Startlap fórum:: Elsösegély - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Elsösegély

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. április 08. - 09:28:39

Sziasztok!Hétfön vizsgázok elsösegélyböl szegeden /állitolag a legszigorubb régio/,mi tagadás,parázok töle.Különben szerintem ha az uton találkozik valaki ilyen helyzettel,nem hiszem hogy merne csinálni valamit is.Vagy nem?
0

Elküldve: 2006. február 28. - 17:04:31

Szia!
A mi sulink ott vizsgázott a Mester utcában, és már bocs, de csak a tényleg nagyon nagy bakikat elkövetőket buktatták meg. Még a kérdéseikkel is segítettek.
Szerintem kicsit sok amerikai filmet nézel, itt nem nagyon perelnek le gatyát senkiről, jóformán nem is ítélnek normális kártérítéseket polgári perekben. A szájon át lélegeztetés is a Baywatch-ban szokás. A férjem már vagy 10 éve vizsgázott, az ő könyvét is használtam, és a foglalkozáson is ott voltam, mindkettőben orron át lélegeztetés volt.
0

Elküldve: 2006. február 28. - 15:52:19

Szerintem ha valaki rendesen megtanulja az anyagot, akkor nincs mibe belekötni. Én a Moszkva téren vizsgáztam tavaly nyáron. Rendesek voltak, bár volt olyan, akit megvágtak, jogosan. Hol tanították azt, hogy szájon át kell befújni? Én úgy tudom, hogy mindig orron át kellett (legalábbis olyan ismerőseim is így tudják, akik már jóval régebben vizsgáztak).
0

Elküldve: 2006. február 28. - 15:24:55

Sziasztok! Engem ma huztak el a Mester utcában. Tavaly volt tanfolyamom ahol még ugy tanultam h szájon át kell fujni.Hát orron át kell.....Amugy az egész csak arra megy h lehuzzanak, ez tény. Amilyen a magyar jog ha megprobálsz segiteni vkin es legkisebb hibát véted, az illető még a gatyád is leperelheti rolad. Az meg senkit sem érdekel h a lényeg h él...A vizsgabiztos is szemét volt. Mindenbe belekötött.Már majdnem megkérdeztem h mennyibe lenne h átengedjen.Amugy kiváncsi lenneék ki hol vizsgázott és mik a tapasztalatai? Én legközelebb Csepelen probálok szerencsét....
0

Elküldve: 2006. január 30. - 13:15:29

Sajnos sok embertől hallottam, hogy elnagyolja az elsősegély vizsgára való felkészülést. Az is szomorú, hogy néhány helyen a vizsgáztatók is sz*rnak az egészre. Pedig nem nagy fáradtság megtanulni azt a 60 oldalas könyvet... Sajnos bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy szüksége lesz arra a néhány alapinformációra, amit tanult. Persze amikor csak képen látunk pl egy nyílt törést, vagy rosszul vagyunk a vér láttán, az egészen más helyzet, mint amikor "élesben" megy a dolog. Nem kívánom senkinek, hogy megtapasztalja, de ha egy szerettünk van bajban, olyan dolgokra vagyunk képesek, amit előtte nem tudtunk volna elképzelni sem!!! Senki ne sajnálja az idejét, tanuljátok meg azt a néhány tételt, mert megéri.
0

Elküldve: 2006. január 28. - 14:17:16

Én is nehezen mentem át az elsősegély vizsgán. De ha balesethez érkeznék,max.annyit tudnék tenni hogy hivom a mentőket,ha ég az autó kimentem belőle az embert,stabil oldalfektetés lélegeztetés még o.k. de ha vért látok azonnal elájulok.
0

Elküldve: 2005. április 28. - 16:33:55

Meg kérdezhetem, hogy hol vízsgáztál?
Nekem igazán szerencsém volt akkor, a nővéremmel mentem vízsgázni(egyszerre 4-en voltunk bent) a nővérem rajtam én meg rajta mutattukbe a stabiloldalfektetést, húsztunk egy-egy tételt és ennyi. Amúgy nem vettünk részt tanfolyamon csak egy vöröskeresztes hölgy mutatta meg az ambubabát hogy hogyan kellélegeztetni.
Nem értem, hogy veled mért voltak ilyenek.
0

Elküldve: 2005. április 28. - 07:14:48

Há jah!
Huh ez tényleg durva!De szeirntem is tiszta pénz behúzás az egész! Tök nincs semmi értelme! Szeirntem én nagyob bajt csinálnák mint ami már van ha hozzá kéne nyúlnom:)))
Mellesleg az én e.s nyújtásom kimerül a mentők hívásával!:D
nah arról nem is beszélve hogy sikeres vizsgát követően az utána következő 10 percben azt se tudtam és a mai napig sem, hogy miről volt szó!:DD
0

Elküldve: 2005. április 27. - 19:12:22

Hát ezt nem gondoltam volna! Eü vizsgán úgy meghúztak mint a szél. Ez az utolsó vizsgám. Eddig minden sikerült elsőre, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Az alapján amit ma számon kértek tőlem ez a legnehezebb vizsga idáig. Komolyan lezúz… a forgalmi sehol sincs ehhez képest.
Lelkiismeretesen készültem rá, de a Stabil Oldalfekvés ilyen mélységeit még Brinkmann sem ismeri… Ha tudjátok hol lehet MEGVENNI ezt az ócska papírt szóljatok legyetek szívesek.
Tényleg van olyan degenerált aki azt gondolja, hogy ez a vizsga ill. tanfolyam ember életet menthet??? Én beszüntetném, mert valaki a végén még komolyan veszi és amellett, hogy megöl vele egy embert (vagy többet) még tíz évig terjedő szabadság vesztést is kap (teljesen jogosan) gondatlanságból elkövetett emberölésért.
0

Elküldve: 2005. április 24. - 19:03:39

Jahm ugyhogy szerintem ez senki számára nem lehet olyan nagy gond! De azért várom, hátha ír vki aki elhasalt rajta:)))));)
0

Elküldve: 2005. április 24. - 13:28:35

Én innen a netről az autóssuli lapjáról szettem le a 75-tétel válaszokkal és tanfolyamon sem voltam könyvetse vettem és mégis elsőre ez is meg volt. /Tanulás meg csak két nap volt/
0

Elküldve: 2005. április 24. - 11:43:51

Csak +kell szerezni vkitől a könyvet aki már volt....Ez is tipikusan az a hely ahol a hülye is áttmegy:) ( sztem )
0

Elküldve: 2005. február 19. - 17:25:49

Csak annyi, hogy az elsősegályt tanfolyamnélkül is megcsinálhatjátok mert nagyon künnyű.
0

Elküldve: 2005. január 08. - 10:56:43

Remélem sehol. :-(
0

Elküldve: 2005. január 07. - 14:23:39

Sziasztok!

Félek, hogy kifutok az idöböl, mert nem indul sehol elsösegély tanfolyam. Nem tudjátok, hol lehet megvenni? Köszi!
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó