Szakoktatóknak (másnak belépni tilos! :-)
Elküldve: 2011. május 30. - 21:28:52
Gratulálok. Hőzöngök, de nem tudom minek.
Esetleg ha a moderátor néha bekukkantana....
Elküldve: 2010. szeptember 06. - 19:02:45
Még az eü vizsgát letettem, de a forgra már nem futotta. :(
Úh most vissza kell majd somfordálnom,h még1x kresz vizsga... :(
Az állás rendeződött, úh már nincs hátráltató tényező... :)
(de az alga biodízel izémizé project befuccsolni látszik.)
Elküldve: 2010. augusztus 31. - 18:19:24
Jól emlékszem, hoyg valamiféle kellemetlen kerékpáros esemény miatt maradt abba a jogsiért folytatott hartc?
Elküldve: 2010. augusztus 31. - 13:39:18
helyzet rendeződni látszik, felcsillant a remény a folytatásra... :)
Elküldve: 2010. március 10. - 21:51:09
Nem kell befizetni, vásárolni SEMMIT! Egy pici IDŐT kér csak a program:
Karácsonyra ajándékozd meg magad egy Laptoppal, LCD TV-vel.
Ez csak kettő a sokféle műszaki cikk és szolgáltatás közül, amit napi 15 perc munkával ajándékként választhatsz magadnak!
Mit a MUNKA:
Minden nap kapsz egy levelet, amiben max 5 link van, a linkekre kattintva Magyar reklámokat kell nézni, ha letelt a megadott idő, bezárod AZ ablakot és kész.
Mennyi IDŐ:
Napi 15 percedbe kerül. Minden megtekintésért pontok járnak.
Hogyan lehet GYORSABBAN haladni:
Mindenki jogosult maga alá regisztrálni további tagokat AZ emailben kapott referencia linken keresztül. Csak küldd tovább a barátaidnak.
A barátaid pontjai után te is kapsz pontot, hogy minél hamarabb tiéd lehessen a kiszemelt ajándék.
Mit kell TENNEM:
Most AZ elő regisztráció zajlik! Légy AZ elsők között!
A számítások szerint, AZ első egy-másfél hónapban 5-10.000 regisztráció lesz, aztán még 3 hónapon belül további 15-40.000 regisztráció lesz.
- Regisztrálj minél gyorsabban, hogy alád regisztráljanak! 3 napja indult a regisztráció!
- Nem jár semmilyen kötelezettséggel! Regelj be, és küldd tovább a referencia linkedet a barátaidnak.
- ITT REGISZTRÁLJ MOST: link fél perc a regisztráció! )
( ha nem működik a link, másold be a böngésződbe )
Aztán próbáld ki Április 15-től a programot. Ha nem tetszik akkor 15 percedbe került,
De ha tetszik…?
Nem baj, ha most nem érdekel, regelj be.
A program fogadtatása meglepően kedvező, magas a regisztrálók aránya. Ha téged nem érdekel, küldd tovább!
Meg fogsz lepődni hány embert fog érdekelni!
Üdv.
Waddiszno
Elküldve: 2010. március 10. - 21:04:59
Buszsofőr vagyok, és ma történt ez járat közben. 4 sávos út, lassítok és indexelek a megállónál, volt 1 ember. Nem fékeztem állóra, intett hogy nem száll fel, és indultam volna tovább(az indexet nem raktam ki balra, és nem is vette vissza azonnal). És abban a pillanatban, hogy elindultam, bevág elém egy autó a belső sávból, merthogy ő ott meg akart állni, kirakott 2 embert. Hatalmasat kellett fékeznem, és így is koccantunk, bár nem vészesen, inkább csak horzsolás lett. Neki hátul a jobb oldalát találtam el, tehát nem az autó farát, hanem a sárvédőt. Sajnos én ott hirtelen elvállaltam a felelősséget, de utólag gondolkodva, talán nem kellett volna. Ui. azzal, hogy én indexelek, a megállás szándékát jelzem, nem pedig a tényét!(így van?). Tehát neki meg kellett volna győződnie arról, hogy megállok(mert kb az van hogy ő "azt hitte" megállok ott..), és ha vissza is veszem az indexet, azt sem látta volna, mert akkor már mellettem volt, nem mögöttem.
Tehát a kérdésem: ki a hibás? :)
Elküldve: 2010. február 26. - 12:41:23
Ez így van. És sajnos olyan dolgok előfordulhatnak, mint kata37 leírta. Nem nagyon teregetném a szennyest, de aki oktat, az elég jól olvas a sorok között.
Elküldve: 2010. február 12. - 18:42:59
Tanulóként írok ide,szerintem mindenki számára tanulságos lesz a következő történet:
Sajnos van olyan oktató(k) akik forgalmi vizsga előtti pillanatban még majdnem hogy jobban megijed a vizsgabiztostól mit a tanuló.
Az Én oktatómat ma délelőtt kiverte a víz amikor meglátta hogy ki lesz a vizsgabiztos,mondta hogy a megye legszigorúbb vb.-a....erre én is ideges lettem,nem is kicsit.
Pedig utólag kiderült hogy emberből van a vb.is és nem olyan "harapós" minta ahogy az oktatóm elő adta.
A vizsga végén(amikor már félre állított)elég jól elbeszélgettem a vb.-al,mondta hogy még 10 percet vezettem volna nagy hiba nélkül akkor sikeres lett volna a vizsga.
Utólag persze mondta az oktató hogy azért igazságos isa vb.,ezt mondhatta volna vizsga kezdés előtt is.
Hibámból sikertelen lett a forgalmi vizsga,jogosan állított félre a vb.Idegességemben(kicsit remegett a lábam)2x lefullasztottam a kocsit amit az előző hetekben soha nem tettem,(megjegyzem 1,1-es benzines)és volt pár olyan kis hibám amit szintén nem szoktam csinálni....
Ideges voltam,ezért kapkodtam,30 perc vezetés után későn vettem észre a jobbról érkező autót a védett úton,egy másik útról úgy kanyarodott ki és elég gyorsan is jött,fékeztem(nem satu fék volt,ép hogy elindultam)de velem egy időben az oktató is.
Tanulságos volt számomra a mai vizsga,legközelebb kevésbé leszek ideges(már tudom hogy mi vár rám)
különben alapjában nyugodt és türelmes ember vagyok.
Az oktató mellett soha nem voltam ideges,akkor se ha egy másik tanuló ült mögöttem vagy 20éve vezető család tagom...
Különben mérges vagyok magamra hogy ilyet hibáztam,mert tudom(mások is mondták)hogy elég jól megy(tanulóként)a vezetés,de majd legközelebb sikeres vizsgát teszek.:-)
Ja különben összesen 60 órát vezettem eddig(hivatalosan 40-et)nem 20éves vagyok,nagy igazság hogy mindnél idősebb valaki annál nehezebb megtanulni vezetni.
Elküldve: 2010. február 09. - 10:55:28
Nem tudom mennyire nagypolitika, de szerintem arra figyelenk a legkevésbé, akiből élnek. A NKH az autóssikolákra, az autósiskolák az oktatóikra és az oktatók a tanulóikra. Igy, ebben a sorrendben.
Az oktatás színvonalát nagy mértékben meghatározza a benne dolgozók megelégedettsége: Te elégedett vagy?
Én sem.
A hang meg sajnos felfelé sem terjed: se a kresz-módosításokkal kapcsolatban, se az oktatásra vonatkozó szabályozás módosításával kapcsolatban nem hallanak meg minket. Úgy látom, a jóérzésű kollégák dolgoznak, fogukat összeszorítva, a többiekről meg nem szeretnék szót ejteni.
Elküldve: 2010. január 24. - 08:59:41
Elküldve: 2010. január 22. - 22:40:07
Elküldve: 2010. január 22. - 08:17:01
Sikerült szétcseszni az egész rendszert. Sajnos egyszemélyes vállalkozások lettek az oktatók. Itt nem arra gondolok, hogy egyéni vállaklozók, hanem arra hogy aki normális óradíjat akar, kénytelen magának saját ügyfélkört kialakítani. Tisztára prostik vagyunk.
ODA A SZAKMA BECSÜLETE, ÉS EHHEZ KÉTSÉG NEM FÉR. Ha nagyon optimista vagyok, akkor is azt kell mondanom, hogy mire ezt nem helyreállítjuk, de legalább elkezdjük valamelyest jobb helyzetbe tornázni az emberek lelkében, minimum vért kell pisálunk ( elnézést a durva kifejezésért).
Gyanítom, ma valami olyan van az emberek fejében, hogy tök mindegy mennyit kér egy iskola, úgy is lehúzza tanulót, hát akkor már a legolcsóbbat választják, legyen meg a jogsi, aztán a gyerek majd megtanul vezetni saját magától, vagy az apukájától. És ezzel a kör bezárult.
Tényleg nem tudom, hogy mi lesz velünk, és mi lesz a közlekedéssel...gondolom néhány babakocs, pár nagymama, 1-2 iskolás kissrác odalesz, mire valkinek valakije ( ne adj'Isten) megsérül, és felébred.
Pfff, kidühöngtem magam...
Elküldve: 2010. január 19. - 19:36:31
Csakahát ez a szakma sem képes kiszürni a nem idevaló, megélhetési "szak""embereket" (nem véletlen a külön"")
Bár lassan el(vissza?)jutnák oda, hogy nem az olcsót kereseik, hanem Sanyibácsi-Bélabács-Katinéni stb. oktatókat, S ha már Téged keresnek személyesen, akkor tán kérhetsz annyit is, amennyiért megéri....
Elküldve: 2010. január 17. - 19:46:04
Elküldve: 2010. január 17. - 17:54:50
Csak azt nem értem, hogy ha ilyen iskolánál tanult a csemetéd, ezt miért csak utólag vetted észre! Ha ez a gyermek "rendes" iskolába jár (nem autósba, mondjuk gimibe), nem nézed meg, hova iratod (vagy engeded beiratkozni)?
Én azt szoktam mondani a jelentkezőknek, akik drágállják az áraimat, hogy lehet találni olcsóbbat is, szabad a piac. De aki ma 1300-1500 Ft-os óradijért autóba ül, ne csodálkozzon, hogy nem kap semmit. Ennyiért állni is olcsó.
Elküldve: 2010. január 10. - 12:44:10

Súgó