Startlap fórum:: Külföldön szerzett jogosítvány - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Külföldön szerzett jogosítvány

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. május 10. - 17:29:26

Tirecske! - Szia!
Minden további nélkül,csak legyen itt,bejelentett lakcímed (mert Európában így alapszik sokminden,reméljük már a kommcsiknál is,ill. a 30-40évvel visszamaradott kommcsi felfogások-szemléletek után is).
0

Elküldve: 2006. március 21. - 11:23:46

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hoy román állampolgár vagyok(erdélyi)17 éves,itt tanulok magyarországon és szeretnék autóra vizsgázni!
Tartozkodásom,vagy állampolgáraság nincs csak tanulmányi vízum!
Levizsgázhatok?vagy meg kell várnom mig betöltöm a 18-at mert otthon csak 18 évtöl lehet vezetni?!
Aki tud ilyen téren valami légyszi írjon,Kössz!
0

Elküldve: 2006. március 14. - 08:17:08

Kedves Zsuzsi!
Olvasd amiket fentebb hozzászóltam (nehiddj olyanoknak akik az élet útját rendesen meg nem jártál),és az okmánynak nevezett helységek emberei sem dönhetnek vezetői tudás bizonylatod felől akármit.
- A szakoktatónak nevezett is azt válaszolta amiért (megszólítottam),a buszlámpás sávban állt; "Mert mi nem vagyunk busz"!
0

Elküldve: 2006. március 11. - 01:19:31

Ismét én,Zsuzsi!
Nem is ismerik azt sem,hogy a "Rückwärts hat die Vorfahrt" - "Rückwärts-é az elsőbbség",a Yardjai sem,de még a Bíri is csak úgy adott igazat,hogy felhívtam figyelmét a kresz 5.1 szakaszára.
- Itt ezek vissza vannak mintegy 30-40évvel maradva!
Hibáztatni és ugyancsak bírságolni akartak (Miskolcon),amint tolattam és észrevétlenül igénybevett sávomra hajtottak.
Hehe!!! Éu jogokat sem ismerne! Pld. 0,5 alatt fogyaszthasz emberi lénynek kitalált alkoholos italokat nyugodtan (sőt Pro7 szerint ajánlott is az emberi szervezetnek a mindennapi kis mennyiség,mint 3-4dl bor,nőknek csak feleannyi). - Legyen 0,5 liter.
0

Elküldve: 2006. március 11. - 01:10:32

Szia,Kedves Zsuzsi!
Éppen olvastam soraidat.
- Tudod mit azokra (de kérlek ne haragudj rám); Nem fedi a valóságot amiket írsz,és ne pártold a Kommunistából szakadt Magyi népnyúzóit - Húzzál velük farszíjjat,mert itt legtöbben buták a kreszhez is (a Buszlámpa világításában is állnak,+felesleges Stop táblák - jobbról előzgetnek lakotton kívül,stb)!
A tanuló mellett utazó oktató is állt a Buszlámpánál büntetlenül,megis szólítottam (holott az kényszerítés-Nötigung). Itt csak ennyit a Magyi biztonságról is (de még a Yardnak nevezett emberei is hátsóködlámpázgatnak indoktalanul és büntetlenül,tehát 50méteres látón kívül is,hogy van neki olyan fénye)! Buták!!!
0

Elküldve: 2006. március 09. - 12:16:28

Szisztok!
Tőllem is nemhogycsak elvonták az írígy-a még legtöbb Kommcsi szemlélettel rendelkezők egyesi a Deutsche vezetői tudás bizonylatomat,megis fosztottak tőlle (holnál fogva először itt kell kimeríteni a feljelentéses ügyeimet ellenük),aztán külföldön,tovább.
Hátulról járművünkbe ütköztek,és még a Yard-jainak állt feljebb.
- Mutatott nekik a Kommcsi szondájuk Zöldet (mely szerintem szabadat jelent még),ugyanis 0,5 alatt (Digital szerint 0,2 volt),szabad. A véreredmény abszolút nem jelzett,és ...?
0

Elküldve: 2006. március 09. - 12:03:19

Szia,Bandolin!
Nem vehet el külföldi vezetői tudás bizonylatott senki fia,és sehol.
- Az amiben te is szenvedsz,"Tulajdontól való megfosztás",és mégegyszer,a külföldi Dokumenthez senkinek semmi köze (csak megtekintheti és akceptálnia kell).
Be kell őket perelni az Europäischen Gerichtshof-nál,és kész!
0

Elküldve: 2005. szeptember 17. - 13:41:24

Sziasztok!

A barátom román állampolgár. Itt dolgozik Magyarországon. Szeretné letenni a jogosítványt. Ehhez haza kell mennie, vagy megteheti itthon is? (Bejelentve dolgozik, nem tudom, hogy ez számít-e...)

Előre is köszönöm a segítséget!
A válaszokat a calypsoo@citromail.hu -ra várom!

Éva
0

Elküldve: 2005. május 02. - 15:38:44

Tisztelt Tanár Úr!

Hozzászólása felbátorított, hogy érdeklődjek Önnél hasonló, bár kevésbé drámai problémámmal.
Barátomnak német(EU-s) jogosítványa volt(volt rajta pár pont is), de annak jópár papírral együtt lábakélt.
Jelenleg Magyarországon él. Most újra volán mögé ülne. Lehet Magyarosrzágon magyar jogsija? Vagy vissza kell menni Németországba? Vagy meg kell csinálni itt előről az autósiskolát magyarul?

Barátom szívesen csináltatna magának magyar jógsit és nagyon hálás lenne a segítségért. és minden megoldás érdekli.

Köszönettel,
westel
0

Elküldve: 2005. április 19. - 05:32:25

Megoldjuk!
tanar.ur@mailbox.hu
0

Elküldve: 2005. április 18. - 13:45:17

Sziasztok,
Németországban ittas vezetésért elvették a jogsimat (magyar vagyok, de itt élek már 25 év óta). Ha letellik a másfél év tíltásom, otthon akarom letenni a jogsit. Megvan még a régi magyar jogsim is, de az lejárt már 83-ban. Ennyi idö után meg lehet- e azt még hosszabítani vagy tényleg teljesen "elölröl" kell kezdenem, mintha most tenném le elöször? Ismer valaki olyan iskolát, ahol az ilyesmire "szakosodtak"?
Köszönet elöre is!
Bandolin
0

Elküldve: 2005. április 14. - 11:09:20

Sziasztok... Az USA-ban elek, es most szeretnem letenni a jogsit...
Elmultam mar 18... Mik a kovetelmenyek ahhoz hogy egyedul vezethessek autot ?
Ha valaki tudja Please valaszoljon...
0

Elküldve: 2005. április 09. - 03:43:16

Sziasztok!
Valaki tud nekekem abban segiteni,hogy a kanadai jogositvanyt lehet-e otthon honositani?
Bar en azt hallottam, hogy igen lehet honositani X,Y osszegert,de viszont akkor igy a kanadi jogsit elveszik,de nem kell ujraviszgazni otthon!?
Ha valaki tud nekem segiteni akkor erre a cimre irjon Nekem:anicsacsa@freemail.hu...elore is koszonom!!!
0

Elküldve: 2005. január 18. - 21:26:18

Köszi!!Én is nagy hüjeségnek tartottam volna csak 1 haverom mondta!!!!!
0

Elküldve: 2005. január 17. - 20:50:17

Kezdő vezetői engedéllyel motoron nem vihetsz senkit. Így pontos! Amit birna ír az is helyes!
0

Elküldve: 2005. január 17. - 20:48:41

B-s jogsival? Nem igaz. 18 éves kor alatt külföldön nem vezethetsz, és utánfutót nem vontathatsz. Ha jól tudom. De az biztos nem igaz, hogy nem szállíthatsz személyt.
0

Elküldve: 2005. január 17. - 17:08:47

Sziasztok!!

Az lenne a kérdésem hogy 18 éves kor alatt kezdö jogsival tényleg nem vihetek magammal senkit??????
0

Elküldve: 2005. január 09. - 19:12:42

Sziasztok!

Lenne egy nagy kerdesem. Jelenleg teszem le a jogsimat angliaban. Nos: -Hasznalhatom e otthon a jogsit? (Allitolag minden EU-s orszagban hasznalhatom)

- Kell e honositanom, vagy az EU miatt nem? (ha igen, hogyan, hol tudom megoldani, penzben mennyit jelent ez kb?)

Ha valaki tudna segiteni, akkor irjon kerem szepen a wishmaster@citromail.hu cimre!

Nagyon koszonom elore is!
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó