13-a biztossá vált??
Eltűntél...
0

Elküldve: 2008. december 29. - 09:32:31

Sziasztok!

Kelles ünnepeket, és km-ben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
0

Elküldve: 2008. december 23. - 22:09:52

Én sem szeretnék kimaradni:-)
Áldott Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
0

Elküldve: 2008. december 23. - 21:45:12

És akkor én is beszállok: Mindenkinek kellemes és nem utolsó sorban stresszmentes ünepeket kívánok!!!
0

Elküldve: 2008. december 23. - 13:40:11

Sziasztok!!

Ezúton szeretenék én is minden kedves Fórumozónak Békés, Boldog Karácsonyt és a jövőre vizsgázóknak jogsiban gazdag, Boldog Új Évet kívánni. :)
0

Topik megosztása:

• 54 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.