Forgalmi vízsga. Kérlek válaszoljatok!!!!!
Elküldve: 2011. január 19. - 22:51:48
Örülök, hogy olyan történetet is hallok, ahol a VB nem emberevő.
Elküldve: 2011. január 19. - 19:09:35
Nekem tegnap volt a forgalmi vizsgám először mentem...
A vizsga elött még egy órát vezettünk az oktatómmal de annyira izgultam hogy nagyon nem ment...Aztán elérkezett a vizsga ideje..Oktatóm megszólal ketten jönnek...Fúúú gondolhatjátok hogy lesokkoltam hogy két vizsgabiztos jön hozzám...Aztán amikor beültek elkezdtem az indulás elöttio ellenőrzéseket...aztán elindultunk...Egész vizsga alatt nemtudom mi történt velem de olyan szinten nyugodt voltam és határozott...hogy sikerült a vizsgám magam is meglepődtem...Pedig amikor megláttam hogy ketten jöttek gondoltam hogy biztosan megbukok tuti találnak valamit de mindent jól megtudtam csinálni...Fantasztikus érzés volt...=) Az a legviccesebb az egészbe hogy elsőre sikerült az Kresz ,a Rutin, mostmár mondhatom hogy a városi is csak elsősegélyen buktattak meg ez kész vicc na vajon miért?...=)Nagyon nsok sikert kvánok mindenkinek!!!=)És vizsgán legyetek határozottak és úgy menjetek oda hogy átfogtok menni!=)
Elküldve: 2008. december 30. - 22:30:35
Köszönöm a bíztatást, és teljesen igazad van. Kicsit lazábban kéne vennem a dolgot és nem annyira rákoncentrálni mindenre. Majd igyekszem... és legalább nem telik unalmasan és feladat nélkül a jövő év sem. :)
Boldog Új Évet Neked is!!
Elküldve: 2008. december 30. - 13:28:24
Semmi baj sincs veled, lesz jogsid.
Nagy akarásnak nyögés a vége. Autót vezetni nem egyszerű doog, még ha annak.és manapság természetesnek tűnik is. Egy tanuló, jó, ha 3 infóval megbirkózik másodpercemként, míg egy gyakorlott 8-cal is. A "Pedig annyira igyekszem, de valahogy nem akar összejönni a dolog" meg még ront is a helyzeten. Azon görcsölsz, hoyg mennyire nagyon akarsz mindenre figyelni, és ezért nem jön össze. Lazíts egy kicsit, ne vedd halálosan komolyan. EZ nem azt jelenti, hogy lehet linkelni, de ha esetleg nem annyira figyeled a mögöttes forgalmat, vagy sávváltásnál nem annyira nézed meg a célsáv forgalmát, hogy az ott haladó autó színére emlékezz, nem lesz baj. Egy kereszteződésnél nem kell, hogy megfogalamazódjon benned, hogy ez most épp egy egyenrangú útkereszteződés, elég, ha a jobbos utcát megismered. Szóval nyugi!
Békés Boldog Új Évet!
Elküldve: 2008. december 18. - 13:20:13
Elküldve: 2008. december 18. - 11:29:02
Majd sikerül. Messze van még a 2 év lejárta!
Mit gondolsz mi lenne, ha oldaültetnék az oktatódat, hogy csinálja meg a munkádat?
Elküldve: 2008. december 17. - 18:47:51
(beszélek én..... aztán,ha már én megyek, szét fog nyomni a para.... :) )
Elküldve: 2008. december 17. - 17:48:04
Elküldve: 2008. december 02. - 14:13:41
Elküldve: 2008. december 02. - 13:58:35
Én ott tartok,h nem megy még az a haladjunk 50el.... (olyan bazi gyorsnak tűnik,bezzeg,ha a párom mellett ülök,nem...)
Meg van mit csiszolgatni máson is... :D
Elküldve: 2008. december 02. - 12:47:35
Elküldve: 2008. december 02. - 11:36:14
Nem baj,fel a fejjel, legközelebb már menni fog! :)
Végülis hogy zajlott az ellenőrzősdi?
Elküldve: 2008. december 02. - 11:09:58
Elküldve: 2008. december 02. - 08:54:51
Csak hallom,h menjünk erre most arra.
Aztán itthon Párom szokta kérdezni,h merre mentél?
Amire szinte mindig csak érintőleges választ tudok adni...:) (ööööö...azt tudom,h jártunk a börtön felé)
Elküldve: 2008. december 02. - 08:51:47
rutinvizsgán is utáltam hallani a saját hangom... :)
Böbicsek: sok sikért!!

Súgó