Startlap fórum:: jogositvány - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 12 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

jogositvány

#1 Felhasználó nem aktív   Melany 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 35

Elküldve: 2012. január 27. - 09:52:53

sziasztok.

ha a kresz vizsgától féltek pécsett egyedül a nebuló autósiskolának van online kresz tesztje, ami azt jelenti, otthoról, vagy bárhol internet kapcsolatról tudsz gyakorolni. érdemes őket választani, ha jogosítványt szeretnél.

Jogosítvány Pécs autósiskola
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. április 28. - 00:22:47

Hali mindenkinek!
Engem érdekelne hogy hogy tudnék nagyon gyorsan A kategóriás jogosítványra szert tenni.
Motorom van mentem is vele közúton csak megfogtak:)
Most telik le a büntetés és engem érdekelne olyan megoldás is hogy papíron megkapom az óraszámot és csak vizsgázni megyek el!
De természetesen ennél gyorsabb megoldás is érdekel:)
Attila8805@hotmail.com
0

Elküldve: 2010. április 06. - 23:16:04

link
0

Elküldve: 2010. január 04. - 13:56:48

Annyi. :)

buék mindenkinek... :)
0

Elküldve: 2010. január 04. - 12:36:02

Nyugi, ha jól emlékszem 2 éved van a sikeres kresz vizsgától számítva. ( ha tévednék, javítsatok ki!)

Szóval van időd bőven.
0

Elküldve: 2010. január 04. - 10:32:24

Sziasztok!
Decemberbe teljesítettem sikeresen a kresz vizsgát C kategóriás jogsihoz. Úgy alakult, hogy nem tudok még vezetési órát venni ebbe a hónapba ( tudjátok gazdasági vállság ), azt szeretném megtudni valakitől, hogy meddig kell befejezzem a vezetést, vagy nincs semmi időkorlát?
Köszi
0

Elküldve: 2009. április 28. - 20:34:31

Ittas vezetők figyelem ! Jogosítványát legális úton visszakaphatja, a büntetést és a pótvizsgákat elkerülheti !
Ha még nem vonták be, de már megtörtént az esemény, abban az esetben is minnél hamarabb vegye fel
a kapcsolatot velünk ! Garantált segítség ! link
0

Elküldve: 2009. április 23. - 22:59:40

Nem kell várnod, ha sikerül a vizsgád, ott helyben megkapod az igazolást. Addig menj be a Petzvál-ba (ha Bp-en vizsgáztál) és kérd ki a vizsgaigazolásodat (ez az, amit a vizsga után kb. 4 nappal lehet). Aztán fogd az igazolást meg az eü. vizsgapapírt és menj be okmányirodába. Kell személyi is, meg 4000 Ft. Ha Bp-en vizsgáztál, legegyszerűbb, ha a Petzvál után a Fehérvári úti okmányirodába mész (ez kb. 50 m) mert itt csak ezt intézik, nem kell időpontot kérni. Aztán kb. 1 hét a jogsi. Azzal a papírral, amit az okmányirodában kapsz, nem szabad vezetni, úgyhogy addig pihi. El is mehetsz személyesen a jogsiért, a Visegrádi utcába. Ha vidéken vizsgáztál, az iskolavezető tud segíteni. Üdv.
0

Elküldve: 2009. április 23. - 18:59:20

Sziasztok!

Most lett meg a forgalmim,és jövö 7en menek eü-re,de az biztos hogy meglesz.Valaki el tudja mondani,hogy ezek után mit kell tenni? EÜ után is kell várni 3 munkanapot,hogy mehessek az NKH-hoz?Vagy akkor nem kell? ÉS milyen papirt kell magammal vinni?Vki azt mondta h a vizsgán amit huztam lapot is kell vinni :S De az már nincs meg,legalábbis a rutinos tuti nincs.Az is kell? Előre is köszi a segitséget: Kata
0

Elküldve: 2009. április 23. - 17:55:19

Ittas vezetők figyelem ! Jogosítványát legális úton visszakaphatja, a büntetést és a pótvizsgákat elkerülheti !
Ha még nem vonták be, de már megtörtént az esemény, abban az esetben is minnél hamarabb vegye fel
a kapcsolatot velünk ! Garantált segítség ! link
0

Elküldve: 2008. június 16. - 17:27:58

100 %-os hogy nem lehet!! Van ahol erre fel is hívják a figyelmet!!
0

Elküldve: 2008. június 13. - 08:57:30

Csáo!Tudja-e valaki hogy a okmány irodán amit adnak fényképes kérelem papiral lehet-e vezetni?
0

Elküldve: 2007. december 21. - 22:26:49

Azon gondolkodtam hogy ha némelyik kereszteződéshez állítanék egy kamerát, és a képet a TV közvetítené, vajon mennyit kaszálhatnék a reklámidőn....:)
0

Elküldve: 2007. december 21. - 14:08:27

Karácsonykor mindig idegbajos a városi közlekedés.
0

Elküldve: 2007. december 20. - 23:02:35

Hmmm...én látom rosszul vagy tényleg több a hülye az utakon így karácsony(i vásárlás) alkalmával? :(
0

Elküldve: 2007. október 09. - 22:25:58

Üdv!

Köszönöm a jótanácsokat, sajnos végül is nem került sor az útra (indulás előtti három napon tizenkétóráztam folyamatosan, így nem én vezettem le az utat - azt hiszem, ezzel mindenki jobban járt....) Na majd legközelebb....:D

Nem tud valaki valamit, hogy miért is ne vegyek négy évszakos gumit az autóra? :D Állítólag nem jó, émmeg nemtom :( Itt vagyok gumi nélkül :(
0

Elküldve: 2007. augusztus 15. - 19:44:09

SZia!
Amikor ismeretlen helyre megyek, bennem is ott a para, hogy elkeveredek, ami egy csomó plusz energiát emést fel.
JAvaslom valamiféle útvonaltervezővel tervezd meg, hoyg mewrre mész, vagy egyszerűen csak nézz át egy térképet.
Ha idegen helyen keresel utcát, vagy nyomtas egy térképet az adott környékről, vagy nézd meg az előtte lévő 2-3 utcát, így remek visszacsatolást kepsz, hoyg jó helyen jársz-e.
HA egy kicsit vastagabb vagy jó társ lehet egy navigátor, bár a jelzései ritmusát meg kell szokni. Vagy, ha már autózol, érdemes venni egy olyan térképet, amiben egy csomó város térképe is benne van. Természetesen itt is igaz, hoyg a kersett hely előtti néhéány telpülés, vagy utcát hasznos megnézni.
Ha az eltévedés ördögét sikerült legyőznöd, már megspóroltál egy csomó energiát.

A másik a testi fáradtság. Üdvös, ha nem egy átmulatott éjszaka után indulsz útnak. Ugyanúgy, mint amikor vezetni tanultál, itt is érvényes, hoyg amikor tehetd, pihenj. Amíg a zöldre vársz engedd le a kezed,vállad, nézelődj. Az országúton ugyanez a helyzet. Ha görcsösen azutat nézed, nagyon hamar elfáradsz, és az állandó készenlét miatt reflexeid is romlanak. ( erre az érzésre van egy vicces kis játék: valaki papír! nem fém pénzt tart a akinyitott hüvejk és mutatóujjad között. Elerngedi, el kell kapnod. Az elején sikerül is, de amikor néhányszor már elkatad, hosszabb ideig tartja, annyira figyelsz, hogy már nem tudod elkepni, amikor elengedi. Itt is hasonló a helkyzet.)
Ha fáradsz, nem szégyen megállni, pihenni, akár 20 km-reel a cél előtt sem. ( Én egyszer miatt majdnem megnéztem a Duna fenekét. Máig nem tudom, miért úsztam meg, de azóta meg vagyok győződve róla, hoyg az őrangyali intézmény működik.) Mellesleg állati klassz kis éttermekre lehet így bukkanni az utak szélén.

Nálam a fáradtság első jele, hoyg ásítozok, vagy érezhetően fárad a szemem ( sokkal nehezebben alkalmazkodik a világos és sötét váltásokhoz, vagy sokkal jobban zavar a mondjuk fák ágai között a szemembe villanó napfény. A második, amikor észreveszem, hogy nehezebben megy az iránytartás. Normális körülmények között erre oda sem figyel az ember. Ilyenkor szabályosan koncetrálnom kell már rá. Ésez az a pont, amikor már felelőtlenség továbbhajtani.
Remélem sikerült valamelyest hozzájárulnom, hogy az út kaland, és ne rémálom legyen.
Örülmnék, ha a köz okulására megosztanád majd velünk a tapasztalataid.

Jó utat!
0

Elküldve: 2007. augusztus 11. - 17:54:42

Ha szeretsz vezetni, akor 2-3 óra országút alatt nem fogsz elfáradni. Legalább is én országúton, autópályán, sohasem fáradok úgy el, mint egy ismeretlen városban, városrészen.
0

Elküldve: 2007. augusztus 11. - 17:47:19

Hát ez az, hogy egyáltalán nem ismerem a terepet....teljesen tökidegen város, mire odaérek, lefáradok a főúton.....
Amúgy sok kilométert megtettem már (kb. 13 ezret) a fél év alatt (mmint a fél évhez képest sokat), de még mindig úgy érzem - pontosabban tudom - hogy nem tudok vezetni, csak a régi bejáratott útvonalamon. A minap egy lámpa nem működött, én meg azt hittem ott nekem van elsőbbségem; kis híján behajtottam a Bécsi út felől érkező autók közé....szóval amint van valami váratlan vagy ismeretlen, még rosszabbul vezetek mint abszolút kezdőként.

Eltéevdéskor én is összevissza váltok sávot, de lehet mindenki, amikor már a belsőben megy egy ideje és rájön hogy jobbra kellene kanyarodnia...:D

Szóval nemtom mire készüljek; ráadásul annyi lesz az út, h. odamegyek, ott eltöltök egy-két órát majd hazajövök...
0

Elküldve: 2007. augusztus 11. - 12:26:18

Hú, egy pár dolog, mert bár csak 2 éve van jogsi, lenyomtam már több, mint 20.000 km-t.

Ami a legfontosabb, a hely minél jobb ismerete. Eddig akárhányszor balesetveszélyes helyzetbe kerültem, az abból adódótt, hogy annyira figyeltem, hogy hol kell lefordulni, hogy elvonta a figyelmem a szabályos sávváltástól, és bizony, nem egy meleghelyzet volt.

Érdekes egyébként, ez a helyismeret kérdése. 1 hónapja navigáció van a kocsimban. De azt is szokni kell. Néha olyan helyekre akar bevinni, hogy ihaj. Aztán nálam, akkor is jön a bénázás, hogy "a következő lehetőségnél
balra", aztán az bevinne, valami borzalmas utcának nem nevezhető sikátorba. Persze visszalépek a régi sávomba, és már meg is van az újabb bénázás.
0

Topik megosztása:

• 12 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó