Startlap fórum:: Szakoktatóknak (másnak belépni tilos! :-) - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 20 Oldal +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szakoktatóknak (másnak belépni tilos! :-)

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. március 03. - 10:44:50

Ha odafigyelsz, menni fog. Sok sikert! Kíváncsian várom az eredményt.
0

Elküldve: 2005. március 01. - 17:21:25

KÖszön a választ.
Úgy tűnik sikerült végre megtanulnom tegnapi órámon mégnemtudtam leparkolni pedig három különböző helyre kellet volna, de ma három megint külömböző helyre elsőre sikerült.
Talán ez miat most már nem lesz bukta.??
0

Elküldve: 2005. március 01. - 14:02:06

Sajnos az bizony bukta. Több okból is.
1. Nem tudtad végrehajtani a feladatot.
2. A kresz szerint, indokolatlanul nem szabad akadályozni másokat. A 3-4 próbálkozás pedig, (az időigényét tekintve) bizony indokolatlan akadályozásnak számít.
Arról meg nem is beszélve, hogy elég érdekes bárhova elautózni úgy, hogy nem tudsz majd megállni.
0

Elküldve: 2005. február 28. - 18:04:42

Lenne egy nagy-nagy kérdésem az oktató úrakhoz/hölgyekhez.
Kérdés ha a forgalmi vízsgán párhuzamosan nem tudok 3-4 kísérletre sem le parkolani, akkor az már bukta?
0

Elküldve: 2005. február 27. - 19:25:49

A Baross utcában a Felügyelet boltjában meg lehet venni és csak 4-5 ezerbe kerül
0

Elküldve: 2005. február 22. - 23:20:28

KÖSZÖNÖM.

MEGJELENT! Neki megvan, csak időkorlátosan!
35.000.- BE KERÜL A PROGI, ÉS NAGYON JÓ!
pONT OLYAN, AMILYENEN VIZSGÁZNAK A TANULÓK!
Én viszont naívan reménykedtem, hogy ha már annyi mindent, ezt is le lehet valahonnan tölteni!

Azért köszönöm!

:)
0

Elküldve: 2005. február 22. - 13:41:56

Javaslom az oktatód próbálkozzon az illetékes képzésfelügyeleten. Ha megjelent egyáltalán, a számítógépes vizsgáztatáshoz alkalmas formában.
0

Elküldve: 2005. február 22. - 01:00:38

Elnézést a zavarásért.

Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni a
"B" kategóriás TESZT kérdések gyűjteménye 2004

programot? vagy akármilyen kresz gyüjteményt?
Az oktatómnak kellene.
tom77@vnet.hu
0

Elküldve: 2005. február 19. - 21:20:40

Nem tom miért ment el kettöször...:)
0

Elküldve: 2005. február 19. - 21:19:30

Kedves Mycream!

Én a Bkv-n keresztül csináltam a Pávot kb 4 éve és nagyon kökorszaki volt az egész....Voltak érdekes és nehezebb dolgok de én akkor sz...am be majdnem a röhögéstöl amikor az utolso feledatként egy NÁRCISZ tipusu tv-n egy TRABANT kormányon keresztül kelett akadályokat kerülgetni egy COMODORE 64 szerü programon....:))) hát ennyi,de mondom ez akkor és ott volt de lehet hogy máshol egészen más..Azt mondják hogy ami a Corvin mozi mögött van PÁv vizsga bázis az kemény.
0

Elküldve: 2005. február 19. - 21:19:20

Kedves Mycream!

Én a Bkv-n keresztül csináltam a Pávot kb 4 éve és nagyon kökorszaki volt az egész....Voltak érdekes és nehezebb dolgok de én akkor sz...am be majdnem a röhögéstöl amikor az utolso feledatként egy NÁRCISZ tipusu tv-n egy TRABANT kormányon keresztül kelett akadályokat kerülgetni egy COMODORE 64 szerü programon....:))) hát ennyi,de mondom ez akkor és ott volt de lehet hogy máshol egészen más..Azt mondják hogy ami a Corvin mozi mögött van PÁv vizsga bázis az kemény.
0

Elküldve: 2005. február 19. - 21:13:54

hello Kedves Mester úrak! :)

Kérem ha tud vki segitsen rajtam,most vizsgázok C+E kategoriákbol és van vagy 29 kérdés a tachográffal ilettve a vezetési idövel kapcsolatban és,bár tachográfos autoval járok most is, bevallom fogalmam sincs ezekröl. Tehát ha vkinek van esetleg word vagy bármely formátumban erröl vmi kérem jutassa el nekem./vezetési idö,pihenöidö,heti vezetési idö ilyesmi.../

És még egy kérdésem volna: vki meg tudná erösiteni nekem azt az infot hogy azon a cd-n amihez legálisan hozzá lehet jutni az autos iskolában azon az összes kérdés rajta van ami jöhet??? Én ezt a cd-t odavissza kenem és nem szeretném ha meglepetés érne...:)
0

Elküldve: 2005. február 19. - 07:57:17

Szia! Tulajdonképpen minden PÁV hasonló, csak a szint nehezedik. Vizsgálatok sorát kell kb. 5 órán keresztül végigcsinálnod. Pár dolgot írok csak, mert ha bővebben kifejteném, akkor legalább 1/2 órán keresztül olvasnádés én órákon keresztül írhatnám.
Reflex: láb-kéz-szem-hallás összehangolása. Ezekből nagyon sok feladat van. A gyorsaságot nézik és természetesen azt, hogy jól csinálod-e. stb
Megfigyelőképesség: tanteremben vetítés, mit tudsz megjegyezni pár másodperc alatt, majd formák összerakása, de csak ránézésre. stb.
Pszichikai: tesztkérdések és elbeszélgetés egy pszichológussal
0

Elküldve: 2005. február 17. - 09:23:12

Nem latogassa mar senki ezt a forumot?
0

Elküldve: 2005. január 11. - 14:19:28

Üdv! Valaki tud segíteni abban, hogy miből áll a PÁV II?

Köszi
0

Elküldve: 2005. január 03. - 10:15:29

Köszönöm, boldog új évet
0

Topik megosztása:

• 20 Oldal +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20