Startlap fórum:: Forgalmi vízsga. Kérlek válaszoljatok!!!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Forgalmi vízsga. Kérlek válaszoljatok!!!!!

#1 Felhasználó nem aktív   Irukanjii 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 10

Elküldve: 2011. január 19. - 22:51:48

Gratulálok! Jó utat!
Örülök, hogy olyan történetet is hallok, ahol a VB nem emberevő.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Barbika =) 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 19. - 19:09:35

Sziasztok!=)
Nekem tegnap volt a forgalmi vizsgám először mentem...
A vizsga elött még egy órát vezettünk az oktatómmal de annyira izgultam hogy nagyon nem ment...Aztán elérkezett a vizsga ideje..Oktatóm megszólal ketten jönnek...Fúúú gondolhatjátok hogy lesokkoltam hogy két vizsgabiztos jön hozzám...Aztán amikor beültek elkezdtem az indulás elöttio ellenőrzéseket...aztán elindultunk...Egész vizsga alatt nemtudom mi történt velem de olyan szinten nyugodt voltam és határozott...hogy sikerült a vizsgám magam is meglepődtem...Pedig amikor megláttam hogy ketten jöttek gondoltam hogy biztosan megbukok tuti találnak valamit de mindent jól megtudtam csinálni...Fantasztikus érzés volt...=) Az a legviccesebb az egészbe hogy elsőre sikerült az Kresz ,a Rutin, mostmár mondhatom hogy a városi is csak elsősegélyen buktattak meg ez kész vicc na vajon miért?...=)Nagyon nsok sikert kvánok mindenkinek!!!=)És vizsgán legyetek határozottak és úgy menjetek oda hogy átfogtok menni!=)
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2009. március 04. - 20:12:56

érdemes megnézni

link
0

Elküldve: 2009. január 12. - 15:28:13

Nagy kalappal!
0

Elküldve: 2009. január 10. - 17:29:23

Hétfőn vizsgázom újra. Wááááááááááááááááá...
0

Elküldve: 2009. január 02. - 09:41:42

BÚÉK!
0

Elküldve: 2008. december 31. - 14:56:24

Heppi nyú jérrrrr!!! :D
0

Elküldve: 2008. december 30. - 22:30:35

Szia!!

Köszönöm a bíztatást, és teljesen igazad van. Kicsit lazábban kéne vennem a dolgot és nem annyira rákoncentrálni mindenre. Majd igyekszem... és legalább nem telik unalmasan és feladat nélkül a jövő év sem. :)

Boldog Új Évet Neked is!!
0

Elküldve: 2008. december 30. - 13:28:24

Szia Böbicsek!

Semmi baj sincs veled, lesz jogsid.
Nagy akarásnak nyögés a vége. Autót vezetni nem egyszerű doog, még ha annak.és manapság természetesnek tűnik is. Egy tanuló, jó, ha 3 infóval megbirkózik másodpercemként, míg egy gyakorlott 8-cal is. A "Pedig annyira igyekszem, de valahogy nem akar összejönni a dolog" meg még ront is a helyzeten. Azon görcsölsz, hoyg mennyire nagyon akarsz mindenre figyelni, és ezért nem jön össze. Lazíts egy kicsit, ne vedd halálosan komolyan. EZ nem azt jelenti, hogy lehet linkelni, de ha esetleg nem annyira figyeled a mögöttes forgalmat, vagy sávváltásnál nem annyira nézed meg a célsáv forgalmát, hogy az ott haladó autó színére emlékezz, nem lesz baj. Egy kereszteződésnél nem kell, hogy megfogalamazódjon benned, hogy ez most épp egy egyenrangú útkereszteződés, elég, ha a jobbos utcát megismered. Szóval nyugi!

Békés Boldog Új Évet!
0

Elküldve: 2008. december 18. - 13:20:13

2 év? Ugye most csak viccelsz? Az egy évet sem szeretném elérni, sőt még a felet sem. Egyébként szerintem nem is az évek számítanak, hanem a levezettett óraszámok. A legnagyobb bajom az, hogy a vizsga előtt tök jól ment a dolog, élveztem is a vezetést és most valahogy nem áll össze. Nem nagy hibákat csinálok az oktató szerint, de valahogy nem akar kerek egész lenni a dolog. Lehet hogy ez a 2 hét kihagyás eredménye???
0

Elküldve: 2008. december 18. - 11:29:02

Nem adhatod fel!!!!
Majd sikerül. Messze van még a 2 év lejárta!

Mit gondolsz mi lenne, ha oldaültetnék az oktatódat, hogy csinálja meg a munkádat?
0

Elküldve: 2008. december 17. - 18:47:51

Ne keseredj el, sokaknak sikerült már.. ;)

(beszélek én..... aztán,ha már én megyek, szét fog nyomni a para.... :) )
0

Elküldve: 2008. december 17. - 17:48:04

Hát nem tudom, hogy nekem az életben lesz-e jogosítványom. Ma teljesen elkeseredtem, 2 hét kihagyás után ismét voltam vezetni, és hát olyan messze vagyok a sikeres vizsgától, mint Makó Jeruzsálemtől. Végigmentünk ma a vizsgán kihúzott útvonalamon, hát még párszor megvághattak volna akkor is, ha nem cseszem el az elején. Mikor átbeszéljük a dolgokat tök világos és evidens a dolog, de valahogy vezetés közben nem sikerül mindenre figyelnem még ennyi levezetett óra ellenére sem. Mondjuk annyi pozitívum volt legalább, hogy a jobbkezes utcákat jól megcsináltam. Viszont gyakran van az, hogy annyira figyelem a forgalmat és a körülöttem lévőket, hogy az iránytartásomnak annyi. Pedig annyira igyekszem, de valahogy nem akar összejönni a dolog. Minden esetre szerintem jövőre kell még jó pár órát vennem, aminek a pénztárcám annyira nem örül, de hát ez van... :(
0

Elküldve: 2008. december 02. - 14:13:41

Én is csak január 13.-án megyek újra, sajnos csak akkor volt már csak vizsgaidőpont, úgyhogy most lesz 1,5 hét szünetem és utána megyek még majd pár órát. Hát nekem meg éppen ellenkezőleg: a 90 és a 130 után tök lassúnak tűnik az 50, gyakran túl is lépem, úgyhogy mindig nagyon kell erre figyelnem. Hát igen, én is csiszolgathatom még a "tudásomat", bár őszintén szólva nem is bánom, mert nem biztos, hogy a tegnapi bénázásom után (ha ma át is mentem volna valami csoda folytán a vizsgán), nyugodt szívvel ültem volna be a családi autóba. Nem fog ártani az a pár plusz óra!! Hát akkor sok sikert és kitartást!! :)
0

Elküldve: 2008. december 02. - 13:58:35

Én már csak jövőre forgivizsgázom...
Én ott tartok,h nem megy még az a haladjunk 50el.... (olyan bazi gyorsnak tűnik,bezzeg,ha a párom mellett ülök,nem...)

Meg van mit csiszolgatni máson is... :D
0

Elküldve: 2008. december 02. - 12:47:35

Beültem, ellenőrizte a személyimet meg a vizsgalapomat, aztán húznom kellett egy útvonalat. Annyit mondott, hogy amíg az oktatómmal megbeszélik, hogy mit is húztam, addig ellenőrizzem le az autót. Gumiabroncs, kormány, világító berendezések, fékek. Ugyanaz, mint rutinon, csak itt nem kellett semmit sem mondani. Mikor a kéziféket is leellenőriztem csak annyit mondtam, hogy az ellenőrzés során mindent rendben találtam. Aztán kitolattam a parkolóból, még a rutinpályán csináltam egy fékpróbát és ennyi volt. Ez a része nem vészes. Te hol tartasz a vezetéssel?
0

Elküldve: 2008. december 02. - 11:36:14

Szegény...
Nem baj,fel a fejjel, legközelebb már menni fog! :)
Végülis hogy zajlott az ellenőrzősdi?
0

Elküldve: 2008. december 02. - 11:09:58

Hát kihoztam a helyzetből a legjobbat: kb. 30 perc vezetés után (addig egész jól ment) egy balra kanyarodáskor a bal hátsó kerék kicsit csípte a záróvonalat, úgyhogy addig tartott a vizsgám. Már a legelején beparáztam, mert nem hogy egy, de már egyből két vizsgabiztos ücsörgött a hátsóülésen, nem láttam tőlük semmit, egész végig egymással dumáltak, nagyon idegesítő volt. Hát ez van, legalább legközelebb már nem fogok ennyire parázni az egésztől. Oktatóm azért mondott egy-két biztató szót utána, szerinte is egész jó volt, addig a kereszteződésig, úgyhogy szerinte nem állok messze a sikeres vizsgtól. Még gyakorlok pár órát, aztán újra próbálkozom, remélhetőleg már több sikerrel. :)
0

Elküldve: 2008. december 02. - 08:54:51

Ja, én úgy szoktam vezetgetni menni,h gyakorlatilag halvány gőzöm nincs,merre tandarandázom, egy-két helyet kivéve.....
Csak hallom,h menjünk erre most arra.
Aztán itthon Párom szokta kérdezni,h merre mentél?
Amire szinte mindig csak érintőleges választ tudok adni...:) (ööööö...azt tudom,h jártunk a börtön felé)
0

Elküldve: 2008. december 02. - 08:51:47

Télleg nem kell kommentálni? ú,de jó...
rutinvizsgán is utáltam hallani a saját hangom... :)

Böbicsek: sok sikért!!
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó