Íme egy bukás:
Parkolás - korrigálás legalább ötször. De van egy olyan gyanúm, hogy ha előtte nem fulladok le kétszer az előző kereszteződésben, akkor a vizsgabiztos elnézte volna; pedig nagyon vártam, hogy hátha azt mondja: keressen másikat.... :((
Kit miért húztak meg forgalmin... Tanuljunk mások hibáiból:)
Elküldve: 2006. május 02. - 19:45:49
Sziasztok!!!
Jelenleg a forgalmi vizsgához közeledem!! Az oktatómat egyenesen imádom!!! Nagyon jól megtanított mindenre,és mindenért hálás vagyok neki,bár vannak amikor ejnye-bejnyézik!:-D Az kicsit gáz...:-) De hát mindenki hibázik! Mostanában már eggyáltalán nem nyúl bele a kormányba,és azt mondta ,hogy teljesen meg bizik már bennem,ami nagyon jó,bár akkor is mindig félelemmel indulok el:-) Csak azok a mocskos puha testűek ne lennének!:-DDDD hááááát sok sikert mindenkinek aki nem dokára vizsgázik!! Jah a vizsgabiztosokról annyit,van aki nagyon rendes,de van köztük azért szemét is!!! Szerintem személye válogatja,én is ismerek 1 vizsgaboztost,akihez nem szívesen mennék! nah sziasztok!!!! SOK SIKERT!:-D
Jelenleg a forgalmi vizsgához közeledem!! Az oktatómat egyenesen imádom!!! Nagyon jól megtanított mindenre,és mindenért hálás vagyok neki,bár vannak amikor ejnye-bejnyézik!:-D Az kicsit gáz...:-) De hát mindenki hibázik! Mostanában már eggyáltalán nem nyúl bele a kormányba,és azt mondta ,hogy teljesen meg bizik már bennem,ami nagyon jó,bár akkor is mindig félelemmel indulok el:-) Csak azok a mocskos puha testűek ne lennének!:-DDDD hááááát sok sikert mindenkinek aki nem dokára vizsgázik!! Jah a vizsgabiztosokról annyit,van aki nagyon rendes,de van köztük azért szemét is!!! Szerintem személye válogatja,én is ismerek 1 vizsgaboztost,akihez nem szívesen mennék! nah sziasztok!!!! SOK SIKERT!:-D
Elküldve: 2005. április 04. - 20:54:56
Egnem egyszer vágtak meg, de jogosan, mert oltári nagy fasz voltam, előszőr egy utcába, ahogy bekanyarodtam rögtön volt egy jobbkezes, és komolyane nem is vettem észre, hogy ott egyáltalán van vmi. Ezután egyirányunak véltem egy utcát, és átmentem a szemközti sávba, hogy annak és módja szerint balra kanyarodjak... Ezt tetőzve még egy helyre, amire mnodta az oktatóm, hogy később parkoljak én a faja gyerek azért is beakartam állni seggel, vagy 5x kellett korrigálnom a végén már hátra néztem a vizsgabiztosra, de az csak legyintett. Rendesek voltak, mert végig vezethettem, aztán másodjára szerencsém is volt, mert za oktatóm végig pofázott a viszgáztatóval, egy szót sem szólt, csak aztm nodta, hogy gratulálok.
Elküldve: 2005. március 04. - 07:11:34
Én nem fizettem se az oktatónak se a vbnek 8 hibavonallal igaz de sikerült .
Elküldve: 2005. január 02. - 14:40:24
Sziasztok!
Én már kétszer voltam vizsgázni.Az elsőnél 11 hibaponttal buktam meg.A másodiknál nagyon szemét volt a vb:reggel vezettem és nem kapcsoltam fel a világítást ,mentem 5 métert és már meg is buktatott.Már elég világos volt ,ezért nem is jutott eszembe, hogy fel kéne kapcsolni.De a legjobb az az egészben, hogy ezért csak hibavonal járna, ő meg meghúzott.
Én már kétszer voltam vizsgázni.Az elsőnél 11 hibaponttal buktam meg.A másodiknál nagyon szemét volt a vb:reggel vezettem és nem kapcsoltam fel a világítást ,mentem 5 métert és már meg is buktatott.Már elég világos volt ,ezért nem is jutott eszembe, hogy fel kéne kapcsolni.De a legjobb az az egészben, hogy ezért csak hibavonal járna, ő meg meghúzott.

Súgó