Kit miért húztak meg forgalmin... Tanuljunk mások hibáiból:)
Elküldve: 2010. március 12. - 08:48:28
Ha jól értem a dolgot, te zöldet kaptál, eléd került egy bicajos, te megálltál, és ezért megbuktál?
Elküldve: 2010. március 11. - 10:10:39
Elküldve: 2010. február 26. - 12:27:37
Örülök, hogy csatlakoztál, több ember, többet tapasztal.
Ami a hibáidat illeti, Gim-hez csatlakozom. Vizsgadrukk. A legeslegjobban felkészült versenyzőkkel is leőfordul.
Nagyon szimpatikus a hozzáállásodban, hogy nem azzal kezdesz, amivel a többség, hogy a VB így, az oktató úgy.
Elküldve: 2010. február 21. - 17:22:06
Elküldve: 2010. február 14. - 17:38:08
Én 2 sikertelemn vizsgán vagyok túl.
1. Teljesen hibátlanul haladok egyszer vsak egy kereszteződésben az osztott pályás út felezőszigetére hajtok mind két baloldali kerékkel.
Hát mindjárt meg is kértek hogy áljak félre.Ezt nem kellet hogy elmagyarázzák. Kérdezték mi volt ez hát és sem tudom.
2. Szépen megyek kis apró hibákat azért sikerült összeszedni de a parkolásnál a kiválasztott hely kicsinek bizonyult igy persze az nem sikerült, kaptam mégegy lehetőséget és olyan parkolást adtam elő amiven én is akár kétszer is meghúztam volna magam.
Éredkes hogy előtte vezettem pár orával és legalább 5x megcsináltam pici apró hibákkal legfejjebb.
Teheát nem tudom ez hogy jött öszze de remélem legközelebb sikerül laegalábbis nagyon szeretném....
Elküldve: 2009. október 24. - 17:24:22
(néha önfényezni is kell... hihihihi :) )
Elküldve: 2009. október 24. - 08:56:12
A szadizás kb annyit takar, hogy addig gyötröm őket, míg igényesen nem vezetnek. Az igényes nyilván a tanulói tudásszinthez mérve igényes. Mire vizsgázni mennek, nem elégszem meg a valahogy bekanyarodunkkal, ami még belefér a szabályos keretekbe, hanem igen is időben tessék jelezni, visszakapcsolni, használni a motorféket (nem csak kanyarodáskor, hanem tudartosan, és rendszeresen). Igyekszem rászorítani őket, hogy a manővereket gondolják ki előre, ne csak ahogy esik...
És természetesen a hibák nem maradnak megjegyzetlenül.
Ezek alapján ne arra gondolj, hogy félelemtől remegve jönnek vezetni, és fogcsikortgatva indítják be motort, hanem rudják, hogy egy reélis értékelést kapnak, a számukra is emészthető formában.
Ami az árra vonatkozó célzást illeti:Nem én vagyok a legolcsóbb oktató. Nem is ez a cél. Nem az árakkal kűzdök a piaci versenyben.
No, szépen fényeztem magam, innen azt hiszem már nem is kell szürkület után lámpát kapcsolnaom... :-)
Széles utat!
Elküldve: 2009. október 20. - 16:54:55
Akkor megkapta a kiképzést, mi? ;)
Elküldve: 2009. október 20. - 14:59:00
A kötözködők kedvéért: tél volt.
Elküldve: 2009. október 19. - 06:30:50
Elküldve: 2009. október 15. - 20:36:15
Úgy látszik, mindenki átmegy elsőre :D
Én majd mostanság fogok másodjára menni, először azért buktam, mert záróvonalon váltottam sávot... ejnye :D
Elküldve: 2009. október 07. - 08:57:55
Már olyan régóta szerencsétlenkedek, meg olyan hülye dolgok miatt marad ki időnként 2-2,5 hónap,h már fáj.
De tényleg....
(de leginkább a szokásos mondatok fognak kergetni... : Mostmérnemmegyünkmostmérsietnemkellettvolnamárváltanilassabban stbstbstb ) hihihi

Súgó