Startlap fórum:: Szakoktatóknak (másnak belépni tilos! :-) - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 20 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szakoktatóknak (másnak belépni tilos! :-)

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. március 12. - 21:40:58

Többen konstatálták, több száz embertől oktatótól hallottam, hogy olvassák a topicnak ezen részét, mesélték, hogy velük is történtek hasonló esetek és ők is ugyanígy látják a dolgot de szinte senki még ide sem mer beírni még egy betüt sem.
0

Elküldve: 2009. március 12. - 09:49:21

Mindenben egyetértek az áltakad felvetett témákban.
Kérlek, küldj egy e-mailt: bigbosskukacvipmailponthu -ra.
/a keresőrobotok miatt írtam így!/

bye: Feketebárány
0

Elküldve: 2009. március 11. - 21:23:02

Van itt még egy olyan topik is, hogy valami nem stimmel a vizsgával. Valószínű valamennyire ez is közrejátszik a dologban. Bár biztos van más is. Ám én két régió szerint tudok csak nyilatkozni.
0

Elküldve: 2009. március 11. - 21:14:48

Én régiómban viszonylag kisebb városban történik ez a "másodállásúvizsgabiztosfőállásúoktató" dolog. Tehát beül mögém a másodállású vibi vizsgáztatni délután meg mellettem gyakorol mint oktató a rutinpályán. Köztük van (mármint másodállású vibik) egy ki nem mondott de mindenki által nyílt titoként kezelt viszony tehát amolyan kölcsönösen átengedi a tanulóját mert jövőhéten meg ő ül be a másik másodállású vibi tanulója mögé. A "natur" oktatók meg ki vannak szolgáltatva ezeknek a kiskirályoknak. Egy példa a rutinpályán pl ővék az elsőbbség elveszik a sima oktató elől a feladatokat pedig mellettünk is fizető tanuló ül. Ha mer szólni az ember akkor kiugrik az autóból és le akar ütni pl engem (2méter magas vok 110kiló) a (150cmes 42,5 kiló) másodállású vibi. Tanum van rá. Mással is előfordult! Ha nem üt le akkor odavágja, hogy majd akkor holnap vizsgán találkozunk. Nekünk negyed ekkora vétségért kapásból 100.000ft büntetést vágnak oda. Irukanji tény, hogy ez is egy kts csökkentés de az a tanuló aki ilyen módon elsőre átmegy lehet egy főállású vibinél negyedszer menne át tehát mégsem annyira kts csökkentő ez a módszer. Egyébként még azt is kisakkozzák mikor kerülnek egymáshoz mert nagyjából megvannak azok a napok mikor a másodállású vibik vizsgáztatnak általában ill. amikor a főállásúak.
0

Elküldve: 2009. március 11. - 17:58:02

Laikusként nekem is furcsa ez a rendszer.
Vajon hogyan köszönnek azok a VB-k egymásnak, akik egyben oktatók is? Vagy talán azonos pályán nem lehetnek oktatók és VB-k? Ahogy olvasgattam, a VB. élete sem fenékig tejfel, irtó kevés a pénz, állítólag ezért lefizethetők. Legtöbben vidékiek, és nem kapnak semmit az ingázásért. (Mondjuk akkor Pesten VB-zni nem is annyira összeférhetetlen.) Csak ők tudják ebben az igazságot.
A tolatóradarhoz: szerintem csak annak lehetne jogosítványt adni, aki vezetett már Trabantot, Wartburgot és Ladát, szervofék és szervokormány nélkül, valamint volt már egy durrdefektje országúton. Ennyi erővel...
0

Elküldve: 2009. március 11. - 17:34:33

Szia. Egyáltalán eszembe sem jut ilyennek nevezni, amit leírtál az miliméter pontosan megállja a helyét! Sajna bár ne így lenne. Kösz, hogy válaszoltál látom ugyanazok a visszhangok mint nálunk. Én egyenlőre azt hittem, hogy ez a probléma a mi régónkban tud csak megélni de akkor úgy látom már országosra nőtte ki magát. Mert anno faterom idejében ez elképzelhetetlen volt sőt ahol ő tevékenykedett oktatóként abban régióban még mindig nem jellemző ez a dolog.
0

Elküldve: 2009. március 10. - 21:53:32

Szia!

Felesleges feltenni a kérdést is. Naná, hogy összeférhetetlen. Mondjuk én elképzelni sem tudom hogy kinek a zseniális ötlete volt, de mindegy. Én ( és lehet, hoyg egy csomó kolléga is így van vele) már nem lepődök meg semmin, ami a Felügyelet ház atáján van. Nálam már kiverte a biztosítékot, hogy az esélyegyenlőségre hivatkozva ki kell szereltetni a tolatóradart, mert ugye aki nem tolatóradaros autón tanulm az hátrányban van. Annakidején, meg amikor őrjöngött a szakma, mindenki azzal védekezett, hogy szabad verseny van,és nem szólhatnak bele. Akkro most miért!?
Ami az oktató-VB kérdést illeti biztosan valamelyik nagytapasztalatú, aki talán életében nem oktatott, kitalálta, hoyg ez milyen költséghatékony. Mondjuk az nem számít, hogy esetleg potenciális gyilkosokat küldenek az utakra.

A hozzászólás miatt nevezhettek, hülyének, vagy szűklátókörűnek, vagy ki minek, vérmérséklete szerint, de szerintem abban mindenki egyetért, hogy legfelsőbbb"szakmai " vezetésben valami nagyon nincs rendben.
0

Elküldve: 2009. március 10. - 16:36:41

Úgy látszik kényes témát érintek itt sem nagyon mernek állást foglalni:D
0

Elküldve: 2009. március 08. - 16:44:45

Kedves kollégák. Új vagyok itt. Azért regeltem mert szeretném egy dologgal kapcsolatban a véleményeteket kérni ill. beszélni egy dologról ami számomra egyre furcsább. Nem tudom ti városotokban, hogy áll ez a dolog de nálunk egyre jobban elterjed ez az ún. másodállású vizsgáztatás. Tehát az egyik másodállású vibi aki tulajdonképpen oktató főállásban beül a másik ugyanilyen "oktatóvizsgabiztos" mögé vizsgáztatni. Ahogy halljuk itt a visszhangokat sok kollégával tulajdonképpen e helyzetekben nem is történik bukás mert a jövőhéten könnyen fordulhat a kocka. Az az oktató aki pedig csak oktat és nem vizsgáztat másodállásban az ki van téve az ilyen "oktatóvizsgabiztos" kénye kedvének. Itt egyre nagyobb a hátérrben a zúgolódás de szólni nem mer senki gondolom ez érthető! Ti mit tanácsoltok? Szerintetek nem összeférhetetlen ez? Az oktatókat még az ág is húzza megélni nem tudnak minden apró dologért agyonvágják őket büntetésekkel ilyen összeférhetetlen dolog meg megint vígan megél az országban?
0

Elküldve: 2009. március 05. - 11:40:28

Mit keres ez itt?
0

Elküldve: 2009. március 05. - 09:17:46

érdemes megnézni

link
0

Elküldve: 2009. március 05. - 09:16:30

Szakoktatóknak! Pókerrezzetek, az jobban fizet! Vagy nem is erre a fórumra akart írni ez a balf...?
MODERÁTOR!!!!
0

Elküldve: 2009. március 03. - 01:25:54

INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK! link

INGYEN POKER PENZ - POKER KEZDOTOKEK!... link

Itt egy par poker szoba ahol adnak ingyen valodi penzt jatszani uj jatekosoknak!

link

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen

Itt megtalalhatod ezeket a szobakat!PokerStartegy link

En szemelyesen kiprobaltam oket es mindegyiknel megkaptam az ingyen penzt. Es par szobanal sikerult szep osszeget elernem majd pedig atutaljam bankartyamra!

link
0

Elküldve: 2009. március 02. - 09:55:28

Hová tűnt a moderátor???????
Ez már a második sorozatos megsértése a szabályzatnak!
0

Elküldve: 2009. március 01. - 21:56:14

Rossz az arányod?

SeedSYS proffesionalis seedszerver 1000/1000 mbit/s-os belföldi internet sebességel rendelkező szervergép amivel könnyedén, olcson és gyorsan javíthaod az átlagod különbféle torrent oldalakon

Még több info a honlapon ----> www.seed.try.hu
0

Elküldve: 2008. március 08. - 20:21:14

heló!

azt tudja valaki hogy Horváth Zsolt Csaba, az NKH főigazgatója (elnöke?)valóban otthagyja a hatóságot és valaki új jön?

én pletykaszinten hallottam ezt, nem tudom hogy igaz-e?

üdv
0

Elküldve: 2007. december 29. - 13:49:18

Idén már nem zaklatom többet a közt, ezért mindenkinek, aki vezet, és aki vezetni fog, békés, boldog, és legfőképp balesetmentes új évet kívénok!
0

Elküldve: 2007. november 25. - 17:39:10

Sziastok!
Van egy jó hírem. Az NKH most eléggé rágyúrt, hogy a VB-k normáisaklegyenek.
Mondjuk nekem eddig sem volt velük sok bajom lehet, hogy fehér holló vagyok?).
0

Elküldve: 2007. november 16. - 22:03:22

Szia Dary!

Ennek igazán örülök, remélem lesz értelme ennek az egésznek, és nem csak a fiók alján fog kikötni a papír.
0

Elküldve: 2007. november 16. - 19:24:47

Szia !

Megtörtént a meghallgatás, mindenki korrekt volt, a VB nem volt ott. Rosszabbat vártam
0

Topik megosztása:

• 20 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.