jogositvány
Elküldve: 2007. augusztus 11. - 07:14:03
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek. Kb. két hét múlva mennem kell (életemben először) hosszabb útra az autóval. Elég sokat vezettem mióta megvan a jogsi, de minden nap ugyanazon az útvonalon ráadásul egyhuzamban másfél óránál többet soha, most meg kellene vagy hármat idegen terepen. Mire kell odafigyelni? Hogy érdemes elindulni? :(
Elküldve: 2007. augusztus 03. - 13:59:50
Tanítson az ilyennek jó modort!
Követelem!
Elküldve: 2007. augusztus 02. - 19:45:07
Elküldve: 2007. augusztus 02. - 18:26:20
Elküldve: 2007. augusztus 01. - 17:47:57
Le fog járni a jogsid? Nem akarsz órákat sorban állni az orvosnál az orvosi igazolásért?
Akkor keress meg telefonon vagy email-ben.
Gyorsan, egyszerüen , szabályosan kiállítom Neked NON-STOP!
Doki
Mail: portik@hotmail.com
Elküldve: 2007. július 17. - 20:36:16
Mintha a kérdésedre már olvastam volnaa választ,m de lusta vagyok megkeresni, hoyg tényleg így van-e.
A forgalmi vizsgán az oktató csak az úőtszakaszt jelöli ki, ahol parkolnod kell. Mivelnem látnok, előfordulhat, hoyg nincs parkolóhely. Iylenkor semmi gáz, mentek, tovább, kijelöl másikat.
Hoyg hova, és hogy an állsz be,a te dolgod eldönteni. A hely méretét is neked kell megbecsülnöd. Ha nem tudsz dönteni, hoyg melyik hely lenne a megfelelő, akkor szerintem nem vgay érett a vizsgára. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz bizonytalan, hiszen sokozott stressz helyzetben vagy, ráadásul kezdő, de a túl sok tökölés nem nyerő.
Ha a háramenetben nem gyakoroltátok a parkolást a, kkor bizonyára olcsó húsól híg levest kanalazol, ha pedig a "(mert állandóan piszkálja a kezelőszerveket ahelyett, hogy mondaná mit csináljak" megy akkor olyan éppen most húzlak le szagú a dolog.
Szerintem nem az oktatóval, hanem az iskolavezetővel beszélj! Ez bizoyn a te költséged, hiszen neked van bajod.
Kedvezmény. Na igen, ez rázós pont. Ha aláírtad a tanulmányi szerződést annélkül, hoyg az apróbetűs részt elolvastad volna, akkor bizony megszívtad, ráadásul a saját trehányságod miatt.
Az áthelyező kiadását nem tagadhatják meg.
Elküldve: 2007. július 07. - 13:03:53
Kérdésem a következő. Kötelező -e a forgalmi vizsgán a farral történő beállás? Azért kérdezem mert már volt egy elszúrt vizsgám (más miatt) és az oktatóval még mindig nem gyakoroltuk (holott a KRESZ -en volt róla szó, hogy ez a nehezebb és bármelyiket kérhetik), és amúgy is elég lessan haladunk (mert állandóan piszkálja a kezelőszerveket ahelyett, hogy mondaná mit csináljak). Szerintetek amiatt megvághatnak forgalomból, mert túl sokat válogatok a parkolóhelyek közt azért, hogy találjak egy olyat, ahol elég nagy hely van az előremenetben való beparkoláshoz? Félreértés ne essék nem én akarom elsinkófálni a hátramenetben történő beállást, csak hát ha egyszer azt nem gyakoroltuk akkor honnan tudjam?
Amúgy kiabálni nem szokott de az, hogy még mindig nem gyakoroltuk a hátramenetben történő beállást egy kicsit gyanús már nekem. Gondolkodok váltáson is, csak az iskolában mondták, hogy az első lépés az, hogy felhívom az oktatót (saját telefonköltségemen!) és közlöm vele, hogy máshol folytatnám. Továbbá, a kedvezmény miatt is vita lesz, de ilyen per még nem volt ha jól tudom és van egy rendelet, hogy kötelesekm kiadni az áthelyezőt.
Abbahagyni meg nem akarom, ha már egyszer elkezdtem.
