Startlap fórum:: jó sulik - rossz sulik - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

jó sulik - rossz sulik

#1 Felhasználó nem aktív   Chloé 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2011. július 07. - 15:49:44

hát igen, az biztos, hogy nagyon oda kell figyelni! Barátnőm is ezzel járta meg! De most egy másik barátnőm mutatott egy érdekeset, a www.vezetnijo.hu oldalt. Nekem tetszik a dolog, csomó iskola oktatói vannak fent, kiválaszthatod, ki neked a szimpi és azzal fogsz vezetni. És még Converse cipőt is adnak, ha minden vizsgát elsőre megcsinálsz. Nekem tök tetszik :) Szerintetek?
0

#2 Felhasználó nem aktív   Irukanjii 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 10

Elküldve: 2011. május 30. - 21:23:49

Azért mindenkinek felhívnám a szíves figyelmét, a hús árára, meg a lé sűrűségére, elkerülendő, hogy utólag legyen sírás.
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. december 09. - 09:59:24

A Viviciusról mi a véleményetek? Volt már akinek tartoztak?
Nekem most 28800.- forintot nem utalnak, már vagy két hónapja. Vajon a tanulókkal milyenek?
0

Elküldve: 2008. június 12. - 20:49:29

Sziasztok!

Engem is érdekel a bp-i zebra jogsi. Meg a Csigavér is. Tudna valaki ajánlani egy türelmes, korrekt oktatót? Nagyon örülnék, ha elküldené a nevét és telefonszámát a vekata@gmail.com címre. Köszi.
0

Elküldve: 2008. június 06. - 09:09:41

zebra jogsival kapcsolatos bármilyen tapasztalata van valakinek?
0

Elküldve: 2008. június 04. - 14:46:50

Kedves Sica!

Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat! Az a baj, hogy én Dél-Pesten lakom, ezért Buda nagyon kiesik. De a Pati közel lenne! Remélem mástól is hallok még jókat róla! Várom a hozzászólásokat!

Kriszti
0

Elküldve: 2008. június 04. - 13:25:11

Kedves Kriszta!

Nagyon jókat hallottam a PATI-ról is, ahol én tanultam, szinte az ő "leányvállalata", jó kapcsoaltban állnak velük. Én azért választottam a Tigrist, mert Új-Budán van, félúton a lakóhelyem és a munkahelyem között, és három rutinpálya közül lehetett választani.
Én a Tigris-T autósiskolában tanultam, nagyon barátságos a környezet, érthető elméleti oktatás volt, lehetett számítógépes tesztet gyakorolni, helyben az elsősegély-tanfolyam és az orvosi vizsgálat, minden adminisztrációt a suli intézett (vizsgára jelentés, stb.). Kedves, türelmes oktatóik vannak, különféle autókkal lehet tanulni (dízel, benzines, kicsi, kombi, stb.), igazodnak az órák az időbeosztásodhoz. A díj a Budapesten szokásos óradíj,az elméletet viszont addig járhatod, míg sikerül a Kresz-vizsgád. Magam túl vagyok a negyvenen, és tavaly sikerült megszereznem a jogsit, úgyhogy merem őket ajánlani. A honlapjuk: www.tigris-t.hu. Ha problémád adódna, írhatsz nekem is, később az iskolavezetővel is meg tudod beszélni, aki egyben az elméleti oktató is. Sok sikert kívánok!
sica
0

Elküldve: 2008. június 04. - 12:23:40

Sziasztok!

Most a nyáron szeretném letenni a jogsit Budapesten. Szeretnék egy jó autósiskolát találni, ahol tényleg jó a KRESZ oktatás, nem alszom el rajta, és ahol türelmes oktatók vannak, akik tényleg megtanítanak vezetni. Nem akarom a legolcsóbb autósiskolát választani, mert az ár már önmagában gyanús... (Csigavér), de azért a legdrágábbat se tudom megengedni magamnak. Találtam egyet, ami nagyon megtetszett a honlapjukon olvasottak alapján. PATI Autósiskola. www.patiautosiskola.hu. Az ott végzettek csupa szépet írnak a honlapon, de jó lenne valamilyen független fórumon is hallani valamit erről a suliról. Ha valaki ide járt vagy hallott róla valamit, az kérem írja meg itt!

Köszönöm!
Kriszti
0

Elküldve: 2008. április 11. - 19:55:31

sziasztok

Jovohonapba szeretnem elkezdeni a jogsit, azon belul is a B kategoriat. En Dunakeszin lakom, es van helybe 2 autosiskola is.

Dakar
Farkas

Melyiket ajanljatok? Mert ha van helybe akkor nem szivesen mennek be a varosba azert, hogy ott tanuljak. Igazabol nem tarrtom magam anlfabetanak, egyszoval nem Decemeberig szeretnek jarni, meg olyan sok penzem sincs, hogy lelejmoljanak. Megakarok tanulni nagyon jol vezetni, es ezert hajlando vaguok fizetni is, de ez nem egyelo azzal, hogy kizsakmanyoljanak.

Elore is koszonom
0

Elküldve: 2008. április 09. - 09:02:15

Sziasztok tudtok valami jó motoros iskolát ahol rendesen megtanítanak motorozni és ahol csak motorosok vannak
0

Elküldve: 2007. augusztus 29. - 13:26:25

Nincs mit:)) Örülök, hogy segíthettem!:)
0

Elküldve: 2007. augusztus 29. - 07:57:26

Köszi Tulipán29!

Megnéztem az oldalukat, és megnyerő. Így személyes ajánlás útján még inkább megbízom az infóban.
Köszönöm!
0

Elküldve: 2007. augusztus 28. - 17:40:11

Bence.Bp.!

