Startlap fórum:: PÁV IV - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 14 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

PÁV IV

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. október 06. - 12:32:07

köszönöm szépen!nagyon sokat segitettél!:)
0

Elküldve: 2008. október 05. - 18:15:51

Szia énis megbuktam 5ször és nekem is elkellet menni pav-ra de hála istennek sikerült :) minéll elöbb adle a jelentekzési lapodat kb egy honap mire eljutsz vizsgálatra legalábbis nekem anyi volt kb 2 hét mire ki küldték az idöpontot és uttána még egyszer ennyit kellet várnom mire eljutottam a vizsgálatra. Amugy a vizsgálat nem vészes de ne vedd félvárol jol pihend ki magad elötte mert egy félnapos vizsgálat lessz.A vizsgálaton kell majd vezetned kb egy husz percet aztán majd egy pszhilogusal kell beszélned mindeféle kérdést fog feltenni és egy kis tesztet is csináltat majd aztután különbözö teszt feladatokat kell majd csinálnod pl: ilyen ábrákat kell majd térben összerakni meg különbözö számok villanak fel egy kijelzön egy pillantra és hogy menyit tudsz belöle megjegyezni aztán ha ezek megvannak akkor különbözö müszeres vizsgálat van reflex vizsgálat meg mozgás kordinácios de ezek se vészesek csak nagyon oda kell figyelni amugy tényleg nem nehéz de figyelj oda meg lehet csinálni akik ott dolgoznak nagyon rendesek mindenben fognak segiteni nem az a céljuk hogy megvágjanak csak legyél normális velük és ökis azok lesznek.
0

Elküldve: 2008. október 05. - 14:38:47

sziasztok!sajnos én is 5-re megbuktam.Arra lennék kiváncsi h mennyi idöre értesitenek ki és h milyen kérdések,feladatok lesznek?!kresz kérdések is lesznek?
elöre is köszönöm!
0

Elküldve: 2008. április 18. - 10:24:47

SZia Irukanji! Köszi a gyors választ és a biztatást.Majd jelentkezem ha sikerült.
0

Elküldve: 2008. április 18. - 09:55:10

SZia Végzet!

Egyáltalán nem vagyok a szabályozásban jártas. Az ágazatot látva nem kell nagy ész annak kikövetkeztetéséhez, hogy milyen állapotok vannak, és ki ne szeretne normális körülmények közt dolgozni?

Nem eszik olyan forrón a kásást! Hogy elvágjanak, minimum antiszociális tömeggyilkos hajlamaidnek is kell lenni. SZóval nyugi! Ja, tudom, marhára fogsz izgulni. Mindenki izgul, ők meg beleszámolják az eredménybe. Azért nem árt, ha kipihenten mész. Képességeket, és nem tárgyi tudást fognak vizsgálni. Vezetned is kell majd, de nem a Keletinél a péntek délutáni csúcsban, sárgán villogó lámpáknál!
HA mindezek ellenére elhasalsz, akkor sincs gond. Még mindig fellebbezhetsz.
Nagy kalappal!
0

Elküldve: 2008. április 17. - 17:08:25

Szia Irukanji! Látom te jártas vagy a Páv-os jogszabályokba.Egy hete adtam be a jelentkezési lapomat.Azt szeretném kérdezni légyszíves ha tudsz segíts!Ha véletlen nem sikerül amit nagyon nem szeretnék,akkor utána mi van?Két évig nem is próbálkozhatok?Előre is köszönöm.
0

Elküldve: 2008. április 17. - 09:39:34

Hát, srácok....
A PÁV-osok is emberek. Ha hozzám úgy jön oda valaki, hogy: " mi wazze, te vagy itt a bakter!" én sem töröm magam, hogy segítsek neki.
Amilyen az adjonisten. Vagy lehet, hogy épp front volt, amikor vizsgálaton voltatok. Szerencsére azért a többséggel rendesek, és segítőkészek. A körülményekről meg nem ők tehetnek. Szerintem ők is sokkal szvesebben dolgoznának egy high-tech csilli-villi laborban.
0

Elküldve: 2008. április 09. - 14:26:02

Sziasztok!Nekem is sikerült ma ötödszörre megbuknom.Ki tudja,ha elküldöm a jelentkezési lapot a PÁV-ra mennyi idő múlva hívnak be kb? Nagyon nehéz, bevisznek Pestre vezetni.
0

#49 Felhasználó nem aktív   moderátor@jogositvany 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2008. április 06. - 22:01:37

Igen! Tényleg így van! Vagy csak volt? Én is összerúgtam ott a port annak idején a "portással", mert már az is egy nagyképű marha volt, aztán megállapították rólam, hogy alkalmatlan vagyok még tán a gyalogos közlekedésre is...
Akkor már volt jogsim A, B, C, E, meg D kategóriára....
Akkor már 5-6 éve oktattam gyakorlatot teherautóval is, természetesen balesetek nélkül....
Akkor már vagy három éve vizsgabiztos is voltam, csak úgy másodállásban...
PÁV II re kellett menneie akkor minden gyakorlati oktatónak, azért mentem én is. Azóta is oktatok elméletet, gyakorlatot, azóta sem volt balesetem...
Ja, két hét múlva a felülvizsgálaton olyan csodálatos eredményeket értem el, hogy csak na!!
Micsoda fejlődés röpke két hét alatt..

Való igaz ott a sok agyas visszaél azzal amivel nem kellene - a hatalmával.
Nem lenne ellene ilyen ellenérzés, ha ott is rendesen csinálták volna az emberek a munkájukat, és nem néztek volna minden jelentkezőt eleve idiótának! Az egész ottani, akkori stábban egy értelmes normális inteligens arcot sem láttam! (persze az is lehet, hogy a látásommal is baj volt!)
0

Elküldve: 2008. március 15. - 12:40:05

Ja,fejre megy sokszor az egész,ha nem vagy szimpatikus,baszhatod aztán fellebezhetsz,stb.
Én nem a PÁV 4-ről írtam,hanem ami kell agyarországon az úgynevezett "hivatásos" sofőröknek..
de el tudom képzelni mi lehet ott(PÁV 4-en)
Amikor én voltam egy hihetetlenül lepusztult épületben vallattak,elavult,100000 éves gépek..borzalmas.
0

Elküldve: 2008. március 15. - 12:31:16

Sziasztok!
Ne izguljatok a PÁV-miatt,ez egy roskadozó intézmény,a szocializmus egyik gennyes maradványa .Szlovákiában is volt egy ilyen néven futó valami,de ott eltörölték ,itt meg megmaradt.
150 vén pszihopatát el kell tartani valahogy,így hát nem szüntették meg,habár nemrég meghalt az illető aki az egészet még erőltette szegény sofőrökre,(páv1,2,3),akkor úgy ís volt hogy eltörlik,sőt,már napirenden volt a kormánynál de elhalasztották.
Sehol nyugat európában nincs és nem is volt ilyen csak itt,ezen nincs mit csodálkozni.
Irukanji:"kicsit több tisztelet"---kinek és miért?
0

Elküldve: 2008. február 25. - 10:21:27

Szia Mzsanika!

Örülök, hogy sikerült. Jó utat!
0

Elküldve: 2008. február 25. - 10:20:54

Szia ERNO11!
Sajnálom, hog ynem sikerült. Mindenképpen fellebbezd meg.
A helyzet, hogy a PÁV-on nem a gyakorlat, a rutin, meg az évek számítanak, hasnem a képességek. A PÁV II már nem ugyanaz a kategória, mint, ha egyszerűen csak azért hercolsz, hogy képes vagy-e tömeggyilkosság nélkül autózni. Ha rossz napod volt, már előfordulhat, hogy póruljársz.
A kenőpénzre nincs szükség, de egy kicsit több tiszteletre igen.
0

Elküldve: 2008. február 22. - 13:39:48

Szia!

Nagy örömömre sikerült a vizsgám.
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat, jól esett, hogy irtál. Teljesen igazad volt a vb nagyon rendes, korekt és segitőkész volt.
0

Elküldve: 2008. február 19. - 19:49:23

hello!
2 hete voltam PAV 2-es vizsgán,és alkalmatlanra minősítettek,ez érdekes,mert évek óta vezetek!Annyi gumicsizmás tahóka,akikből ki sem néznék,hogy átmegy,mégis sikerül nekik!!!!!mit szartam el,vagy kenőpénz kell,vagy mi van?
VALAKI TUD VALAMI OKOSSÁGOT EZÜGYBEN??ÉRDEMES E MEGFELLEBBEZNI,VAGY MIT CSINÁLJAK?????
0

Elküldve: 2008. február 08. - 13:01:34

Nem. A PÁV-osokra.
0

Elküldve: 2008. február 08. - 12:52:08

Szia Irukanji!
A "vér profi társulat" a vb-kre vonatkozik? Mert ha igen akkor talán te vagy az egyetlen oktató aki elismeri őket ...persze jogosan.
0

Elküldve: 2008. február 08. - 09:56:57

Szia!

Szerintem már attól izgulsz, hogy izgulsz. Egyszerűen húzod magad, mégha akaratlanul is.
Nyugi! Egyrészt nem múlik rajta emberélet, másrészt meg nam adnak el rabszolgának. A PÁV miatt meg főleg ne izgulj, ha nem vagy pszichopata tömeggyilkos nem lesz baj. De ne szaladjunk ennyire előre.

5. vizsga:
Gondolom nem mondok azzal újdonságot, hogy 2 VB foga kocsiban ülni. Nyugi ált.a szigorúbbak is rendesek ilyenkor, és azt nézik, hogy miért tudnak átengedni, nem azt, hogy miért nem. Ha figyelsz a gyalogosokra, ( zebrán különösen), nézed a tükröket, észreveszed a jobbkezes utcát, és skikerül a sávodban maradnod, és nem véted el a kanyarodás ívét, nem lesz baj. A hiedelmekkel ellentétban, a motor lefullasztása nönmagában nem bukási ok. Szóval nyugi. Ne éhesen menj, és egyél előtte egy kis csokit.

PÁV:
HA beütne amit legkevésbé szeretnél, akkor sem kell megijedni. Nem a vezetni tudást, vagy a kresz ismeretét vizsgálják. A dolog a képességekre van kihegyezve. Térlátás, pszichológia, reflexek, ilyesmik. Ráadásul nem emberevők, hanem vér profi társulat, aki a teljesítményedből képes kiszűrni az izgalom okozta hibákat. Mindent egybevetve, kedvesek, rendesek.

Nagy kalappal! Várom afejlmeényeket.
0

Elküldve: 2008. február 07. - 19:20:43

Sziasztok! Már 4 sikertelen vizsgán vagyok túl,most jönn at 5-ik, de félek elmenni. Nagyon stresszes vagyok ezért is buktam meg. Aki tudd valami tanácsot adni az kérem irjon.
0

Elküldve: 2008. február 02. - 17:42:03

Én már elég régen voltam PÁV-on. Már alíg emlékszem rá. Mindenesetre először mindig elgyakoroltatják az adott feladatot és csak azután megy élesben. Ha az éles egyszer nem sikerül, a végén általában megismételheted. Legalábbis amikor én voltam még így volt. A lényeg hogy kipihenten menny oda.
0

Topik megosztása:

• 14 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.