Elküldve: 2007. július 03. - 18:47:19
az az igazság, hogy összesporoltam egy kocsira, meg is ettem, de ugye most kell elintézni mindent. biztositást már kötöttem, eredetiségvizsgálatot akkor talán majd holnap sikerül elintéznem.
kösz mégegyszer
jeki5
Elküldve: 2007. július 03. - 11:46:30
Nekem kb. egy óra rémlik, de én vidéken voltam, meg közben alkatrészt venni elmentünk mert olyankor elzavarnak még a környékről is :D (Na jó, a környékről nem, de nem lehetsz bent, az a lényeg). Ha nincsenek előtted és szerencséd van, akkor fél óra - egy óra. Ha jól emékszem!
Elküldve: 2007. július 03. - 09:56:22
picit OFF kérdésem lesz, de ugye nem régi a jogsim, igy felmerül egy csomo kérdés.
nem tud valaki kispesten eredetiségvizsgálót? a másik, hogy nem tudjátok, mennyi időt vesz el egy ilyen vizsgálat?
köszi, és bocs mégegyszer az OFF miatt :-)
jeki5
Elküldve: 2007. július 02. - 19:48:34
Mi régóta így fizetjük a kötelezőt, és úgy tudod igazolni, hogy a biztosító minden hónapban (vagy ahogy szerződésed van velük) küld egy számlát, aminek az egyik sarkán egy feladóvevény méretű rész van perforálva. Azt kell kitépni, és magadnál tartani, ezzel igazolod azt, hogy befizetted, és átutalással történt meg a dolog.
A UNION havonta küldi, amikor meg régen az OTP Garanciánál voltunk, akkor az első ilyen fecni egy hónapig volt érvényes, a második már három hónapra szólt, a harmadik meg már fél évre. A díjat meg havonta vonták le.
Elküldve: 2007. július 02. - 18:43:03
Elküldve: 2007. június 11. - 10:37:27
ha dunakeszin laksz, akkor neked vác lenne célszerű. mert pesten a rutinpálya meg a vizsga is dél pesten a hofher utcában van, ami elég messze van dunakeszihez. szóval szerintem keszin vagy vácon kellene iskolát keresned. ott vannak ilyenek (pl. kalmár, vagy dakar).
Persze tudom, hogy vácon "érdekesen" működnek a dolgok. nem biztos hogy ott minden órát levezetik...
Elküldve: 2007. június 11. - 07:35:30
Az lenne a kérdésem, hogy „Dunakeszi” közelében tud valaki olyan autósiskolát ahol van B és C jogosítványra van oktatás és lehet részlet fizetést is kérni? Mert én találtam egyet ezt a bizonyos „CS” betűset (itt van részlet fizetés is), de azzal látom sokan szívnak és nincs jó vélemény. De más autósiskolát nem találtam interneten ami ilyen lenne ilyen feltételekkel. Nem mondom, hogy hülye lennék hozzá de semmi kedvem „lefizetnem” embereket meg rutinpálya nélkül gyakorolnom stb. Nem baj ha messzebb van de azért ne olyan megközelíthetetlen helyen. Budapesttől 10Km-re lakom egyszóval Pest nem lenne gáz. Mert ha tényleg nincs más így, akkor kénytelen leszek oda beiratkozni... Nem zavar, hogy drágább de mindenképpen minőségre mennék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Elküldve: 2007. június 03. - 22:37:16
A segítségeteket szeretném kérni! Most nyáron szeretném elkezdeni a jogosítvány megszerzését, de fogalmam sincs, hogy melyik autósiskolába menjek.
Sok jót és rosszat is hallottam bizonyos iskolákról, de fogalmam sincs hogy kinek/minek higyjek.
Aki tudna nekem ebben segíteni, kérem hogy írjon az email-címemre: dnonaa@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítésget! Noémi
Elküldve: 2007. május 10. - 17:54:19
Elküldve: 2007. május 10. - 08:23:43
Többek közt azért van az elrmlott jm. vontatása 40 km/h-ban maximálva, hogy ne nagyon adódjanak "meglepik".
Ugyanakkor szerintem sem egészséges dolog vontatmányba kezdőt ültetni.
Elküldve: 2007. május 10. - 08:20:37
Elromlott járművet igen! Tehát, kezdő vezető vontathat,és vontathatják.
Elküldve: 2007. május 09. - 14:25:21

Súgó