Startlap fórum:: Kit miért húztak meg forgalmin... Tanuljunk mások hibáiból:) - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 30 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kit miért húztak meg forgalmin... Tanuljunk mások hibáiból:)

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. március 12. - 08:48:28

Szia edi37!

Ha jól értem a dolgot, te zöldet kaptál, eléd került egy bicajos, te megálltál, és ezért megbuktál?
0

Elküldve: 2010. március 11. - 10:10:39

Üdv Mindenkinek! Új vagyok még itt.Hol is kezdjem talán ott,hogy 2 sikertelen forgalmi vizsgán vagyok túl.Az 1-nél elmaradt egy irányjelző balra kanyarodásnál.Egyértelmű bukta.A 2-nál zöldet kaptam a lámpánál ,de egy idős nő akinek piros volt a lámpa letolatott az útra a kerékpárjával.Mondanom sem kell ezzel úgy megzavart,hogy megálltam.Megint megkértek,hogy álljak félre.Szóval ennyi.Eléggé elkenődtem mert már szeretnék túl lenni az egészen!!
0

Elküldve: 2010. február 26. - 12:27:37

Szia Lacus!
Örülök, hogy csatlakoztál, több ember, többet tapasztal.
Ami a hibáidat illeti, Gim-hez csatlakozom. Vizsgadrukk. A legeslegjobban felkészült versenyzőkkel is leőfordul.
Nagyon szimpatikus a hozzáállásodban, hogy nem azzal kezdesz, amivel a többség, hogy a VB így, az oktató úgy.
0

Elküldve: 2010. február 21. - 17:22:06

Szia, Lacus! Örülünk, hogy megosztottad velünk az élményeidet. Legközelebb jobban megy, mert már tudod, milyen egy vizsga. És még mindig jobb, ha most derült ki, hogy eddig inkább sikerültek a manőverek, mint tudatosak lettek volna... mert a vizsga a legjobb felkészülés mellet is 80 %-os szokott lenni, ezek szerint van még mit tanulnod. De képzeld el, ha egyedül vagy pici gyerekeddel sikerült volna így parkolnod! Szóval, gyakorlás, és menni fog! Ird meg, hogyan siekrült, mikor mész?
0

Elküldve: 2010. február 14. - 17:38:08

Sziasztok Átolvastam a fórumot és tök jó dolgokat irtatok igy én is beszálok.

Én 2 sikertelemn vizsgán vagyok túl.
1. Teljesen hibátlanul haladok egyszer vsak egy kereszteződésben az osztott pályás út felezőszigetére hajtok mind két baloldali kerékkel.
Hát mindjárt meg is kértek hogy áljak félre.Ezt nem kellet hogy elmagyarázzák. Kérdezték mi volt ez hát és sem tudom.

2. Szépen megyek kis apró hibákat azért sikerült összeszedni de a parkolásnál a kiválasztott hely kicsinek bizonyult igy persze az nem sikerült, kaptam mégegy lehetőséget és olyan parkolást adtam elő amiven én is akár kétszer is meghúztam volna magam.
Éredkes hogy előtte vezettem pár orával és legalább 5x megcsináltam pici apró hibákkal legfejjebb.
Teheát nem tudom ez hogy jött öszze de remélem legközelebb sikerül laegalábbis nagyon szeretném....
0

Elküldve: 2009. október 24. - 17:24:22

Okés, értem.... :)

(néha önfényezni is kell... hihihihi :) )
0

Elküldve: 2009. október 24. - 08:56:12

Szia!
A szadizás kb annyit takar, hogy addig gyötröm őket, míg igényesen nem vezetnek. Az igényes nyilván a tanulói tudásszinthez mérve igényes. Mire vizsgázni mennek, nem elégszem meg a valahogy bekanyarodunkkal, ami még belefér a szabályos keretekbe, hanem igen is időben tessék jelezni, visszakapcsolni, használni a motorféket (nem csak kanyarodáskor, hanem tudartosan, és rendszeresen). Igyekszem rászorítani őket, hogy a manővereket gondolják ki előre, ne csak ahogy esik...
És természetesen a hibák nem maradnak megjegyzetlenül.
Ezek alapján ne arra gondolj, hogy félelemtől remegve jönnek vezetni, és fogcsikortgatva indítják be motort, hanem rudják, hogy egy reélis értékelést kapnak, a számukra is emészthető formában.

Ami az árra vonatkozó célzást illeti:Nem én vagyok a legolcsóbb oktató. Nem is ez a cél. Nem az árakkal kűzdök a piaci versenyben.

No, szépen fényeztem magam, innen azt hiszem már nem is kell szürkület után lámpát kapcsolnaom... :-)

Széles utat!
0

Elküldve: 2009. október 23. - 17:49:03

Az mit takar?
?ár a szadizás... :)
0

Elküldve: 2009. október 22. - 13:55:17

Meg rendesen, de amúgy is szadizom a versenyzőimet...
0

Elküldve: 2009. október 20. - 16:54:55

Milyen furi lehetett már,h normálisan lát.... :)
Akkor megkapta a kiképzést, mi? ;)
0

Elküldve: 2009. október 20. - 14:59:00

Volt egy versenyzőm,aki egyszerűen képtelen volt olyan korán jönni, hoyg világosban vezessen. A szerencsétlen egyetlen egyszer vezetett világosban, és ez a vizsga volt.
A kötözködők kedvéért: tél volt.
0

Elküldve: 2009. október 19. - 06:30:50

Akkor kérj az oktatódtól egy esti időpontot. Nekem egyszer volt benne részem, a tempó kb 40 volt
0

Elküldve: 2009. október 18. - 14:04:16

sötétben nem vezettem. :)
0

Elküldve: 2009. október 16. - 13:08:53

és sötétbe???
0

Elküldve: 2009. október 16. - 13:06:01

Én esőben nem látok semmit... :)
0

Elküldve: 2009. október 16. - 06:09:44

Várjuk a beszámolókat, hogy hogyan álltok-))
0

Elküldve: 2009. október 15. - 22:22:02

nahátnahát..... :)
0

Elküldve: 2009. október 15. - 20:36:15

Hello!

Úgy látszik, mindenki átmegy elsőre :D

Én majd mostanság fogok másodjára menni, először azért buktam, mert záróvonalon váltottam sávot... ejnye :D
0

Elküldve: 2009. október 15. - 17:25:00

hello, valakiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
0

Elküldve: 2009. október 07. - 08:57:55

Neeeem, azért az ő nevét asszem, míg élek, nem felejtem el... :)
Már olyan régóta szerencsétlenkedek, meg olyan hülye dolgok miatt marad ki időnként 2-2,5 hónap,h már fáj.
De tényleg....

(de leginkább a szokásos mondatok fognak kergetni... : Mostmérnemmegyünkmostmérsietnemkellettvolnamárváltanilassabban stbstbstb ) hihihi
0

Topik megosztása:

• 30 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.