Én két éve szereztem meg a jogsimat.A 17.kerületben lakom, de ott nem igazán találtam szimpi sulit. Egy ismerős ajánlotta a Dekmár autósiskolát. Az Örsön vannak a Gyakorló utcában, de van tanfolyam a Nyugatinál is. Én ott voltam. Csak jót tudok mondani Róluk. Nyugodt légkör, türelmes, normális oktatók!! Május elején kezdtem, augusztus közepén kezemben volt a jogsi:) Hamarabb is meg lett volna, de vettem jó pár pótórát. Csak ajánlani tudom Őket:))
0

Elküldve: 2007. augusztus 28. - 00:08:50

Kedves Fórumozók!

Örülök, hogy csitult az alább olvasható vita. Illetve névtelen rágalomkampány.Pro és kontra persze.
Leendő tanulóként olvastam végig az egészet, és javasolnám, hogy az oktatók használják az oktatóknak fenntartott topicot. Így nem rontják saját hírüket sem.
Mert a piacgazdaság elve, hogy ha romlik a bizalom, akkor az általánosan romlik, és az is megbánhatja, aki elindította a vádaskodást.
Remélem, hogy a jó hírnévben fognak versenyezni az oktatók, ahogy most is vannak ilyenek, mert én ezek alapján szeretnék iskolát találni.
Örs vagy 17. kerben kinek van határozottan jó tapasztalata? Nekem az ár is számít, de tudom, hogy ingyen semmit nem adnak...
0

Elküldve: 2007. augusztus 01. - 17:55:32

Egészségügyi alkalmasságot igazoló orvosi vélemény!
Le fog járni a jogsid? Nem akarsz órákat sorban állni az orvosnál az orvosi igazolásért?
Akkor keress meg telefonon vagy email-ben.
Gyorsan, egyszerüen , szabályosan kiállítom Neked NON-STOP!
Doki

Mail: portik@hotmail.com
0

Elküldve: 2006. november 16. - 12:27:02

Ezzel kapcsolatban annyit mondanék, hogy a Brezina Autósiskolában (Hidegkút) 2X megbuktattak, és megbuktatott volna még egyszer, vagy ahányszor csak lehet; lehet, hogy a pénz, de lehet, hogy csak úgy, ok nélkül, ha nem váltok át egy másik autósiskolára, ez jó régen volt -1991-ben. Az akkori SZTRÁDA AUTÓSISKOLA "mentett meg", ott elsőre sikerült, azóta van jogsim.
JÓL TESZI, HA VALAKI LELÉP, MÉG IDŐBEN, ÉS KERES EGY MÁSIK ISKOLÁT.
0

Elküldve: 2006. október 04. - 18:13:59

ha újpest akkor Újpest Autósiskola. szerintem nézd meg a honlapjukat. nem ingyenjogsit hirdetnek és mégis nagyon sokan válasszák őket, ennek talán lehet valami oka....

üdv Tüchtig
0

Elküldve: 2006. október 02. - 17:51:06

Sziasztok!

Amint olvasom itt több tapasztalt emberke is van, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Én egyszer már próbálkoztam jogsit csinálni 3 éve. Jól átbasztak. 1 oktatóváltás, 3 kocsi, a forgalmikon való sorozatos kudarc, a párom kocsijának galyra vágása után feladtam.
Most szeretném újra kezdeni. (Lehetőleg Újpesten vagy a XI. kerben.
A fő problémáim a következők voltak:
- csak hetente vagy kéthetente tudtam vezetni, mert nagyon tele voltak.
- Tipikus olcsó iskola volt sok igértettel.
- A második oktatom egy gusztustalan pedofil vén geci volt. (És még finoman fejeztem ki magam) Esti órákban adott időpontot. Meg persze tudna segíteni a vizsgabiztosnál, ha én is kedves lennék duma.............
- Rossz volt a viszonya a vb-kel. (így utólag nem csodálom)
- Ehhez jött még, hogy én is több béna voltam és a végén már rettegtem a vezetéstől. Pedig a teszten 1 hibapontom volt és rutinon is egyből átmentem.

A fent leírtakból tanulva most egy olyan sulit keresek, ami nem feltétlanül a legolcsóbb, de akár minten nap vagy legalább két naponta lehessen járni, tehát intenzív és gyors legyen. Ja és lehetőleg női vagy impotens oktatót keresek.

Ha bárki tud tanácsot adni szivesen fogadom.
Megadom az e-mail címem is, ha valaki nem akarja hogy reklámszagunak tünjön a válsza: maglen@freemail.hu.
Segítségeteket előre is köszönöm!!
0

Elküldve: 2006. szeptember 23. - 20:29:23

Sziasztok!
36 évesen szántam rá magam, hogy megtanuljak vezetni. Soha nem próbáltam, és nagyon félek :(. Két iskolát néztem ki (főleg kényelmi szempontokból: egyik munkahelyemhez, másik lakásomhoz van közel), éspedig a Lopakodó illetve Ati Autósiskolák. Ismeri valaki őket? Megosztaná velem tapasztalatait?
Előre is köszönöm
0

Elküldve: 2006. szeptember 21. - 18:54:12

Sziasztok,

elkészült egy veszprémi autósiskola oldala, várja új tanulóit, s talán a rajta található információkkal segít dönteni. Van egy fórum is, amelyen lehet kérdezni, s erre szakértői válaszokat kapnak a felhasználók. A fórum használatához regisztrálni kell! Egyelőre egy topik van csak, de ti is adhattok tippeket témákra, s akkor azokat hamarosan használatba is vehetitek!

Jó böngészést!
0

Topik megosztása:

• 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó