Jogosítványt szeretnék!
Elküldve: 2005. november 30. - 11:12:28
Először is találd ki, hogy mit akarsz. Haverkodni az oktatóddal, vagy gyorsan jogsit?
Elküldve: 2005. november 30. - 07:57:57
Nutika, neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél.
Az oktatóváltásban nincs macera, ha az autósiskolában van más oktató, akit szeretnél, egyszerűen átkéred magad hozzá. Ha nincs, kérsz egy áthelyezőt és átmehetsz másik autósiskolához is.
De ha nem szeretnél váltani, keresd meg az autósiskola vezetőjét és mondd el neki a problémádat, ha ő beszél az oktatóddal, van esély, hogy változik a helyzet.
Sok sikert a vezetéshez!
Az oktatóváltásban nincs macera, ha az autósiskolában van más oktató, akit szeretnél, egyszerűen átkéred magad hozzá. Ha nincs, kérsz egy áthelyezőt és átmehetsz másik autósiskolához is.
De ha nem szeretnél váltani, keresd meg az autósiskola vezetőjét és mondd el neki a problémádat, ha ő beszél az oktatóddal, van esély, hogy változik a helyzet.
Sok sikert a vezetéshez!
Elküldve: 2005. november 29. - 20:22:00
Én is nagyon szeretnék jogsit,úgy terveztem hogy karácsonyra meglesz,de sajnos az oktatóm miatt ennek lőttek. Ugyanis állandóan lemondja az előre megbeszélt órákat,igy rendesen el vagyok maradva. Ja,már pótórában vagyok,ami 2500 ft,azaz egy alkalommal 5000 ft-ot fizetek. Hála istennek ez nekem nem jelent gondot,milliószor mondtam már neki,hogy heti 3 alkalommal akarok menni,hogy haladjak,fejlődjek rendesen. Igy számolva ez heti 15000 ft-ot jelentene neki. De úgy látszik neki nem kell a pénz. Leváltani nem akarom,mert különben meg vagyok vele elégedve,meg az hatalmas macera lenne,és arra sincs garancia hogy akkor másképp lenne. De meddig topogjak még egy helyben? Igy is borzasztó nekem,hogy a karácsonyi ajándékom nem a jogsim lesz. Mit tegyek?????????????
Elküldve: 2005. október 06. - 16:58:09
Valószinüleg a Régi Bécsi úti ATI Gkt. kft.-hoz fogok járni kreszt tanulni.
Tud valaki róla valami infót esetleg tapasztalatok alapján?
Tud valaki róla valami infót esetleg tapasztalatok alapján?
Elküldve: 2005. szeptember 10. - 19:29:37
Jogosítványt szeretnék!
És autót vezetni!
Időm van elméletre járn, sőt kedvem is!
17 leszek októberben Salgótarjánban élek!
Valaki tud egy jó, és olcsó iskolát?
És autót vezetni!
Időm van elméletre járn, sőt kedvem is!
17 leszek októberben Salgótarjánban élek!
Valaki tud egy jó, és olcsó iskolát?
Elküldve: 2005. augusztus 23. - 15:44:32
Nos, a saját, és különösképp a társadalom érdekében azt javaslom ettől a szándékodtól állj el! ( nem tudtam udvariasabban)
Elküldve: 2005. augusztus 22. - 20:53:56
pedig máshogy nem fog menni. max az egészségügyit úszod meg, ha már korábban megcsináltad...
Elküldve: 2005. augusztus 22. - 12:08:25
Jogsihoz szeretnék minnél hamarabb hozzájutnui! Van már motorom és jogsi nélkül megyek vele de nyugodtabb lennék ha van! Igöm meg nincs hogy elméletekre járjak!
SSSSSSSSSSSSS.OOOOOOOOOOOOOOOO.SSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSS.OOOOOOOOOOOOOOOO.SSSSSSSSSSSSSSSS

Súgó