Startlap fórum:: jó sulik - rossz sulik - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 6 Oldal +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

jó sulik - rossz sulik

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. január 18. - 14:07:25

Egy kis közérdekű.
Ma ( 01.18.) az mtv1-es csatornáján, 20:05-kor a TV ügyvédje című műsor az járművezetőképzés kérdésével is foglalkozik
0

Elküldve: 2006. január 14. - 22:25:42

Sziasztok!
Találtam egy szuper autóoktatót Budapesten!!! Apám azt mondta, hogy engem nem lehet megtanítani vezetni, neki mégis sikerült. Arról meg csak én tehetek, hogy csak másodszorra mentem át a forgalmin. (Remegtek a lábaim...:/ ) A Duna Plaza környékén és Újpesten tanít. Jó fej, nem csap be, rendesen megtartja az órákat. És vezetni is megtanít! Nagyon tudom ajánlani! Ha érdekel, írj egy e-mailt, és megadom a mobilszámát!
pele5@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. január 09. - 21:24:52

Köszi a választ nutika! És mi a véleményetek a Nyugi Autósiskoláról? Ez az a két suli, ami között vacilálok. A Nyugi azért lenne jobb, mert itt van egy köpésre és a barátom is ott tanult. Azt mondta, hogy jók, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is.
0

Elküldve: 2006. január 09. - 19:41:12

Én náluk tanulok,és tényleg fantasztikusak! Másik suliból jöttem át,és hihetetlen volt a változás! Ez az a suli,ahol tényleg megtanitanak VEZETNI! Nyugodt szivvel ajánlom neked. :)
0

Elküldve: 2006. január 08. - 22:23:13

Sziasztok!

Én kb. egy hónap múlva szeretnék jelentkezni egy iskolába. A fórumot végigolvasva a csigavért kizárnám, én az olvasottak alapján nem szívesen tanulnék náluk. Néztem a Jogsicentrum Polgár Sofőriskolát. Szépen leírták a jogsi megszerzésének menetét, szimpatikusnak tűnik a honlapjuk. Van vele kapcsolatban tapasztalatotok? Esetleg ajánlanátok ott oktatót, ha jó hely? Vagy esetleg tudtok jó iskolát a XVI. ker-hez közel? Előre is köszi!
0

Elküldve: 2005. december 17. - 12:48:24

Köszönöm az észrevételeket, megpróbáljuk mások javára is felhasználni.

Keresünk két leendő jelentkezőt, akik szeretnének jogosítványt szerezni. A teljes alaptandíjat kifizetjük!
Januári kezdéssel fővárosiakat várunk, olyanokat, akiknek lehetőségük van adóvisszatérítésre!

Jelentkezni lehet: drzota@totalcar.hu
0

Elküldve: 2005. december 10. - 12:41:47

Olyan tanulók jelentkezését várom, akik a budapesti Csigavér autósiskolánál tanulnak, vagy végeztek, és úgy érzik, hogy a 10 óra ingyen vezetéssel, a gyanúsan sok pótórákkal és bukásokkal, illetve az adóvisszatérítéssel kapcsolatos okmányokkal stb. becsapták, jelentkezzen az alábbi e-mail címen. Az ügyben teljes anonimitást garantálunk!
drzota@totalcar.hu

Dr.Z.T.
0

Elküldve: 2005. október 19. - 15:11:09

Miért neked van valami negatív élményed velük kapcsolatban?
0

Elküldve: 2005. május 18. - 08:46:23

Miért nem iratkozik át egy másik autósiskolához!? A suli, akitől eljön nem tagadhatja meg a szükséges okmányok kitöltését. Ha meg azzal fenyeget, hogy majd keresztbetesz neki, meg így, meg úgy, nyogudtan a képébe röhöghettek. Nem fog tudni ártani.
0

Elküldve: 2005. május 11. - 10:06:33

Hello!
A Kiskun Autósiskolához mit szóltok?
Remélem, csak dicsérni tudjátok, a héten jelentkezem hozzájuk.

merantin
0

Elküldve: 2005. május 02. - 16:59:16

Mezőkovácsházán van egy kitűnő oktató a feleségem már 21 órát vezetett nála mondjuk ezt a szép teljesítményt 5-hónp kemény munkájával tudta elérni mivel az oktatója elfoglaltságra hivatkozva mindig lerázza.
Már nagyon bánom hogy nem Békéscsabára írattam tanfojamra.
0

Elküldve: 2005. január 25. - 12:37:07

agyhulla honnan veszed kit ismersz ott
0

Elküldve: 2005. január 05. - 10:29:03

Hali!

Én a VIA autósiskolát ajánlom, nagyon jó fejek az oktatók!

link
0

Topik megosztása:

• 6 Oldal +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó